Slabo zafarbený tehotensky test
Dobry den. Prosim vas nevadi, ak je tehotensky test len takto slabo zafarbeny?

@adrbat meska 4 den.
Cize je to v poriadku ano? 😊🙏
Nevadi aka je silna ta druha ciarka, hlavne ze tam je. Toto je krasny pozitivny test - gratulujem 🥳🥳
@veronice dakujem krasne 😊😊
Aj mne doma beha taka slaba ciarka😉
Je silna az az.
Toto je jasne pozitivny tehotensky test..
na to že mešká 4. deň je to dobrá ciarka. Vyskúšaj o dva alebo tri dni a mala by byt silnejšia ✊
Slabo zafarbeny? Ja som cakala zase nejaku lovkynu duchov, toto je jasne pozitivny test. Gratulujem.
dakujem vam
Dievcata, kedy je vhodne ust k dr?
zavolaj doktorovi, resp. sestricke. Ona sa ta spyta na dátum poslednej menstruacie, a skôr ako v 7 alebo 8 týždni by som ja nešla. Keby ideš skôr, nebude vidno ešte plodik a srdiecko a budeš stresovať. Samozrejme ak máš nejaké problémy že si mala predtym potraty alebo čo tak kľudne hneď.
Gratulujem
Presne to iste som riešila dnes ja urobila som si dva a presne tak isto svetla čiarka na oboch 🙃 tiež mi všetky mamičky povedali že je to pozitívne 🙃🙃🙃 gratulujem ❤️
Urcite áno ja som mala takú istú asi na 5 deň. Takže gratulujem 🙂 . Zavolaj doktorke a ona ti povie kedy máš prísť.
Gratulujem. Ja som mala slabsiu ciarku a uz som v 20 tyzdni. Mna objednal na potvrdenie tehotenstva az v 8 tt a bolo pekne vidiet babo aj srdiecko bilo. Ked sa ide zbytocne skoro, len je stres z toho, ak este nebije srdiecko.
Je absolutne pozitivny,spolahli sa ze tehotnejsia uz nebudes 😉

Nevadí, máš tak už pekne viditeľnú čiarku 🙂 a koľko ti mešká? každý druhý deň bude silnieť 🙂 aj ja som mala takú pri prvom teste. Gratulujem