Som 10. deň po ovulácii. Je to len kanálik?
Ahojte som 10DPO čo poviete? Vidíte to? Na živo je to viac viditeľné len nemám dobrý foťák na mobile
@148terka148 dusik tam je, ale kedze si uz pred viacerymi dnami ukazovala test, kde bola mozno aj silnejsia ciarka ako tu, za dobry znak by som to nepovazovala :/
@148terka148 prečo sa stále takto tyras? Veď počkaj a sprav test pár dní po chýbajúcej MS ❤️ už sme ti tu viaceré písali, že ten prvý duch bol Pregnyl, keďže bol pichnuty pár dní pred tým. Veľmi dobre rozumiem tvojej túžbe. Ale keďže máš už 6 alebo koľko dní rovnako slabulinky pásik, sama vidíš, že to je ovplyvnené tým Pregnylom 🤔 naozaj sa v tele ženy môže držať aj 10dni. Preto sa s pregnylom obzvlášť ma testovať až po vynechanej MS. Keď tam tento dúšik bude aj vtedy, bude to veľmi dobre znamenie, tak ešte počkaj a netyraj sa zbytocnym nelogickym testovaním už od samotnej ovulácie ❤️
@summersunny94 ďakujem ste veľmi zlatá ❤️ ale asi z toho nič nebude :( robila som teraz bohužiaľ som nezohnal pepino takže len nejaký lacný intimed test a povedala by som ze je skôr negatívny :( aj keď ms mešká :(
Nezohnala*
@paulisko A máte z toho testu foto? Niekedy je dlho slabšia čiarka možno, mne fakt ukázal test až po vyše mesiaci a pol tehotenstvo a to som už bola tehotná mesiac a pol. Takže ak je čiarka aj slabunka tak by to malo znamenať tehu. Skúste teda pozajtra ešte spraviť test. Poprípade ak bude stále meškať skúste ísť ku DR pozrie Vás, spraví Vám sono, alebo krv zoberie.
@148terka148 a vysledky z krvi si mala ake?
Baby dnes som ratala a je to tyzden po pregnyle. Snad bude meskat....
A bola som v lekarni a nemali tam 25 a tak som si robila 10 dnes rano .baby nechapte ma zle,ale mam dost velku tuzbu uz cakat baby a to cakanie ma ubija..ale kamaratka poradila,ze mam cakat po menstr.aspon 10dni a potom to skusit tak to musim dat.
@148terka148 my rozumieme Tvojej túžbe. To je v poriadku. Ale prvý test si si robila DVA dni po Pregnyle. A jeho pozitivitu pripisujes tehotenstvu. A nájdu sa tu dokonca aj dievčatá, čo ti k nemu gratuluju, ved ja nemám slov, zdravý rozum mi to neberie. Skus si niečo o cykle načítať, ako vôbec funguje, čo je to ovulácia, na čo sa používa Pregnyl, koľko dlho trvá vajíčku spojiť sa so spermiou a uhniezdit sa. Ved ty si testovala v čase, keď kľudne mohlo prejsť len pár hodín po ovulacii. A verila si, že tie dva prúžky sú už tehotenstvo.
Par hodín po ovulacii. Už tehotná.
Dnes si 6, možno 5 dní po ovulacii, ak ju Pregnyl úspešne vyvolal. Takže len "od dnes" je oplodnenie vajíčko vôbec schopné usadiť sa v maternici. Tvoje pozitívne testy si spôsobené len pregnylom, prepáč, že som taká priama, už ani sama som nechcela ďalej odpisovať, ale ved tu stačí iba zdravý rozum..
Nepresviedcaj sa o niečom, čo fyziologicky nie je možné.
Skus testovať o 10 dní. A tam už uvidíš. Daj sa do kľudu hlavne, pretože práve nadchádzajúce dni sa môže tvoje bábätko chciet uchytiť. Tak mu to v kľude umožni ❤️
@summersunny94 bohužiaľ som ho zahodila.. nahneval ma 😂.... Srandujem.. ale zdá sa mi že mi čiarku vždy bolo vidieť počas dňa a nie ráno.. Ale v podstate by sa dalo povedať že teraz mi mešká ms nejaké 2dni tak uvidíme.. rozmýšľala som že ak nepríde do budúceho týždňa že zavolám Dr na vyvolavávačku a mohla by ma rovno aj pozrieť... Dúfam že to nebolo biochemické :(
@paulisko a dnes ste netestovala?
