Slabučká čiarka či duch na teste
Ahojte babiky mam v sobotu dostat ms dnes som sa otestovala o pol 10 teda nie po zobudeni vidim tam slabucku ciarku ci duch?? Dik za tip

@diaszoky chapem, mne zas kupoval manzel. V lekarnach vacsinou maju tieto. Ale u Teba je este moznost, ze je normalne pozitivny, resp. ten druhy bude, ak to bolo dvojbalenie.
Alebo tak vcasny, ze ostatne este neukazuju nic a ja nedostanem menzes 😅. Ale velmi tomu neverim, zvykla som mavat uz 11 DPO pozitivny test.
@diaszoky radsej vydrz do rana, budes mat koncentrovanejsi moc. Ale neboj, aj ja som minula straane vela prachov za testy 😅
Pri prvych 2 som neriesila vobec nic, proste prisli. A pri tretom som si merala uz bazalnu teplotu, tak som vedela, kolko dni po ovulacii je. A teraz stresujem, lebo beriem lieky, co by sa nemalo pri nich otehotniet. Resp. treba zmenit liecbu.
@diaszoky no tak ja uz zacinam spinit, teda tehotenstvo to nebude. Ale mam nejake divne silne krce, co nezvyknem mavat, aj celkovo od ovulacie take bolave podbrusko...no uvidime. Kazdopadne tie testy bpli u mna dobra haluz. Aj podla muza boli jasne pozitivne, co on nikdy ziadnych duchov nevidi.
@diaszoky no ja som prave vedela, kedy bola cca ovulacia, takze najneskor 15-ty den po nej dostavam menzes. Tento raz ma to vystrasilo, lebo nebolo planovane a ovulacia mi zrazu prisla skor o 6 dni, inak mavam okolo 20-teho dna. Ale ja mam problemy so stitnou zlazou a aj podla toho mi kolise dlzka cyklu, ci je s tou zlazou lepsie alebo horsie. A beriem lieky, ktore sa v tehotenstve velmi nemozu, tak radsej takto, ked to je.
@nevenka aha ja podla kalendara som ovu mala mat 29.1 lenze je mam ovulku bezbolestnu mam iba nafuknute brucho a hlien ten mam vsak uz napr tri dni pred ocakavanou ovu plus aj po nej cize ja neviem presne odhadnut na den kedy ju mam lebo ja bielkovy vytok ako pisem mam aj tri-styri dni aj tie mama testy uz som citala ze falosne duchuju inym ze ukazalo hned dalsim az po 2dnoch ocakavanej ms atd och som z toho jelen ostava mi iba cakat par dni este☹️
@diaszoky ja som to mala 2 týždne pri prvom tehu a o tom akoby utalo, nič som necitila... Pri druhom som to nemala. Takto na začiatku je to vždy hop, alebo trop. Ale vždy som si hovorila, že ak sa má niečo stať a plodik nie je v poriadku, tak radšej čím skôr. Držím palce, aby ti to vyšlo a boli to len hormóny, ako u mňa.
Veru, bol to des, ako úplne silný pms.

@nevenka citala som o nom recenzie je to pol na pol. V lekarni nemali clear blue tak som vzala tento.nemala som na vyber, jednej babe ukazovali opacne rapid bol biely ostatne uz mali ducha je to divne ale viac ho nekupim teda ani ja