icon

Slabšia čiarka na tehotenskom teste

lenka_vi
15. okt 2025

Ahojte
Stretol sa niekto s tým, že ste boli tehotná a všetko bolo v poriadku aj napriek tomu, že čiarka na teste bola slabšia oproti kontrolnej (viď foto). Momentálne som 20dpo. Bola som u lekára, ktorý tehotenstvo potvrdil. Videl na sone dutinku. Porovnávam si svoje testy s inými (tu na MK) v rovnakom štádiu a moje sú omnoho slabšie. Čiarka sa od 14 dpo vôbec nemení.

Slabšia čiarka na tehotenskom teste
anonym_5ab5a0
15. okt 2025

@lenka_vi to je dr max?
On má strašne malo farbiva
Zkusala si mamatest?
Držím palce 🙏

lenka_vi
autor
15. okt 2025
@anonym_5ab5a0

@lenka_vi to je dr max?
On má strašne malo farbiva
Zkusala si mamatest?
Držím palce 🙏

@anonym_5ab5a0 ahoj
Ano skúšala som digitalny clearblue tam mi vyšlo 2-3 pozitív

anonym_5ab5a0
15. okt 2025
@lenka_vi

@anonym_5ab5a0 ahoj
Ano skúšala som digitalny clearblue tam mi vyšlo 2-3 pozitív

@lenka_vi super tým by som sa riadila 😇

anonym_a30d81
16. okt 2025

Ahoj, skusala si sa este testovat? Tmavnu ti ciarky? Ja som na tom rovnako. U mna uz 4-5 dni a ciarka je stale slabucka.

krasneleto
16. okt 2025

tehu mas potvrdene lekarom, prestan testovat a zacni dufat, ze na najblizsej kontrole bude uz vidiet srdiecko

lenka_vi
autor
16. okt 2025
@anonym_a30d81

Ahoj, skusala si sa este testovat? Tmavnu ti ciarky? Ja som na tom rovnako. U mna uz 4-5 dni a ciarka je stale slabucka.

@anonym_a30d81 ahoj
Čiarka je stále rovnaká. Bola som na krvné testy a HCG je momentálne 89, čo je dosť nízke v mojom prípade :(

malinka158
16. okt 2025
@lenka_vi

@anonym_a30d81 ahoj
Čiarka je stále rovnaká. Bola som na krvné testy a HCG je momentálne 89, čo je dosť nízke v mojom prípade :(

@lenka_vi to mi je luto. Snad to este vyskoci a bude to prosperujuce tehotenstvo ❤️