icon

Slabne mi čiarka?

carinka888
21. okt 2023

Robila som si aj dnes rano test.. ciarka dost slabsia… krize ma hrozne bolia a mam pocit akoby som mala hned dostat menzes… 5dni mi meska .. clear blue ukazuje 1-2 kedy si urobit dalsi?

Strana
z3
marhulka13
22. okt 2023

@carinka888 neboj, môže sa aj pomaly rozbiehať, v pohode aj týždeň to môže trvať. Keď už je takáto slabucka čiarka , asi už vieš, že to nedopadlo dobre. Hcg klesá a pomaly odchádza. Drzim palce, nech to nabudúce vyjde

natalia956116
22. okt 2023

@sella38 no áno, úprimne ak je to už 6 dni a ta ciarocka je takto slabučká, asi to nebude v poriadku :/

stevvvka
22. okt 2023

@carinka888 čiarka ešte môže byť par dni po tom, ako babo odíde. Ta čiarka a jej intenzita je vlastne to, aké vysoké je hcg, a ten hormón neodíde zo dňa na deň, klesá, preto pravdepodobne teda slabne, lebo to nevyzerá najlepšie. Samozrejme ze zo dňa na deň to môže byť iné, množstvo vypite vody,.. Ale toto ozaj vyzerá na biochemické a podla tvojho popisu babo odíde samé, nebude treba žiadny zásah. Asi sa krvácanie spustí silnejšie do par dni. Mrzí ma to.

carinka888
autor
22. okt 2023

@stevvvka mrzi to aj mna velmi😢len vacsi strach mam z nejakeho zasahu lebo uz som ho mala 3 krat.. coze dufam nebude treba.. dakujem dievcata za vsetko🙏

marhulka13
22. okt 2023

@carinka888 neboj sa, verím, že nebude treba. Viem, ako sa cítiš a posielam aspoň takto na diaľku silné objatie

1fifinka1
22. okt 2023

Odpovede "nechcem ta strašiť, ale.......... vystrašim ta na smrť" sú úplne najlepšie.

katuskacicuska
23. okt 2023

@carinka888 no ako sa to vyvija ďalej?

carinka888
autor
24. okt 2023

@katuskacicuska tak ze som zacala total krvacat dostala som menzes

bejbs123
24. okt 2023

@carinka888 to ma mrzi,ale dolezite nech sa dobre vycistite a mozte sa hned zacat zas snazit

carinka888
autor
25. okt 2023

@bejbs123 aj mna to mrzi… mala som dost silny menzes tak si myslim ze sa vycistilo…

bejbs123
25. okt 2023

@carinka888 drzim palce v dalsom snazeni

carinka888
autor
25. okt 2023

@bejbs123 dakujem.. troska ma picha na jednej druhej strane ale nemyslim ze by to mal byt problem.. menzes som mala silny 4 dni

bejbs123
25. okt 2023

@carinka888 no ak je moznost ist na kontrolu tak by bolo fajn,aspon by clovek vedel,ze je to ok,ja som sa nie sice po biochemku ale po ma cistila velmi zle

any_soj
28. okt 2023

@carinka888 ahoj. Mrzí ma to... Počuj, pri tom všetkom, čo máš za sebou - aké opatrenia zvolil doktor? Ja napríklad som mávala nízku hladinu progesterónu po ovulácii, preto vždy, keď bolo možné, že som otehotnela, som si už 3 dni po ovulácii mala dávať utrogestan, počas 10 dní, potom 3 dní pauza a ak nepríde ms, tak test a v prípade tehotenstva ďalej utrogestan. Aby to podporilo práve tú prvú krehučkú fázu .. potom clexane od pozitívneho testu (to viac menej pre istotu, nič konkrétne nenašli na hematologii). Ale vyzerá, že to malo zmysel - dcéra, ktorá zomrela v 38.tt, mala len 2400g - následne dcéra narodená tiež v 38.tt 2950 (narodená plánovanou sekciou a aj tak pridusená, to som pichla do pôrodu clexane) a syn potom narodený tiež v 38.tt 3450 (to som pichala vyššiu dávku). Že hoci prietoky aj ctg boli vždy v poriadku, vyzerá, že sa mi tam deje niečo, prečo na plnohodnotnú výživu a okysličenie ten clexane treba. Tým chcem povedať, že dobrý lekár by ti už bol určil nejaké opatrenia, a vysvetlil čo robiť, nie že musíš byť v strese, či ísť na pohotovosť či čo...

Strana
z3