icon

Slabé čiarky a jeden negatívny test

zuzimamicka
1. feb 2023

Ahojte baby vidite tam aj vy toho ducha ? Lebo uz som zufala som 8Dpo mam nevolnosti tak som si spravila test a ukazalo mi jednu silnu a jednu slabucku aj druhy
Dnes som si robila a iba jedna mam sa tesit alebo nie mozem byt tehotna ?

Slabé čiarky a jeden negatívny testSlabé čiarky a jeden negatívny testSlabé čiarky a jeden negatívny test
petronela12342
1. feb 2023

@zuzimamicka z vlastnej skúsenosti odporúčam zájsť radšej k doktorovi mne pravidelne vychazali testy pozitívne a nakoniec som tehotná nebola. Raz mi zistil cysty keď mi vyšiel pozitívny a predtým nič ale tehotná som nebola takže tak 🙂 už sa ani testom nedá veriť 🙂

lenuska9999
1. feb 2023

@zuzimamicka prepáč, ale za mňa sú to negatívne testy

bejbs123
1. feb 2023

Podla mna su to negativne testy

fiirsttiime
1. feb 2023

Ja tam vidím ducha... som také mala a teraz mam doma 5t babo... skus spraviť este neskôr. Držím palce 🥰

janetinka27
2. feb 2023

@zuzimamicka nieco tam urcite je, ale nikto ti nepovie co. testujes velmi skoro.

simonkazga
2. feb 2023

8dpo ti môžeme poradiť len byť trpezlivà a testovať o 3-4 dni znova

kitycat
2. feb 2023

@zuzimamicka testujes zbytocne skoro, este ti nemeska... Kludne to moze odist a navyde tam ozaj nic nevidím

ankare
2. feb 2023

@zuzimamicka podľa mňa sú zatiaľ negatívne. Testuj sa, keď Ti bude menzes meškať

bejka90
2. feb 2023

@zuzimamicka ja tam vidim slabe ciarky...tak uvidime co sa z toho vykluje... a ake nevolnosti mas? Ja som tiez 8dpo :D tak mozme "odratavat" spolu 🙂

casillas28
2. feb 2023

@zuzimamicka este by som sa netesila...ako pisu baby testujes priskoro..treba v den ocakavanej MS alebo ked ms meska..zbytocne sa tesit a robit si nadeje skor 🙂 drzim palce

zuzimamicka
autor
2. feb 2023

@fiirsttiime skusim spravit az ked zacne meskat mrcha ma prist za 5 dni ked nepride spravim ale dakujem rada by som mala babetko

zuzimamicka
autor
2. feb 2023

@janetinka27 mozem sa prosim spitat kedy by som mala testovat po ovulacii?

zuzimamicka
autor
2. feb 2023

@bejka90 nevolnosti aj bolesty v podbrusku aj prsia mam citlive mozme dufam ze budem ...lebo dva testy mi ukazali taketo slabe ciarky

zuzimamicka
autor
2. feb 2023

@casillas28 mozem sa spytat od ovulacii ste kedy testovali prosim ?

sense
2. feb 2023

8dpo je skoro à vzhľadom na značku by som to niečo ako pozitivitu nebrala. Počkaj 5 dní a ak ms nepríde skus znova

janetinka27
2. feb 2023

@zuzimamicka tak uz tych 14 dni by mohlo byt vidiet, ale niekedy aj skor, zavisi od toho, kedy presne bola ovu a kedy sa vajicko zacalo uhniezdovat.

casillas28
2. feb 2023

@zuzimamicka ja som testovala az m v den ocakavanej ms ...nesledovala som si ani ovulaciu velmi 🙂

zuzimamicka
autor
2. feb 2023

@casillas28 a prosim co vam ukazalo ?

zuzimamicka
autor
2. feb 2023

@janetinka27 ovu som mala 24 .1 tak skusim az ked nepride mrcha ta ma prist za 5 dni

janetinka27
2. feb 2023

@zuzimamicka tak dnes je ozaj skoro, iba deviaty den, mozno uz jedenasty den nieco uvidis, pripadne pockaj do terminu ocakavanej ms

miskamilka
2. feb 2023

Chapem, ze si velmi zelas 2 ciarky, ale este testy nemozu byt pozitivne. Tyzden po ovulke sa vajicko este len uhniezduje a hcg sa zacne produkovat az potom. Nevolnosti mas z niecoho ineho, urcite nie z tehotenstva. Testuj sa az o par dni, mne ani 13 dni po ovulke este neukazal pozitivny vysledok a doma mi beha 5.5 rocna dcera 😀😀

casillas28
2. feb 2023

@zuzimamicka toto )