Sliznica 14 mm a negatívny krvný test
Je mozne mat na 29 dc (bez MS) 14 mm sliznicu a pritom krvny test vysiel negativny? mozem byt este aj tak tehotna? Som 14 dni po iui - je moznoe, ze by mi este nevysli krvne testy?
Ja som mala sliznicu 15mm a testy mi stupali HCG,na sone nebolo nic vidno.Nakoniec to bolo biochem.tehot. odislo to no taky MS som mala ze som myslela ze zoskrabem steny a jeden den som len lezala.Nikdy som predtym taky mensez nemala.Hned dalsi cyklus som otehotnela nastastie ma lekar poslal na dalsie vysetrenia a zistila sa pricina,mam krvne mutacie jedna z nich sposobuje potraty.Mam uz liecbu,nastastie sa to vcas podchytilo zase.
Ja neviem aku mam sliznicu ale zajtra mam ist na krv na potvrdenie tehotenstva a tak trosku sa obavam ci sa to nevyvrati. Test mi ukazal ze som tehotna asi tak v 6 tyzdni priznaky okrem vynechania MS nemam. Je to skoro aby doktorka nevedela identifikovat tehotenstvo v 6 tyzdni? Vysetrila ma iba hmatom.
@ela44 ja som bola mojho gynekologa a meskal mi MS 12 dni.Spravil mi utz a bola tam tehotnost.Hmatom nie.
@ela44 este som zabudla napisat, zistil mi tehot.5tt+ nieco,uz bol drobec v maternici takze utz jednoznacne urci nie hmat.

ja som mala sliznicu na 30dc 22mm a krvny test negativ... takze ta nepotesim ☹ este lekar bol nadseny ze aka krasna siznica, to nemoze byt iba z liekov... a nic.
@sandria33