Slabnúca čiarka po KET
Baby, prvá ciarka 8 dpt, druhá 10. Môže to byť tým, že som to tam len na sekundu namocila? Návody čítam zásadne po... moja blbosť. Alebo to je koniec..? Ďalší test momentálne doma nemám. dakujem

@adeladulova pýtam sa na to, preco je dnes po 2 dnoch slabšia. Ok?
Obidva sú z ranného moču?
A ďakujem adminovi, že to z asistovanej reprodukcie presunul do "som tehotná?". Vyborne, fakt
@kuggis skôr z večerného obidve
Ešte v tom čase by mohol byť rozdiel, ale zbytočne sa nestresuj a uvidíš z krvi, ja viem ľahko sa to povie ,som v rovnakej situácii
@kuggis moje posledne embryo :( krv mam až v stredu, asi ma slahne dovtedy
Aj ja mám prvé a posledné a na krv idem až 4.4. 🥴
Skús si spraviť pondelok ráno ďalší
@kuggis to prave neviem, ci netreba stále v podobnom čase testovať už...
Moze byt slabsia lebo po a, nedrzala si sa navodu a bola len kratko namocena alebo b, ak by slabla dalej, je to biochemicke tehotenstvo a embryjko sa neujalo :/
Vyhla by si sa tomu, keby si sa drzala instrukcii - test a hcg robit az na 14. dpt. Nabuduce mozno radsej najprv citat navod a az potom konat...a trenovat trpezlivost, pri dietati sa ti zide (a ano, tie pocity 14 dni cakania po transfere uplne chapem, tiez som si tym presla).
odkial si? ak nevydrzis do stredy, medirex robi krvne hcg testy, rano prides a poobede mas vysledok
@adeladulova ty nám povedz,čo píšu v návode ohľadom dvoch čiarok,ktoré sú po dvoch dňoch slabšie. Ona sa nepýtala, či je test pozitívny.
Práveže v rannom moči má byť najviac hcg , preto by sa mal test robiť z ranného, potom cez deň môže byť aj v Tom rozdiel, či piješ viac alebo menej
Buď si kúp test Digi a sprav z ranného moču alebo počkaj na krv z centra
@krasneleto môžem sa spýtať k čomu jej pomôže digitálny test ?
Mne slabli pri biochemickom . Po 2dnoch by mala byt aj večer silnejšia .
@simona1998 za mňa je spoľahlivý. Ale to aká je hladina hcg a či stúpa bude vedieť iba podľa krvi
toje este málo a naozaj, nie je to rovnaky moc, ja by som sa vobec neopustala 🙂 ja som mala v tvojom čase ovela bledsie ciarky, ale ja som ich robila vzdy z ranneho v rovnaky cas.. drzim palce
@domka222 na fotke sú 2 pozitívne testy, a pýta sa ci je to koniec. To ze je druhá slabšia sa nepýta, akurát len poukazuje na to ze ich namocila na sekundu.
Akože ja neviem teda na čo sú tie návody, inštrukcie od doktorov a z lekárni a to je ako keď ideš upiecť koláč a recept prečítaš po vybratí z rúry..
Samozrejme som nechcela byť necitliva, ale opýtala som sa autorky ze co píšu v návode. Takýchto diskusii je tu mraky, keď je slabá čiarka, silná čiarka, neviditeľná čiarka aj tak je ta potreba sa opýtať ci niekto dobre vidí.
Autorka držím palce.
@adeladulova asi si nepochopila celú tému, neviem, ci si ty ta adminka, co to úplne zle prehodila. Asi nevieš, čo je biochemicke tehotestvo. A nevieš, aké šťastie máš, že si nemusela riešiť potrat v hociktorom stadiu... hlavne po ket je to až 20%, ale to asi tiež nevieš, čo je
Ja a adminka? 🙆♀️😅
Nabudúce môžeš polozit otázku inak a nebudú vznikať takéto odpovede. Ako hovorím, držím palce, po prečítaní ostatných odpovedí co si uviedla, mohla si aj skôr, som pochopila o co ide tak sa nejeduj a poucime sa z toho obidve ✌️
@adeladulova ty si úplne mimo. Ešte raz,je niečo v návode napísané ohľadom slabnúcej čiarky? Či kvôli čomu si ho mala pozrieť? Už v nadpise je uvedené slabnúca čiarka.
Autorka, este sa neopustaj, vecerny moc nie je presny, mohla si viac pit, hcg nie je tak koncentrovane, preto sa ti moze zdat ciarka slabsia. Az ta krv v stredu ti povie viac. Radsej porovnavaj ranny moc a viac ako 2 dni. Silno drzim palce.
@domka222 prepáč. Ak si si nevšimla niekedy sa názov zmení. Keď som otvorila temu ja, bol úplne iný . Nebolo tam o slabnucej čiarke vôbec nič.
@adeladulova aj keby bol iný. Z popisu vidíš, kedy je prvý a kedy je druhý a že je slabší. Preto sa pýta, či môže ísť o koniec. Z tohoto sa nevykrútiš.
@adeladulova no určite bol iný, keby si aspoň neklamala. Ten názov nikto nemenil
Ten názov menia automaticky admini 🙂 niekedy to zmenia úplne odveci .
Skúšala si dnes testovať ?
@simona1998 nakoniec ešte včera a ciarka vyzerala silnejsia, tak uvidím v najbližších dňoch. Nazov témy je môj, naschvál som som ho taky dala, aby som nemusela veľa vysvetľovať v texte. Akurát mi to prehodili do iného fóra, netuším preco

Co znamenajú dve čiarky v návode?