Som 12 dní po IUI. Som tehotná?
Ahojte 12 deň po iui takýto test vidíte tam niečo? 😒
ahoj, aj ja som dnes 12 dpo, v piatok idem na krv ale testy si nechcem robit, presne pre tento pripad ako ty - uz si sklamana ;)
@hederamonstera tiež idem piatok na krv ráno, tak som si spravila ja som taka ze to nikdy nevydržím a potom som sklamaná ale ešte stále dúfam v piatok že mi povedia dobre spravy 😊🤞 tak aj tebe držím palce
Test mi príde snehobiely. Ale 12dpt IUI je podľa mna na moc zavčasu
@agi7717 tak ja ani uz neverim, ze niekedy uvidim dve ciarky na teste po 2,5 roku snazenia...takze nejakeho pol roka si nerobim uz testy.
aj ja ti drzim palce 🙂) 🍀
@agi7717 cavte, ja mam po iui, zajtra mam 14ty den a idem na krv.. Doma sa uz radsej netestujem, bojim sa zase sklamania pripadne nejasneho vysledku.. Aj tak ovitrelle je v tele 14 dni ci ako..
Baby, este sa chcem spytat, ci mate krce v podbrusku, ako na menzes, snad to nie je uz v tahu sa bojim..
@petkasaurus zatial nie, ale krize ma uz asi 3 dni riadne bolia. Ale tak ono to moze byt rovnake, ci si tehotna alebo nie
@hederamonstera no mňa skôr boli neskutočne maternica, a kríze ako keby domna kopali uz 3 ti den a veľa krát sa nato aj v noci zobudím že z ničoho nič bolest v maternici
@agi7717 uvidis v piatok ;)
@agi7717 no ako? tesis na zajtra? 🙂
@hederamonstera ahoj tak skôr mam zmiešané pocity, nechcem sa tešiť, dneska som začala trosku spinit ale iba málo ale ms ma prísť až za 6 dní, dnes som 14 deň po iui, a stále tlak v maternici tak zajtra sa uvidí 🙄
@petkasaurus ako si dopadla? 🙂
@hederamonstera ahoj, ja negatívne, aj som to cakala.. Uz si ani neviem predstaviť, ze by to bolo inak.. Takze ked dostanem menzes, musim zavolať a objednať sa na folikulometriu.. Ale aspon viem uz, do coho pojdem, nebudem sa uz tak stresovat snad aj okolo toho.. Dajte vedieť aj vy baby, drzim vam palce ;)
@petkasaurus ja tiez nie :( no co uz
@petkasaurus
@hederamonstera ahojte takže teraz mi volali a nič 😒😒 ja uz neviem
@agi7717 napodobne.
Vsetci okolo nas tehotni, len my chudaci furt nic..ale tak co uz. Dam tomu este 2x sancu a potom koncim
@hederamonstera asi tak, stále čakanie na všetko to ma najviac zabíja, my sa snamize uz 4 roky a nič a nožík sa mi otvára vo vrecku keď sa ma pýtajú kedy budeme mat dieta
@agi7717 tiez sa dlho snazite no :( des. Ked vidim ako to vsetkym ide tak lahko, niektori 3-4 deti...a my ani za boha to jedno. Pripadam si ako chudera
@hederamonstera presne aspoň to jedno dieťa, ja uz neviem ci tiež nebude problém aj tam že iba zbierajú peniaze od ludi a nestarajú sa ci mam ovulaciu alebo nie ja neviem
@agi7717 ale tak teraz si ovulaciu mala, nie?
@hederamonstera áno áno ja som zdravá aj ovulujem ako mam každý mesiac presne všetko, len keď som tam bola na kontrole tak mi povedali ze mam 11 mm folikul a ze treba si pichnut ovitrille a vrátiť sa na insiminaciu poobede ale vôbec som necítila že mám ešte mat ovulaciu tak som bola aj prekvapená že už si mam pichnut ovitrile že či to nebolo skoro ešte

@agi7717 ak tam nevidis ty nazivo (co sudiac podla toho "smajlika" na konci nevidis), tak my neuvidime duplom. Test vyzera byt jednoznacne negativny. Ale drzim palce.