@summersunny94 veru nie odvtedy.. Ale mám bolestivé prsia od včera tak som zvedavá že čo bude príčinou... Rozmýšľala som kúpiť aj nejaký lepší test ako tie papierikové myslíte že to má význam? Sú nejak citlivejšie?
@paulisko tak v tych nepapierikovych je opat len nejaky papierik. Ale mne najlepsie ukazal ten woman secret, ktory predvcerom pridala 148terka148, ked tak vyskusaj ten 🙂
@babovka2321 no veď práve ale myslela som že je jedno či je to lacný pepino alebo nejaký neviem drahší napr. digitálny?.... Ďakujem no keď tak vyskúšam teda ten 🙂
@paulisko podla mna digi by bol zbytocny, vsade pisu zeny, ze je az 25kovy, takze ma nizsiu citlivost... Navyse mne sa ho podarilo spravne pouzit az na 3. pokus, musela som presne odratat sekundy kedy bol namoceny, inak vypisal namiesto vysledku chybu, skoda 20€ 😂
@babovka2321 aha výborne 😂😂 tak to je taký hokus pokus 😅... To naozaj vidím ako najlepšie riešenie počkať do utorka a keď ms stále nepríde to bude 51DC objednať sa k Dr na vyvolavávačku 😁
@mikasz skúsim sem pridať ešte inú fotku 😁 Včera som skusila a nebolo skoro nič, ale stalo sa mi, že som varila polievku a zrazu som ju nemohla dovŕšiť lebo mi strašne smrdela a vždy keď som sa priblížila tak ma naplo 🤣 Nikdy sa mi to nestalo, takze cudne úplne 😁 Na živo je ta čiarka ružová, ale nebudem si robiť zatiaľ vôbec nádeje 😁 skúsim o 2 dni a urobím clearblue, to bude asi najistejsie
@paulisko skúste teda taký iný test pokiaľ je 10tkovy test mal by byť síce rovnaký ale zase niektoré testy robia čiarky tmavšie iné bledsie. Rozhodne by som to však skúsila spraviť aj taký. Ja som tiež spravila najskôr ten "papierikovy", potom taký trošku drahší (ten neviem ako mám nazvať) a potom nakoniec som vyskúšala digitálny a ten mi už krásne tehu potvrdil a išla som následne hneď ku DR. Vyskúšaj taký teda, za to nič nedáš. Budete si hádam istejšia! Každopádne stále na vás myslím a silno držím palčeky!
@annie2205 ja tam druhu čiarku vidím , skús o 2 dni ale podľa mňa aj zajtra by už čiarka bola ešte silnejšia. Vyzerá to naozaj nádejne!
@annie2205 to nie je kanalik, kanalik je biely alebo taký do šedá. Toto je krásna bledoružová čiarka.
@summersunny94 juuj to ste ma veľmi potešila, že si to tentokrát nenamyslam 🙈 Ďakujem a vyskúšam zajtra ♥️
@annie2205 určite si to nenamýšľate, jasné skúste ešte zajtra testnúť a uvidíte bude silnejšia! Potom dajte vedieť a pošlite foto. Držím palce! 😊😊😊
@annie2205 jasné že je ešte silnejšia ťa čiarka. Toto sa dá už povedať, že to je pozitívny test. Nech len vsetko dobre dopadne. Pozrite musíte veriť a dúfať a nie sa obávať, že to tak nebude. Pretože vždy to tak bolo - čoho sa obávame to pritahujeme. Váš test vyzerá naozaj nadejne. Za par dni tam budú isto hotové koľajnice! 😊
@annie2205 Ahoj, ak je to Pepino, tak gratulujem. S takou som aj ja zacinala a uz mame 2rocneho junaka 🙂

Druha foto...