Snažilky, ako prežiť to čakanie?
Ahojte dievcata, uz nejaku dobu sa pokusame s manzelom o babetko a zatial nic. Najhorsie je pre mna to cakanie, ci pride ms alebo nepride... Uz par dni pred ocakavanou ms sa menim na lovkynu duchov 😠 , obraciam testy pri okne, pod lampou, doma, v praci 😀, vsemozne sa sledujem, uz som mala snad vsetky priznaky tehotenstva, ake len existuju (okrem vynechanej ms), takze im pomaly prestavam verit 😉, pocitam dni odpredu, odzadu, preratavam... Darmo si hovorim, nech nestresujem, vsak raz to urcite pride... proste si neviem pomoct. Ak mate nejake osvedcene rady, ako sa ukludnit, pripadne zarucene tipy, co pomaha na pocatie alebo uchytenie oplodneneho vajicka, sem s nimi, nech uz konecne najdem dve ciarky a zacnem novu kapitolu v zivote 😅
@jankapatko dakujem za povzbudenie 🙂 vyzerá to že aj u mňa to bude beh na dlhu trať 😅 vlastne mne všetko tak dlhšie trvá. Najskôr som bola nespokojná že nemám frajera, potom že nemám manžela, teraz nemám dieťa 😀 stale mi niečo chýba a straaasne dlho na všetko čakám... Aspoň mne sa to tak zdá 😠
toto som mala aj ja na strednej všetci spolu chodili a ja nič až potom v 18 som spoznala mm a sme spolu doteraz a kebyže ho nenakopnem do svadby tak nieje doteraz. Chceli sme byvat sami zasa som ho musela potlačit aby to išlo rychlejšie. Ked ja chcem všetko hned a teraz. Len tej prirode neviem povedat nech si pohne ale rozmyšlala som že si kupim kyselinu lístovu tak dufam že si takto pomožem
@jankapatko tak potom daj vediet, ak kyselina listova pomoze 🙂 ja som skusala pit alchemilku - zatial len dva cykly a nic. ale budem ju pit aj nadalej, uvidim, mozno pomoze 😵
ahojte, som na tom presne tak isto ako opisuje v uvodnom prispevku @paskolinka .... Teraz cakam MS v nedelu, tak som zase zvedava, aj ked teraz nemam ziadne priznaky. Tie som uz asi vsetky vycerpala za minule mesiace :D.
@lenarapn tak potom daj vediet, ci to konecne vyslo. ja sa stale viac priklanam k tomu, ze si to neustale pozorovanie zakazem, nepridava mi to na psychike 😖 a evidentne k otehotneniu to neprispieva 😀
No čo babenky? ktoré z nás už podľahli tento mesiac testovacej závislosti? 😀
caute baby, takze v nedelu MS neprisla. Pripisovala som to aj tomu, ze sme boli na vylete (leteckom) a ze stres a tak... no ale dnes rano som spravila test a nasla som // 🙂
@paskolinka
@nikushka12
@lenarapn to faaaakt? jeeej ja sa viem tak veelmi tešiť z každej z vás... 😀 ja som zatiaľ len 5DPO a zatiaľ mám pocit, že ma to akosi nechytá ale v piatok taký magický deň asi začnú svrbieť ruky 🙂 aj keď viem, že by to bolo ešte veľmi skoro aby niečo ukázalo....
@lenarapn super, blahozelam, nech vsetko ide ako ma 🙂 ja stale nic, teraz som len par dni po skonceni ms, tak snad na vianoce alebo v novom roku 😉
@paskolinka ahoj a co Ti pomaha aby si na to nemyslela? Je to velmi tazke aj pre mna. Uz som zanevrela na testy. Po dlhej dobe som testovala, lebo to meskalo 5 dni, nasla som 2 ciarky ale prisla ms, odislo to ☹ Kazdy druhy mesiac idu zomna hrudky pri ms. My mame problem s uchytenim 😒
1 dieta uz mame v takom veku ze staale chce surodenca, stale opakuje babo, aj my velmi chceme. Odjakziva sme chceli veklu rodinu. Stale na to myslim, v kuse. Mam pocit ze z toho sa clovek dostava iba do depky, ale nedokazem nemysliet na to po com tak moc tuzime. neviem si rady.
@bambinkaa my nemáme este ani jedno dieťa a veľmi by sme chceli... Mňa depta hlavne ked vidím že všetkým okolo sa darí po pár mesiacoch a my nič ☹ na druhej strane snažím sa na to pozerať s nadhľadom - mám fajn manžela, máme sa radi, sme ako tak zdraví, núdzu netrieme... 😵 tak čo... Prinajhoršom nebudeme mať deti, aj horšie veci sa stávajú v živote 😉 na tomto sa človek aspoň naučí že nie všetko má vo svojich rukách 😕 toto ked si uvedomím tak mi to pomáha. Poskusala som už kadečo (grepovy džús, alchemilku, vitamíny, mojzisovej cviky, vankúš pod zadok 😀 , sex kazdy deň, kazdy druhy, ovulacne testy...) A výsledok nikde 😠 teraz sa skôr pozerám na to tak, že buď ako buď... Evidentne nech robíme čo robíme "tam hore" sa niekto asi dobre baví a má iné plany s nami 🙂 ja si teda môžem povedať že urobila som čo sa dalo a dako bude 😉 ... A verím že raz sa zadari 😵
ahojte babule, my sa snažíme už rok a zatiaľ nič 😒 skúšala som aj ovu testy, tehu testy nekupujem, aby som sa zbytočne nedepkovala ☹ je to veľmi ťažké, nemyslieť nato...doktor mi kázal po novom roku prísť, ak sa to dovtedy nepodarí...
