Snažilky - príznaky tehotenstva
Ahojte.. rozhodla som sa napisat prispevok pre vsetky buduce čakatelky, ktore su v podobnej situacii ako ja. Cakame kazdy mesiac na plodne dni a ovulaciu, testujeme sa, sledujeme sa, meriame si teplotu, hmatáme si krčok.. potom zass čakáme, tých 10-11 nekonečných dní. Chcela by som Vam povedat svoj pribeh. Snazime sa cca 1 rok, neúspešne, pritom sme obaja mladí a zdraví. Každý 2-3 mesiac mám tolko príznakov, ze si vždy poviem, že teraz to proste vyšlo. Tento mesiac to bolo asi najhoršie.. všetko klaplo v čase ovulky a potom som sa začala sledovať. Od cca 5 dpo ma začali extremne bolieť prsia a potom prišli jemné krce v podbrušku. Toto som už poznala, mala som zoparkrat taketo stavy. Potom cca od 7dpo krče silneli, začala som byť strašne unavená, bola som citlivá (ja plačem tak 1x za rok),teraz ma rozplakalo všetko. Citila som všetko (stratila som čuch po dlhodobom užívaní olynthu), teplota sa mi držala stale nad 37° , už som sa do toho tak začala vžívať ze som pomaly uverila, že sa to podarilo. Priznam sa, minula som tento mesiac min. 40 eur na testy, kazde rano som sa skorej budila, robila si testy, hladala duchov, a áno, zopár z nich som aj našla a celkom slušných., na nič iné som nemyslela, len ake to bude, či je to tam, predstavovala som si ako to hovorim rodine..tento mesiac som si bola istá. Vsetko tomu nasvedčovalo. dokonca kamoška, ktora ani nevie, ze sa snažíme, sa ma spytala že vyzeram inak, či nie som tehotna. Pridali sa k tomu ranné nevoľnosti, bolest hlavy,nechutenstvo. Proste všetko, ako z knihy napísane, a nevymýšlala som.ich, reálne ma napínalo z cigariet a z kávy. Dnes, po 3 dnovych krčoch, co som si myslela, že sa uhniezduje, mi prišla ms. Týmto len chcem povedat podobnym ženám, ako som ja, aby ste toto nerobili..ja som sa začala testovat 8 dpo a už to bola psychoza. Mám tak zlomene srdce, prosímbaby, nerobte co ja, lebo to sakra bolí. Dufam, ze na tento prispevok narazi niekto, kto bude akurat googlit priznaky tehotenstva, a moznoto pomôže. Tento mesiac bol moj posledny z tohto strasneho roka. Uz sa "nesnazilkujeme" nesledujem ovu, BT, hlien, bolesgi prsnikov, pichnute v lavom vajecniku ani pichnutie v pravom vaječniku. Naliala som si vodku s džúsom a končim toto obdobie trápenia a sledovania sa. Ak tu pribudnú blbé komenty (a ako poznam , tak ich tu bude habadej) neriešim, kludne si ulavte na mne, take neriesim proste. Kočky, ktorym to adresujem, nesledujte sa, netestujte sa, nehladajte duchov, neriesti ci je to kanalik alebo duch.Ked to pride, tak to pride a kym to tu nie je, uzivajte su prítomnosť. 😘😘😘😘😜😜😜
Držím prsteky a všetko pust z hlavy ono to príde....
Velmi pekny post, dakujem, ze si ho napisala. este nie som v tomto stadiu ako si bola (snazime sa 2 roky), drzim sa na uzde. Ale mala som 2-3x pocit, ze som v tom a nebolo prijemne pozerat na test, ktory sa nie a nie sfarbit. Tak teda, drzim nam obom palce 🙂.
Ďakujem kočky, držim palce každej, ktorá si praje bábätko 🍀
A možno teraz sa akurát podarí 😉 Prajem veľa šťastia 🍀
Ale vies, ze niektore zeny krvacaju v prvych mesiacoch? Zahodila si flintu do zita podla mna priskoro... 🤷🏽♀️
Aj ja robím presne to iste, zbytočne sa len trápim.
🤔
Zbytocne si sa vytrapila, to je napor na psychiku. Viem co to je snazit sa dlho, ale potrebujes byt psychicky v pohode... je ok merat teplotu, aby si mala prehlad o svojom cykle, ale testovanie si nechaj az na cas ti menstruacia bude meskat.
