icon

Snažíme sa o bábätko a nie som vo svojej koži

filomenahh
11. sep 2021

Ahojte žienky potrebujem poradiť s priateľom už 4 mesiace sa snažíme o bábo no nedarí sa posledný nechránený sex sme mali dňa 9.9 no ale aj cca dva týždne predtým ...necítim sa nejak vo svojej koži poobede sa cítim unavená a spala by som ,všimla som si aj ruzovkasty výtok ale len na papieri mám také napätie v podbrušku a sem tam má Pichne....aj prsia ma bolia no včera som si robila test s bol negatívny myslíte že môžem byť len ešte je skoro na to aby mi to test ukázal ? Vopred ďakujem za každú radu

jaskolka
11. sep 2021

Kedy bola ovulacia? A menzes už mešká? Najlepšie je test robiť až potom. Keby ze si otehotnela pred 2 týždňami, test byuz mal ukázať. Keď si otehotnela ešte len teraz, tak je to veľmi skoro.

filomenahh
autor
11. sep 2021

@jaskolka nemeška poslednú menštruáciu som mala 28.8 tak neviem či mám vybrať alebo ísť radšej k doktorovi

filomenahh
autor
11. sep 2021

@jaskolka ovulácia som mala 10.9 a aj to sme mali nechránený sex

7lenka11
11. sep 2021

@filomenahh vysledok tehotenskeho testu je najspolahlivejsi v den menstruacie, pripadne den po vynechani...

filomenahh
autor
11. sep 2021

@7lenka11 tak počkám do menzesu a nechám sa prekvapiť 🙂

jaskolka
11. sep 2021

Tak skôr by som povedala, že práve teraz ovulujes. To môže byť také príznaky. Na tehotenske príznaky je to veľmi skoro

veronice
11. sep 2021

@filomenahh vzdy treba pockat aspon do dna prichodu ocakavanej ms. Nam sa druhe dieta podarilo prave na piaty mesiac 🙂 nezufaj ahlavne sa upokoj a moc sa na to neupinaj. Ked si zablokujes hlavu tak to pojde este tazsie. A 4 mesiace je este ok (aj ked uplne chapem to kazdomesacne sklamanie ked ms nakoniec pride). Ale vsetko do 6-12 mesiacov je ok. Drzim palce 😊❤️💪💪🍀🍀

filomenahh
autor
11. sep 2021

@veronice dúfam to príde ako píšeš že je hrozny pocit ale tak stále dúfam 🙂a nechám na náhodu a určite vám dám vedieť 😂ďakujem za každú radu ♥️

veronice
11. sep 2021

@filomenahh odporucam pohar vina na veceru 😁👍 my sme tehotenstvo planovali aj som sa pripravovala (davala si lozor na stravu, pila caje, jedla vitaminy...) no a ako sa uz ten 4.mesiac nepodarilo a prisla ms, par dbi na to som mala narodky. Isli sme s muzom na veceru a som si povedala ze kaslem na vsetko a objednala som 2 deci bieleho no a niekedy okolo tych narodenim som mala aj ovulku a bum, podarilo sa. Tak sa smejem ze asi to vino pomohlo 😁👍❤️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
konikkon
11. sep 2021

@filomenahh ako vieš, že si mala včera ovuláciu? A druha otázka na zamyslenie, ak si mala pred 14 dňami menštruáciu a včera ovuláciu, môžeš byť dnes tehotná? Ak čakáš supermana, možno áno. Možno uz zajtra budeš aj rodiť 😅

kakarot
Odpoveď bola odstránená
silviaeli
Autor odpoveď zmazal