icon

Slabá druhá čiarka na teste

adonneth
5. dec 2017

Ahojte, dnes som si urobila vecer test a objavila sa slaba ciarka. Vsade citam, ze aj slaba ciarka je ciarka, ale som 4-5dni pred prvou menstruaciou od mozneho oplodnenia. Co si o tom myslite? Rano skusim dalsi test, ale som velmi nervozna. Pripajam fotku testu.

Slabá druhá čiarka na teste
Strana
z2
tehulka2011
5. dec 2017

No asi si tehotna, blahozelam

kikuta
5. dec 2017

Aj keď slabá .- je to pozitívne

elysiacik
5. dec 2017

Je to síce iba duch zatiaľ ale aj ten znamená, že si tehotná, gratulujem 🙂 Sprav si o pár dní ďalší, už by mala byť tmavšia

adonneth
autor
5. dec 2017

Mam z toho miesane pocity, ale velmi sa tesim 🙂 Bojim sa trosku sklamania, ale radost je silnejsia 🙂

adonneth
autor
5. dec 2017

A samozrejme dakujem ;)

osky
5. dec 2017

ja zu ked vidim tieto temy....je ich tu milion rovnakych...
a test pozitivny.

salome51
5. dec 2017

@adonneth ja som mala taketo testy pri oboch synoch. Dokonca rovnaký typ testu ako ty 😉. Držím palce nech je zajtra silnejšia 💖

adonneth
autor
5. dec 2017

@salome51 dakujem za povzbudive slova 🙂

salome51
5. dec 2017

@adonneth viem aké to je čakať na tie vytúžené // na teste 💖

l3yla
Autor odpoveď zmazal
adonneth
autor
6. dec 2017

@salome51 Urobila som si rano test, a ciarka ja taka ista ako vecer. Dufam v najlepsie, ale hrozne sa bojim. Menstruaciu mam mat pondelok-utorok. Neviem ci kupovat dalsie testy, alebo ako postupovat.

salome51
6. dec 2017

@adonneth ja viem aké hrozné je to čakanie a neistota. Strach zo sklamania. Prežívali sme to vštko s manželom takže viem ako ti je. To asi počuť nechceš, ale treba počkať do toho pondelka a skúsiť ráno test. Alebo ak máš ochotného gynekológa skúsiť si dať zobrať krv na HCG a povedať že ti vyšiel pozit.tehotenský test. Ja som pri druhom tehu robila test 3 dni pred očakávanou MS a vyšiel mi taký ako tebe. Na druhý deň som išla k Dr. a bez problémov mi zobral krv. HCG bolo dostatočne vysoké na to aby mi potvrdil tehotenstvo.

vyhuelka
6. dec 2017

@adonneth testovať sa má až keď MS mešká, predišla by si zbytočnému sklamaniu, nervozite, strachu... testuj až v deň MS... ten test je pozitívny tak kľud 😉

tanickalab
6. dec 2017

Test je pozitívny isto ale čiarka nebude silnejšia len tak zo dňa na deň, aspoň u mňa to tak nebolo.. Kúp ďalšie testy ale počkaj pár dní kým si urobíš ďalší 🙂

adonneth
autor
6. dec 2017

Dakujem vam pekne za rady 🙂 uz som trosku kludnejsia.

ankare
6. dec 2017

@adonneth gratulujem!

ferala
6. dec 2017

@adonneth jéééj prajem ti to veľmi!

xxxxxnnnnn
6. dec 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

adonneth
autor
8. dec 2017

Ahojte, zistilo sa, ze som dalsia z testovacich maniacok 😉 pozitivne je, ze ciarka je silnejsia. Mam ale obavy, v pondelok mam mat menstruaciu, ale dnes trosku spinim a bolieva ma brucho presne ako pred kramami? Stretli ste sa s tym? Je to v poriadku?

ema5555
7. jan 2020

Co myslite, pozitívny?

nihann
12. júl 2020

co mislite

nihann
12. júl 2020

@ema5555 aj ja to tak mam taki nejsem si jista🙃🙃

adonneth
autor
12. júl 2020

@nihann urcite ano 🙂

nihann
12. júl 2020

@adonneth no ja tomu nechci věřit po 8rokach tehotna 🙂🙂🙂a mislite ze neni špatny test ja uz nevim co si mam mislet

nihann
12. júl 2020

menzes mam mit 19.7

bobricek1979
12. júl 2020

@nihann super gratulujem 🙏❤️

nihann
12. júl 2020

@bobricek1979 mislite že muže byt špatny test.robila som siho vcera rano ve 4hodiny rano na nočnej tak nevim ale chcela byse miminko😢

ivca88
13. júl 2020

@adonneth bolesti ako na menzes sú úplne bežné. Maternica je prekrvena, bábätko sa tam ,,ryje,,..
Menzes určite nedostaneš, mysli pozitívne. Treba sa tešiť keď to vyjde ❤️

nihann
13. júl 2020

holki delala sem si test a zase semi ukazala jedna silana a jedna skoro nevidno slaba cara 😕

nihann
13. júl 2020

skoro nevidno

Strana
z2