Som 10. deň po ovulácii. Je to len kanálik?
Ahojte som 10DPO čo poviete? Vidíte to? Na živo je to viac viditeľné len nemám dobrý foťák na mobile

Baby teraz som nevydržala a spravila som... Ďakujem za vaše odpovede ste veľmi milé.... @snazilka_bio_mamka ďakujem za úpravu aj mne sa zdá že niečo sa tam črtá... @summersunny94 super gratulujem ❤️ to je úžasná správa pri našej diagnóze... @biela_sova zahodila som ho bohužiaľ :(
@paulisko tam sa nieco crta 🙂
Vyzerá to nádejne, ja tam tu druhu čiarku vidím 🙂 držím palce
@paulisko veru je to to skvelé pri našej diagnóze a vidím že aj ty budeš mať o pár mesiacov drobčeka naozaj silno držím palčeky nech len čiarka silnie. Potom pridaj foto po ďalšom teste keď testneš 😊
@babovka2321 dúfam len že nepríde sklamanie... @floren jeej gratulujem super správy! 😍Ako to? 😁... @zaza_123 ďakujem veľmi pekne!... @summersunny94 ak to nie je veľmi intímna otázka môžem sa opýtať či to bol pre vás veľmi problém?..no popravde síce som celkom mladá ale veľmi by som sa tomu potešila dúfam padne na vaše slová... Veľmi si vážim vašu prajnosť takých ľudí sa už málo nájde ďakujem!... Dobre dám vedieť 😊
Tieto testy robia vždy kanalik a takéto pekne ružové čiarky 😞
@148terka148 ja síce bábo ešte nemám takže som nezažila ešte pozit. Test... Ale myslím si že môžme už gratulovať 😍😍😍😍
@biela_sova dnes som robila z ranného a je ako ten úplne prvý :(
@148terka148 je to taaaaam! 😍 nech len pekne silnie 🤞
@paulisko nestresuj, netestuj kazdu chvilu, moc mas v roznych castiach dna rozne koncentrovany, nie je to univerzalne, ze rano su najsilnejsie ciarky, ja som mala poobedne silnejsie ako ranne. Dobry progres uvidis, ked budes testovat kazdy 2-3 den v rovnakom case, nie kazdych par hodin 🙂
@148terka148 vyzera to nadejne ale ja by som sa este netesila moc...aby ro nebolo biochem. ,pockaj kym nebudes mat termon ms....
@paulisko neboj, to sa stalo presne aj mne. Prvy den ciarka, potom dva dni skoro nic. O 6 tyzdnov rodim 😄 bude to v poriadku, daj si zo dva dni pauzu. A drzim palce ❤️
@sense..zatial tomu neverim asi uverim tomu ked ho budem drzat rukach...hej viem uz som zazila jeden potrat.
A mam chut len revat, a este sa bojim ci to nie su len rozhadzane hormomy.
@paulisko uvidis o par dni <3
@148terka148 pichol ti lekár aj pregnyl, že? Pretože na 7dpo bude čiarka z pregnylu, a nie z tehotenstva ❤️ držím palce, aby o pár dní táto zmizla a potom začala silniet už tehotenská 🤗
@marzuz89 velakrat som mala pichnuty pregnyl a ciarku som nemala a bol mi pichnuty pred 2,5dnami a 1200ui
@148terka148 pred 2,5 dňami pichnuty? Čiže ovulácia bola tak včera max predvcerom? Asi nerozumiem, ved to neexistuje aby sa vajíčko stihli uchytiť, nie ešte aby bol pozitívny test 🙂 rozumiem tvojej túžbe, ale toto jednoducho nie je tehotenstvo. Samozrejme ze môže byt, ale teraz nie je. Testuj až v deň vynechanej menštruácie.
Neviem ale ja tam vidim bezproblemov druhu ciarku, len neviem to bude asi len kanalik alebo teda veľmi slabucky duch. Ale ked je to 25 test tak to kludne moze byt ze si tehotná. Ja som nedockava ja by som skusila uz zajtra rano 10tkovy
@148terka148 tu čiarku môžem mať aj z toho pregnylu... Určite počkaj do dátum ms...
@148terka148 si tehulka, gratulujem. Ciarka je pekne vyrazna na to, ze je to tak skoro
@paulisko
@148terka148 Pauli vidis, Terka je pekny priklad, ze aj po dlhom snazeni sa vie zadarit 🙂

@snazilka_bio_mamka niečo sa tam črtá🙏