V pripade, ze ste este neriesili lekarov, tak ak sa na to citis teraz, tak si obehaj vysetrenia na gynekologii, hematologii, endorkinologii, genetike, reprodukcenj imunologii a partner nech ide na spermiogram a k andrologovi. je to dobre preto, aby ste vedeli aka je situacia, ci je vsetko ok, ci su tam male problemy, alebo ci ste natrafili na velky problem a treba to riesit inak, lebo prirodzene to nepojde.
Ak sa na to teraz necitis, tak si dajte pauzu, nerieste, len si uzivajte zivot, styk kedykolvek ked mate chut... a po case uvidite ci to vyjde, alebo poriesite lekarov.
Drzim palce ;)
Dobre si spravila, inak by to bola vstupka na psychinu. Je mozne, ze teraz to zrovna vyjde.
Nechcem byt zla, ale pochybujem, ze toto niekomu pomoze. To je presne taka vec, co musi kazda vyriesit v sebe, to nejde iba tak. Praveze ked to precita zena, ktora v tej faze este je, najskor z toho bude mat nervy ako dobry pocit, lebo toto pocuva asi vsade.
Ja ti to tak veľmi prajem.. 🍀🙏🏻 nájsť na teste dve čiarky bol úžasný pocit...
Ahojte baby aj ja by som sa chcela podeliť o svoju skúsenosť, s priateľom si posledný polrok nedávame vôbec pozor, z bábätka by sme sa potešili ale netlačíme na to, tento mesiac sme počas plodných dní mali zakaždým nechránený sex, týždeň PO som sa začala cítiť inak bolelo ma v podbrušku, často som začala chodiť na WC, preháňalo ma až som si uvedomila že môže ísť o tehu, dnes som 15DPO a mala mi prísť MS zatiaľ však nie, test som robila pred dvomi dňami negatívny, dnes sa cítim úplne ako pred MS bolesti v podbrušku, máte s tým niektorá skúsenosti, že aj napriek bolesti ako pred MS ste boli tehotné ? Počkám do pondelka či nepríde ak tak skúsim další test 🙂
Wau.. Krásne napísané ❤️
@timka333 ja presne ako ty dnes som 15DPO ocakavala som ms dnes ale nic takze podla mna pride uz zajtra. NEcitim nic, prsia uz ma aj prestali boliet, brusko nic to ma zvycajne boli az ked to uz prichadza nastastie. Test som robila 11dpo beloba, rezignovala som kaslem to. Ziadne testy. Maximalne ovulacny a a BT na potvrdenie ovu lebo vzdy sa mi meni ale inak nebudem uz nic riesit je to na psychiku zataz velka a ked to nevyjde este vacsia.
@timka333 veru ja som sice este nebola v stave ze by som robila testy ako na beziacom pase, v tom som ostala este pri zemi, tento mesiac som myslela chvilami ze to vyslo lebo som mala 2 dni dole pokles pod ciarou BT co sa povazuje aj za teoreticky implementacny pokles na 7dpo ale nebolo to nakoniec. Vraj nejakych 20% IP neznamena uhniezdenie :( co som ostala sklamana levo to vyzeralo aj nadejne. Len keby clovek aspon vedel kedy to pride tak si pockame v klude na ten de, ale nikto nevieme, bojime sa ci vobec niekedy to vyjde, ci neskoncime na umelom ..
@milka1988 ja takisto nie, len teraz pred pár dňami ma to napadlo že skúsim tehotenský test doteraz som vždy vedela že ms príde nakoľko si ovuláciu sledujem lebo ne pravidelne, ja som ešte nedošla do štádia že by som sledovala BT ale ako hovoríš sú to nervy keď žena nevie na čom je :/ ale pre príklad kamarátka sa s mužom snažili rok a pol neúspešne v máji sú objednaní na testy a v marci si povedali že stačilo nervov a prestali sa snažiť a samozrejme tento mesiac ostala tehotná, čo tým chcem povedať je, že naozaj záleží veľa aj na psychike, keď úpenlivo sledujeme BT, ovulaciu, alebo sa testujeme každý deň ničíme len svoju psychiku a možno samé bránime tomu aby sa to podarilo, každopádne držím Ti palce aby si aj ty čo najskôr uvidela dve čiarky 🙂

Dobre si spravila,niekedy je to hlavne v hlave,treba vypnúť a neriešiť...držím palce🍀