Slabne mi čiarka?
Robila som si aj dnes rano test.. ciarka dost slabsia… krize ma hrozne bolia a mam pocit akoby som mala hned dostat menzes… 5dni mi meska .. clear blue ukazuje 1-2 kedy si urobit dalsi?
@carinka888 môj doktor mi vždy vravel, že ak bude pozitívny test tak nasadiť utrogestan. Ak špiníš tak by si mala orálne. Askorutin by tiež nemal vôbec ublížiť. Ak je to biochemické tak potratíš či utrogestan berieš alebo nie. Čiže môžeš len získať. Aspoň a tak mi to vravel doktor
@carinka888 tak urcite nasadit,to nemoze nijako uskodit a na pohotovosti by aj tak nedali nic ine,teda ja som dosla s masivnym krvacanim a dali mi 4duphastony naraz
@bejbs123 asi zajdem ba pohotovost nech sa pozru aspon dutinku by tam mali vidiet aleboe nieco
@carinka888 keď už začínaš spinit, tak je to s najväčšou pravdepodobnosťou biochemické tehotenstvo.
@jaskolka ale praveze nie stale len dnes 2 krat a teraz nic… vobec 🫣
@carinka888 klud moja...pockaj...kym nekrvacas vela, stale je nadej...ja som krvacala tri tyzdne jasne cervenou krvou niekedy viac niekedy menej a potom sa to az ustalilo... 😘 ak by to aj nevyslo, budes ,,pohnojena" ako sa vravi ( aspon v mojom okoli) a skusite znovu...len nesmies byt takato pesimisticka a utrapena...vtedy sa deju zle veci...
@niqua som skor uplakana, trapi ma to ale cakam…
@carinka888 to bude urcite biochemicke tehotenstvo. Nechcem ta tym strasit ale presne takto som to mala 2 krat po sebe. Slabli testy a zacala som spinit, slabsie krvacat, usthpili priznaky a babo odislo. Zial sa s tym neda nic robit
@carinka888 no pokial je tak slaby test,pochybujem,ze bude nieco extra vidiet,ale ak je moznosg,pre pokoj na dusi,chodte na pohotovost
@carinka888 ja by som radšej išla, pre vlastný pokoj
@carinka888 tak nádej umiera posledná, keď sa budeš cítiť lepšie, tak chod na pohotovost, ale či vôbec bude tam vidno niečo, to už je druhá vec.
Viem, ze to je ťažké, ale ono vždy na začiatku je to tak. Testy slabnu, začína špinenie.. Ja by som sa nastavila radšej psychicky na tu horšiu variantu...
Ak to bolo trocha krvi, ako píšeš jasno ružovej, môže ísť aj o uhniezdenie - implantacne špinenie, ale podľa testov si aj ja myslím, že asi pôjde o biochemické t. Žiaľ. Je mi to ľúto. Keby bol ešte teda jeden test slabší, že malo koncentrované hcg v moci, alebo rovnaké, že pomaly hcg stúpa.. Ale oni by mali byt silnejšie... No držím prsty.
@stevvvka a pri biochemickom mame tiez priznaky? Prsia mam velke a stmavnute a tak? To sa vyplavi same? A kedy sa da skusit zas?
@carinka888 áno, môžeš mať príznaky, lebo tie začínajú vtedy, keď už sa tvorí hcg, a je zachytitelne testom. To si ty mala.
No zároveň tam ide o to, že zárodok sa síce uchytil, ale uchytil sa nesprávne,alebo je silne poškodený, čiže nerastie, prestáva sa tvoriť hcg, nastupuje menštruácia a telo ho proste vylúči.
Snažiť sa dá hneď v ďalšom cykle, biochemické tehotenstvo je inak bežne, hoci sa to nezdá, ale je možné, ze u každej ženy, ktorá je sexuálne aktívna, dôjde k nemu aspoň raz. No mnoho žien to ani nevie, berú to len ako oneskoreny menzes a keď netestujú ,ani to nezistia. Preto sa biochemické tehotenstvo nedá ani úplne zarátať do štatistiky potratov, keďže nedá sa presne zistiť, u koľkých žien k nemu došlo.
@jaskolka no a ked hcg nebude stupat a mne nedojde menzes? Resp velmi sporadicky krvacam zatial.. ked lezim napr a idem na wc tak vobec… 🫣 ako prepacte za otazky ale piatok mam az termin u mudr a dovtedy neviem.. nemam bolesti nemam nic len obcas ta krv
@carinka888 ja som mala taky isty problem ale z digi testom jeden tyzden som mala 3+ a tyzden nato 2-3 a vsetko bolo v poriadku. Takze drzim 🤞🤞
@mirka2019 no ale ste nekrvacali ze?
Ahoj, toto boli moje testy, vôbec netmavli tak brutálne ako pri prvom tehotenstve, dokonca na tretí deň bol slabší, to som sa už zmierila…potom prišlo o pár dni brutal krvacanie dva dni po sebe, dg hroziaci potrat, dve noci po sebe som stravila na pohotovosti, kde zo mna už aj kusy zrazenej krvi išli, nasadili mi progesteron orálne kým krvacam, že veľa nezmozu a je to bud alebo… hneď som si kúpila ascourtin, najsilnejšie magnezium čo mali v ponuke a dva týždne som ležala s vylozenymi nohami (podotýkam, že v tej dobe mala dcérka 6 mesiacov a bola plne dojcena takze to bolo brutal ťažké aj na psychiku pre nás s partnerom, že som taká nemohúca), dnes som v 15tt, všetko je v úplnom poriadku (klop klop klop), po nasadení progesteronu som krvácať hneď prestala a špiniť asi do 3 dni. Takze za mna odporúčam hneď nasadiť progesteron, ascourtin a magnezium, ľahnúť a vyložiť si nohy! Môže to dobre dopadnúť 🩷
@natalia956116 jaj velice mam strach z mimomaternicoveho.. raz mi uz robili laparoskopicky… a uz druhy krat to nedam..:( ale aj vam ked slabla ciarka ubudali priznaky?
@carinka888 aj ja som sa bála mimomaternicoveho preto som ako samoplatca chodila každé dva dni na hcg, až kým môj dr neuvidel bodku na sone…príznaky som nemala žiadne až do 8tt, prsia ma napríklad neboleli že vôbec
@natalia956116 no ja mam ist v piatok k mudr ale pokial budem krvacat zavolam mu urcite povie ze to bolo biochemicke tehu.. pri mimomaternicovom som krvacala aj mino cyklu….
@natalia956116 vcera ruzovy dnes modry ale neni to uplne ranny moc
@carinka888 koľko dni máš od prvého testu?
@carinka888 ja by som si zaplatila test ako samoplatca, to máš najistejsie
@natalia956116 pondelok som si 16 v den menzesu robila prvy
@natalia956116 Boze, uz ju netrap...
@sella38 ja len ked tak uz nech pride menzes a nech to vyde spontanne ale ide to ako z chlpatej deky.. furt je tam slaba ciarka a krvacanie je ruzove
@carinka888 ja som mala po biochemickom slabo pozitivny test aj po menzese
@sella38 len mne ten menzes sa este malo rozbieha… nemam ho poriadny… to ma skor znepokojuje

@bejbs123 zatial je to taka ruzova krv nie je jej vela… neviem ci pockam alebo co