icon

Slabo zafarbený tehotensky test

30. okt 2021

Dobry den. Prosim vas nevadi, ak je tehotensky test len takto slabo zafarbeny?

Slabo zafarbený tehotensky test
adrbat
30. okt 2021

Nevadí, máš tak už pekne viditeľnú čiarku 🙂 a koľko ti mešká? každý druhý deň bude silnieť 🙂 aj ja som mala takú pri prvom teste. Gratulujem

autor
30. okt 2021

@adrbat meska 4 den.
Cize je to v poriadku ano? 😊🙏

veronice
30. okt 2021

Nevadi aka je silna ta druha ciarka, hlavne ze tam je. Toto je krasny pozitivny test - gratulujem 🥳🥳

autor
30. okt 2021

@veronice dakujem krasne 😊😊

miroslavaa31
30. okt 2021

Aj mne doma beha taka slaba ciarka😉

maminkadeticiek
30. okt 2021

Je silna az az.

anjelicek26
30. okt 2021

Toto je jasne pozitivny tehotensky test..

luci_ba
30. okt 2021

na to že mešká 4. deň je to dobrá ciarka. Vyskúšaj o dva alebo tri dni a mala by byt silnejšia ✊

amelie2017
30. okt 2021

Slabo zafarbeny? Ja som cakala zase nejaku lovkynu duchov, toto je jasne pozitivny test. Gratulujem.

autor
30. okt 2021

dakujem vam
Dievcata, kedy je vhodne ust k dr?

luci_ba
30. okt 2021

zavolaj doktorovi, resp. sestricke. Ona sa ta spyta na dátum poslednej menstruacie, a skôr ako v 7 alebo 8 týždni by som ja nešla. Keby ideš skôr, nebude vidno ešte plodik a srdiecko a budeš stresovať. Samozrejme ak máš nejaké problémy že si mala predtym potraty alebo čo tak kľudne hneď.

simona139469
30. okt 2021

Gratulujem

danielka1905
30. okt 2021

Presne to iste som riešila dnes ja urobila som si dva a presne tak isto svetla čiarka na oboch 🙃 tiež mi všetky mamičky povedali že je to pozitívne 🙃🙃🙃 gratulujem ❤️

adrbat
30. okt 2021

Urcite áno ja som mala takú istú asi na 5 deň. Takže gratulujem 🙂 . Zavolaj doktorke a ona ti povie kedy máš prísť.

evik815
1. nov 2021

Gratulujem. Ja som mala slabsiu ciarku a uz som v 20 tyzdni. Mna objednal na potvrdenie tehotenstva az v 8 tt a bolo pekne vidiet babo aj srdiecko bilo. Ked sa ide zbytocne skoro, len je stres z toho, ak este nebije srdiecko.

maminkadeticiek
1. nov 2021

Je absolutne pozitivny,spolahli sa ze tehotnejsia uz nebudes 😉