Slabá druhá čiarka na tehotenskom teste
Baby myslíte, že môžem byť tehotná?
OVu som mala 19.10 a odvtedy sa s mužom snažíme.
MS by som mala dostať 2.11. Dnes ráno som si robila test - 8 dní po prvom styku a ukázal mi veľmi slabú druhú čiarku. Je to možné???
@zuzanittka1405 každý mi hovorí...keď na to nebudeš myslieť vtedy sa to podarí...len sa zasmejem...no povedz mi ako mám na to pre boha nemyslieť...
Ahojte baby,
presne pred tyzdnom mi lekar robil hcg testy, vysli negativne. v pondelok som si spravila tehotensky test, iba tak lebo som nedostala menzes a on vysiel tak ze tam bola taka slabulinka druha ciarka. ostala som sokovana. tak som si spravila aj predvcerom aj vcera aj dnes a silnie. Vid foto. Je to mozne?
@popuska aj ja si myslim ze si tehotna 🙂 gratulujem
@laurazma
@anielicek009
nooo ono je to taka zaujimava story. Pred dvoma mesiacmi ma zacal liecit lekar duphastonom na skrateny cyklus, ze teda by som mohla ostat neplodna keby sa to neliecilo.
Brala som duphaston dva mesiace ale s prestavkami a teraz toto...len mi to pride divne ze vo stvrtok hcg 0 a hned v pondelok tam bol taky duch.. na foto neni moc vidiet ale bol tam..
pisala som lekarovi a on ze mam ist az 26 ku nemu.. chcem aby mi zopakoval hcg krv ale neodpisuje mi vobec a som z toho nervozna, lebo este mi hrozi vypoved v praci takze uplne mi tu ide o cas..
nemoze to byt z toho duphastonu?
@popuska z duphastonu tp urcite nemas...podla mna zacinajuce tehotenstvo
@laurazma hmmm.. no vyzniem trochu sebecky teraz ale ide mi o cas.. myslite ze by mi uz v ten den vedel dat potvrdenie pre zamestnavatela ze som tehotna? som vo vypovednej lehote do konca septembra tak by bolo fajn keby som to takto vedela obist.. lebo neviem si teraz predstavit ostat tehotna a prist o zamestnanie
@popuska áno...aj keď si dostala výpoveď napríklad dnes tak od dnešného dňa máš 10 dní na to aby si šla na PN lebo si v tzv.ochrannej lehote...tým pádom sa nemusíš hlásiť na úrade práce a maródka sa ti bude vypočítavať z doterajšieho príjmu...vieš...to že si tehu neznamená že si to zamestnávateľ s tvojou výpoveďou rozmyslí...
@popuska ja si tiez myslim ze z toho duphastonu by ti len tak nedvihlo hcg
@popuska ak si dostala výpoveď skôr ako si mu oznámila že si tehotná tak jeho to vlastne nemusí zaujímať...pochybujem že by nejaký zamestnávateľ stiahol už podanú výpoveď...klasicky môžeš maródovať 12 mesiacov...v prípade tehu do vtedy pokým nenastúpiš na materskú pred pôrodom...a v prípade rizikového tehu ukončíš jednu PN u svojho obvodného lekára a tým istym dňom začneš PN u gynekológa...tam sa zmení aj diagnóza...
@zuzik5891 no mne bolo povedane zatial iba ustne, nic som nepodpisovala.. takze neviem ako to je.. kazdopadne mam zmluvu na dobu urcitu do decembra ale pred mesiacom mi povedali ze si hladaju niekoho ineho na skrateny uvazok, co som ja odmietla lebo mi to financne nevychadzalo..
je to take komplikovanejsie.. ale ak je tam ta moznost ist na pn, plus mam este do januara rodicovsky prispevok tak by to bolo fajn.. nevedela som o tejto PN moznosti..
@laurazma
@zuzik5891
@kukurica77
no takze teraz spraveny
@popuska ked chces (dufam ze mozem tykat) nedostat vypoved v tehotenstve a este ho nemas potvrdene od lekara, je idealne zajst za nim co najskor a povedat ze sa citis zle a ist rovno na pn..na pn byt az pokial ti nevystavi lekar tehotensku knizku a potom sa vratit z pn a hned oznamit tehotenstvo..jedine takto nedostanes vypoved podla mna
@laurazma no neviem.. asi to je aj jedno lebo zmluvu mam tak ci tak iba do konca roka.. a tam sa aj tak ukoncuje prac.pomer.. takze neviem ci sa mi to oplati.. asi sa dam posledny den teraz v septembri na pn u obvodaka a potom bud na nej ostanem do materskej alebo prejdem potom z pn od obvodaka na pn od gynekologa lebo ja osm mala rizikove uz pred tym tak podla mna by ma aj dal..
@zuzik5891 Dakujem moc.. velmi sa tesim ale na druhej strane som chcela trosku neskor.. ale nevadi.. ved ja to uz nejako zvladnem 🙂
@zuzik5891 ja mam to isté... To sa jednoducho nedá aj keby sa na hlavu postavím.

@zuzik5891 my už dva roky... A tiež tak isto