@1aduliatko1 mne moja doktorka povedala v auguste že este pol roka nech skúšame tak ja tak koncom zimy budem musieť, ak sa nezadari. A mm bude musieť na spermiogram asi... 😒
@zuzicek88 od mája to este nie je tak dlho ... Ja už tiež nie som najmladšia, a tak si tak trochu myslím že je to aj tým, že sa nám este nezadarilo...
Dievčatá snáď sa aspoň jednej podarí este tento rok 😵
@paskolinka vies,ze to si myslim aj ja,vedela som,ze sa to hned nepodari,ale uz trosku zacinam stresovat...
@paskolinka ale vies,ze na to najlepsie sa caka najdlhsie
@zuzicek88 asi áno 🙂 keby este bola tá istota že sa zadari, to by sa hneď ľahšie čakalo 🙂
Dievčatá 🙂 Raz som strašne chcela jedného chalana, ale on sa na mňa vys...! No a ja som na neho nevedela prestať myslieť a stále som rozmýšľala, že ako by som si ho získala a trápila som sama seba tým, že som neustále na neho myslela. A vtedy mi moja dobrá kamarátka dala dobrú radu. "Čím viacej sa budeš snažiť na neho zabudnúť, tým to bude horšie! Kľudne na neho mysli a ono ťa to prejde." Čuduj sa svete, asi za dva dni som na neho nemyslela pol dňa, potom len sem-tam a asi za týždeň ma to úplne prešlo! A presne rok a pol nato sa mi ozval a chcel sa stretnúť 😀 lenže ja som mala už tesne pred svadbou a aj keby som nemala, tak by som sa s ním už nestretla!
Ponaučenie:
Čím viacej sa budete snažiť nemyslieť na bábätko, tým to bude horšie a zdĺhavejšie, preto na bábo myslite, dajte si do poriadku organizmus, aby ste mali pravidelnú MS a milujte sa pre radosť, lebo sex lieči 😉
Pokiaľ máte pravidelnú MS, tak sa to raz podariť musí 🙂 Držím vám všetky palce, nech to ide ako na bežiacom páse 😵
@paskolinka to mas pravdu,to by sa ,no ta neistota je najhorsia
@julciatko1 aka si zlata dakujeme
@zuzicek88 Jeeej ďakujem, sama viem aké je to ťažké. Akože mne sa celkom darí to mať na "saláme", ale mne už 6. deň mešká MS, včera som si robila test a negatívny ☹, zajtra ráno si budem robiť ďalší, ale som skeptická, lebo nemám žiadne príznaky okrem meškania MS. Jasnééé, keby som bola zveličujúci typ, tak ich nájdem kopu, ale som realista, takže na nejakú nechuť do jedla, ťažobu na žalúdku, pichanie vo vaječníkoch, na to všetko som len mávla rukou, že to tu už bolo 😀 Poviem vám najradšej by som už bola keby mi prišla MS, lebo som z toho strašne nervózna!!!
@julciatko1 niečo na tom bude 🙂 len ked je ms aj všetko v poriadku a rok sa snazis a nič, tak ono to myslenie na bábätko začne viac bolieť ako robiť radosť. Preto sa snažím nemyslieť, respektíve myslieť iným spôsobom - menej a tak nejak lahostajnejsie a skôr sa zamestnať niečím iným... 😉
@julciatko1 jej, tak mne keby 6 dni meskalo, tak to mám isté 😀 to je snáď jediný priznak, čo som este nemala 😀 držím palce, možno sa zadarilo 😉
@paskolinka Pokiaľ sa ti darí na to nemyslieť, tak to robíš správne 😉 a ms máš pravidelnú? Mne strašne pomáha inofolic, mala som z neho krásnu ovuláciu a plodný hlien ako z knižky, lenže vtedy som ešte nevedela, že čo to je, tak to bolo pre mňa nechutnéééé 😀 taký priesvitný výtok a veeeeeeľa. No keby si videla vtedy môj ksicht 😀 Ale to som zažila len raz a potom sa mi znova vrátila mykóza a tá mi bráni, aby som znova videla tú "nechutnosť" 🙄
@julciatko1 darí ako darí, niekedy viac niekedy menej 😉 áno, ja mám ms pravidelne, teda nie úplne, tak 26 plus mínus 2dni, do tohto rozmedzia sa zmestim vždy. Na hlien je dobrý grepovy džús 😉 inak ja som minule mala problém, myslela som že mykoza a nakoniec pomohli probiotika, ale nie take čo sa jedia 😉 take čo sa dávajú tam dole 😕 odvtedy ked sa mi zdá že niečo nie je ok, tak toto pomôže 😵
@paskolinka ja som už vyskúšala všetko, aj probiotiká od spodu, z vrchu, krémy... všetko bolo len jednorázové , ale nikdy som sa tej mykózy nezbavila natrvalo. Pravdepodobne mám prekyslený organizmus, takže teraz si dávam strašný pozor na cukor, alkohol, jem veľa surovej zeleniny, mám nejaké špeciálne probiotiká pre ženy, je to 28 dňová kúra a ešte mám prášok na prekyslený organizmus, ten si rozrábam vo vode 2x denne, lebo tento týždeň som už zase bojovala s mykózou. Je to beh na dlhé trate, ale aj to mi pomáha myslieť viacej na to, aby som si dala do poriadku organizmus, ako na to, že po trištvrte roku snaženia sa nám ešte stále nič nepodarilo...
@julciatko1 mas pravdu, najskor sa treba dat dokopy zdravotne 🙂 inak co sa tychto problemov tyka, to je naozaj beh na dlhe trate. pricin moze byt milion... drzim palce aby odkyslujuca kura zabrala 😉

@duda223 tak držím palce, snáď ti pomôže, ja by som sa chcela tomu vyhnúť, ale neviem neviem ako to nakoniec dopadne 😉