Slabá menštruácia po injekcii
Ahojte mam takí mali problém 21.7.bola slabá ms
25.7 som bola u gynekológa vravel ze na Sone nevidí nič a ze mam zhrubnutu maternicu ...dal mi injekciu na vyvolanie ms...dnes je 12ty deň a ms nikde ..6 deň po vyvolavacke sa objavilo spinenie slabo ružové a hnede ale len na papieri a njc viac pred večerom som robila livsane test kde visla slabá čiarka.viete mi poradiť

Nevidno nič. Nie si tehotná.
Nie,čiarka tam nie je
@romana97 mozes kruzkovat kolko chces ale ciarka tam nie je. Este aj gynekolog vylucil tehotenstvo
@romana97 mozes kruzkovat kolko chces ale ciarka tam nie je. Este aj gynekolog vylucil tehotenstvo
@klarissa25 len mi mame takého doktora ze dovi známa bola tehotná a on povedal ze ma čistú a dal jej lieky a dobre ze tie lieky nebrala a ja som mala ovuláciu 7.7 a možno že bolo skor
@klarissa25 len mi mame takého doktora ze dovi známa bola tehotná a on povedal ze ma čistú a dal jej lieky a dobre ze tie lieky nebrala a ja som mala ovuláciu 7.7 a možno že bolo skor
@romana97 že ma cistu
@romana97 ak si mala ovuláciu 7.7 tak by si mala koľajnice na teste a nie čiarky ktoré vidíš len ty a nikto iný .. tehotná nie si

No ja ciarku nevidim…