icon

Slabučká čiarka či duch na teste

diaszoky
10. feb 2022

Ahojte babiky mam v sobotu dostat ms dnes som sa otestovala o pol 10 teda nie po zobudeni vidim tam slabucku ciarku ci duch?? Dik za tip

Slabučká čiarka či duch na teste
Strana
z2
diaszoky
autor
10. feb 2022

@nevenka citala som o nom recenzie je to pol na pol. V lekarni nemali clear blue tak som vzala tento.nemala som na vyber, jednej babe ukazovali opacne rapid bol biely ostatne uz mali ducha je to divne ale viac ho nekupim teda ani ja

nevenka
10. feb 2022

@diaszoky chapem, mne zas kupoval manzel. V lekarnach vacsinou maju tieto. Ale u Teba je este moznost, ze je normalne pozitivny, resp. ten druhy bude, ak to bolo dvojbalenie.
Alebo tak vcasny, ze ostatne este neukazuju nic a ja nedostanem menzes 😅. Ale velmi tomu neverim, zvykla som mavat uz 11 DPO pozitivny test.

diaszoky
autor
10. feb 2022

@nevenka aha cize uz si bola niekedy tehu? Ja este nikdy

nevenka
10. feb 2022

@diaszoky 3x, mam 3 deti, takze ja to mam skor take, ze uuups...😅🤭

diaszoky
autor
10. feb 2022

@nevenka aha😅tak super este sa opytam kebyze si test urobim este teraz poobede? Nemoze byt tam silnejsia ciarka?? Kedze je zas blizsie ku ranu ako dalej a rano by som si kupila mama test alebo clear blue

lusyc
10. feb 2022

@diaszoky 12 dpo poobede mi ukázal druhú čiarku aj obyčajný pepino z dmky. Držím palce.

nevenka
10. feb 2022

@diaszoky radsej vydrz do rana, budes mat koncentrovanejsi moc. Ale neboj, aj ja som minula straane vela prachov za testy 😅
Pri prvych 2 som neriesila vobec nic, proste prisli. A pri tretom som si merala uz bazalnu teplotu, tak som vedela, kolko dni po ovulacii je. A teraz stresujem, lebo beriem lieky, co by sa nemalo pri nich otehotniet. Resp. treba zmenit liecbu.

diaszoky
autor
10. feb 2022

@lusyc dakujeem

diaszoky
autor
10. feb 2022

@nevenka aha jasne len mna strasne hlava boli aj zaludok a viac nez rano poobede to prichadza tak ja iba preto ci minteraz neukaze lepsie

nevenka
10. feb 2022

@diaszoky no tak ja uz zacinam spinit, teda tehotenstvo to nebude. Ale mam nejake divne silne krce, co nezvyknem mavat, aj celkovo od ovulacie take bolave podbrusko...no uvidime. Kazdopadne tie testy bpli u mna dobra haluz. Aj podla muza boli jasne pozitivne, co on nikdy ziadnych duchov nevidi.

diaszoky
autor
10. feb 2022

@nevenka och sprosty aj ked vyckaj este aj spinenie nemusi nic znamenat ☹️Tak ja si uz nic nenamyslam a rano smer clear blue☹️

diaszoky
autor
10. feb 2022

@diaszoky
@nevenka ale nechapem ako mozu byt falosne pozotivne☹️

diaszoky
autor
11. feb 2022

@nevenka ako teda mas uz ma? Ja este nic ale dnes si kupim clear blue tak osm zvedava

nevenka
11. feb 2022

@diaszoky uz mam riadny menzes, ano.

diaszoky
autor
11. feb 2022

@nevenka achh tak ten test je hrozny

nevenka
11. feb 2022

@diaszoky nejaka dalsia baba sem davala fotku pozitivneho testu, tohto isteho, presne taka slaba ciarka. A este som aj ja pridavala do inej temy a vsetky baby, ze ved to je jasne pozitivny test. Fakt je to cudne.

diaszoky
autor
11. feb 2022

@nevenka ale ma potvrdene tehu??

nevenka
12. feb 2022

@diaszoky to neviem. A Ty ako? Testovala si? Mozes aj sukromnu spravu, ak chces...

diaszoky
autor
12. feb 2022

@nevenka ano mama testom rano no tiez slabucky such sice ktovie kedy som mala ovulku ms zatim nikde a mam aj vodnaty bielkovy vytok kt som nikdy nemala pred ms iba par dni pred ms som mavala husty biely vytok a v den ocakavanej ms nikdy

nevenka
12. feb 2022

@diaszoky no ja som prave vedela, kedy bola cca ovulacia, takze najneskor 15-ty den po nej dostavam menzes. Tento raz ma to vystrasilo, lebo nebolo planovane a ovulacia mi zrazu prisla skor o 6 dni, inak mavam okolo 20-teho dna. Ale ja mam problemy so stitnou zlazou a aj podla toho mi kolise dlzka cyklu, ci je s tou zlazou lepsie alebo horsie. A beriem lieky, ktore sa v tehotenstve velmi nemozu, tak radsej takto, ked to je.

diaszoky
autor
12. feb 2022

@nevenka aha ja podla kalendara som ovu mala mat 29.1 lenze je mam ovulku bezbolestnu mam iba nafuknute brucho a hlien ten mam vsak uz napr tri dni pred ocakavanou ovu plus aj po nej cize ja neviem presne odhadnut na den kedy ju mam lebo ja bielkovy vytok ako pisem mam aj tri-styri dni aj tie mama testy uz som citala ze falosne duchuju inym ze ukazalo hned dalsim az po 2dnoch ocakavanej ms atd och som z toho jelen ostava mi iba cakat par dni este☹️

ailiba
12. feb 2022

@diaszoky tak ja tam vidím ducha... Koľko ti mešká ms?

diaszoky
autor
12. feb 2022

@ailiba dnes mam dostat rano som robila mama testom prvy moc no pila som nad ranom dost vody cize neviem ci dobre ukazalo zsse totozna ciarka ako hore☹️🤦🏼

ailiba
12. feb 2022

@diaszoky tak môže byt ešte skoro... Plus ta voda. Skus ešte raz zajtra ráno. Ale najlepšie robiť obden, to už by mala byť viditeľnej sila čiarka. Držím palce, nech silnie🙏👍

diaszoky
autor
12. feb 2022

@ailiba nemam uz test musim kupit zajtra a testnem sa poobede a oondelok rano este drz prsty a potom sa ozvem ako to dopadlo🙏🏻

diaszoky
autor
13. feb 2022

@diaszoky ahoj no ms nemam od vcera vecera mam ms bolesti az ma na vracanie napina. V pripade tehu dokedy su tieto bolesti?test nemam a nechce sa mi letiet popravde 25 km pre test akor si ho kupim rano v miestnej lekarni☹️

diaszoky
autor
13. feb 2022

@ailiba oj no ms nemam od vcera vecera mam ms bolesti az ma na vracanie napina. V pripade tehu dokedy su tieto bolesti?test nemam a nechce sa mi letiet popravde 25 km pre test akor si ho kupim rano v miestnej lekarni☹️

ailiba
13. feb 2022

@diaszoky ja som to mala 2 týždne pri prvom tehu a o tom akoby utalo, nič som necitila... Pri druhom som to nemala. Takto na začiatku je to vždy hop, alebo trop. Ale vždy som si hovorila, že ak sa má niečo stať a plodik nie je v poriadku, tak radšej čím skôr. Držím palce, aby ti to vyšlo a boli to len hormóny, ako u mňa.
Veru, bol to des, ako úplne silný pms.

iwankaaaaa
27. feb 2022
Strana
z2