icon

Slabšia druhá čiarka na teste. Som tehotná?

milka1533
26. jún 2018

ahojte baby potrebujem pomoc..dnes som si robila tehotensky test vysli mi dve ciarky ,,jedna z nich bola slabsia od tej druhej,..ale je tu problem no neviem ci je to problem alebo nie .. nebola som este u gynekologicky ...ale v stvrtok mam ist na rehabilitacie ..ak nahodou som tehotna mozem kludne chodit na rehabilitacie bez toho aby som isla ku gynekologicke sa presvedcit ci som v tom alebo radsej zajst k nej??prosim poradte ,, 😞

Slabšia druhá čiarka na teste. Som tehotná?
ivca88
26. jún 2018

Tehotna na 90% si. Gratulujem.
Ku gynekologovi sa odporuca ist az ked menstruacia meska 2 tyzdne. Aby bolo plod vidno aj na sone ☺
Čo sa tyka rehabilitacii, to sa opytaj tam, ze ci to je vhodne pre tehotnu.

milka1533
autor
26. jún 2018

@ivca88 AHA TAK TO SOM VOBEC NEVEDELA .. :D ... jooj dakujem za radu .. 🙂 ,,

kahanikova
26. jún 2018

Takú som mala aj ja 😂 momentálne mi taká "čiarka" robí neporiadokv obývačke

extempore
26. jún 2018

Ja som chodila na rehabilitácie v začiatkoch tehotenstva. Ale moja rehabilitačná doktorka to napísala do papierov. Mala som magnet na šiju, laser na koleno a masáž šije. Treba povedať že si tehotná, minimálne sestrám na rehabilitáciu, oni ti už povedia čo a ako..

maruski99
26. jún 2018

@milka1533 jeeej tak toto je pekná druhá čiarka..gratulujem z celého ❤ ...a tie rehabilitácie sa spýtaj tam a oboznám ich s tým, že si si robila tehotenský test a že ti vyšiel pozitívny...oni už budú vedieť, čo ti majú dať a čo nie...

pininka
26. jún 2018

Joj kolke by tu chceli mat taku "slabu" ciarku. Gratulujem, mne ani tak nebolo vidno a bola som tehu.

milka1533
autor
26. jún 2018

juuuj dievcata dakujem vam za rady .. 😉😉😉 potesili ste ma .. :D ..

bianka532
26. jún 2018

Si 100%

monika2101
26. jún 2018

@milka1533 to je čiarisko a poriadna 🙂 gratulujem

jarinka33
26. jún 2018

to nevadi, ze je ciarka slabsia od tej druhej, ked je tak by to malo znamenat, ze si tehotna 🙂 gratulujem a na rehabilitacii sa na to spytaj ci je to v poriadku 🙂

titla
26. jún 2018

Tehotná si určite 🙂 gratulujem. Či môžeš v rehabilitáciách pokračovať závisí od toho, o aké konkrétne procedúry sa jedná. Čiže sa treba spýtať priamo tam personálu a potom aj informovať gynekológa.

belllinka
26. jún 2018

K testu nebol pribalovy letak?

evalin88
26. jún 2018

Gratulujeeem to vobec nie je slaba ciarka ale riadna.. A tie rehabilitacie sa hadam daju neako prisposobit, mozno neake cviky vynechaju... Ale tym sa netrap to uz je na personale..

williamska1
26. jún 2018

@milka1533 ak ide iba o nejaké cvičenie, tak to môžeš aj keď si tehotná. no vopred na to upozorni aby nedošlo k nejakému nedorozumeniu a uškodeniu bábätku

bebee85
27. jún 2018

Gratulujem 😊 Ja som absolvovala plastiku predného kríženého väzu v celkovej anestézii. V tom čase ešte som nevedela, že som tehotná. S rehabilitáciou som začala v 7 tt, teraz som 11tt a stále chodím na rehabilitáciu. Treba to oznámiť lekárovi, aby si mala záznam aj v lekárskej správe a pre istotu to pripomenúť aj fyzioteraputom že si tehotná. Mňa sa vždy opýtajú či viem ležat na bruchu, keďže mám rhb na koleno.

mironka
27. jún 2018

Jasne tehotenstvo 100 %. Blahozelaaam. Urcite. Nelka bude mat velku radost. Ale tak mate krasne tajomstvo,kym to Dr. potvrdi. 👍😉

milka1533
autor
29. jún 2018

dakujem Mirka .. :D .. ... jooj NElka tak to hej .. :D . ..uz len ench to je pravda .. :D :*

anielicek009
3. júl 2018

Gratulujem si tehotnaaaa ;)

milka1533
autor
7. júl 2018

ano ano potvrdilo sa to i u gynekologicky a dakujem vam baby :D

13riska13
7. júl 2018

Aj ja som mala takúto čiarku a už som v 7. mesiaci 🙂 Gratulujem 🙂

karinkak892016
7. júl 2018

@milka1533 koľko si týždni? 🙂

milka1533
autor
8. júl 2018

@karinkak892016 no gynekologicka vravela ze v 4 tyzdni :D .