icon

Som 12 dní po ovulácii. Je tento test pozitívny?

11. dec 2021

Alebo Sa mi už sniva.... 12dpo

Som 12 dní po ovulácii. Je tento test pozitívny?
pondelok01
11. dec 2021

Ja tam cosi vidim

maciatkolulu
11. dec 2021

Co tak si urobiť test, keď ti bude menzes meškať a nie čarovať...

agacela
11. dec 2021

Je tam niečo … tiež som robila skôr test presne po 14dnoch ;)
Tiež bol takýto 🙂 drzim palce
Ten kto nečaká na druhu čiarku môže pisat, že testovať az keď mešká …

cecilia29
11. dec 2021

Vyzerá že áno 🙂 ja som si robila 11 deň po ovulácii a bol snehobiely - chcela som vedieť či som tehu kvôli tomu že som chodila dosť namáhavo cvičiť. Tak som šla. A na 14 deň som len tak pre.zaujimavost skúsila ešte raz a čiarka už bola pekná. Takze odporúčam až tak okolo 14 dňa testovať.

ivuskake
11. dec 2021

Ahoj,urob si clear blue test,ten ti ukáže aj včasné tehu

maciatkolulu
11. dec 2021

@agacela tak nie v zlom, ale tehotenstvo sa tým neurychli, neudrží, proste nič, iba tak na MK rozoberať, kto tam co vidí a dúfať. Lebo zo slabej čiarky môže byť silná a nemusí byť žiadna, takže úplne zbytočné, či niekto čaká, či nie. Janka 789 mohla mať to isté a Zuzka 453 už nie a teraz co? Falošné nádeje? Alebo? Ja nerozumiem... Ja som tretie aj druhé chcela, prvé bola náhoda a netestovala som sa.

henka123123
11. dec 2021

Ja som si robila vcera
Mam tyzden do ms tak som zvedavq

autor
11. dec 2021

@maciatkolulu Nie v zlom, Ale toto dokáže napisat len niekto, kto prvé mal náhodou, a ďalšie dve Sa vydarili ako po masle 🙂 som rada, že ty už máš svoju cestu za sebou a gratulujem k trom detickam

pondelok01
11. dec 2021

@maciatkolulu co ta po tom, ked chce carovat, nech si caruje, a teba ked to nezaujma, tak temu neotvaraj, nie?

danielina30
11. dec 2021

Vyzera, ze ano. Drzim ✊🏻✊🏻

agacela
11. dec 2021

@maciatkolulu sú tu o mnoho zbytocnejsie témy ako či prišiel rodicak… tam je istota že príde …

Ale ako som písala ak niekto veľmi túži po 2ciarksch tak prečo sa netestovat a ak nemá skúsenosti s tým či takéto čiarky sa dajú považovať za pozitívne tak nech si ten príspevok napíše 🙂
Keď som bola prvýkrát tehotná tiež som sa tu radšej spýtala či mam volať gynekológovi či to je pozitívne 😅
Takze vôbec tieto príspevky neodsudzujem 🙂

autor
11. dec 2021

@agacela
@danielina30 ďakujem tym, ktorí ma pochopili 🙂 nevydržala som do rana 🤭 je to tam !!!!😊😊😊

ivuskake
11. dec 2021

Jeeeeej!!!blahozelam 😍

autor
11. dec 2021

@ivuskake ďakujem veľmi pekne 🙂 dúfam že všetko bude ok, to budú Vianoce 🙂 ale priateľ to uz vie, to by som nevydržala:D

ivuskake
11. dec 2021

Sa ti nečudujem 😍 koľko ti to vlastne mešká?

autor
11. dec 2021

@ivuskake veď vôbec praveze, v pondelok mám dostať, tak sa bojím aj tešiť. Nemám Ani príznaky len bolesť brucha ako pred ms a hustejsi výtok,taký som nikdy pred ms nemala ;)

autor
11. dec 2021

Kvôli tomu som si robila aj test, že či náhodou. Tešiť sa budem Az Keď povie dr že je všetko v poriadku,ale tak prvotna rad o st sa nedá zastaviť. Dnes som presne 2 mesiace po laparoskopii, čo mi brali cystu,takže som opatrna 🙂 mám aj pcos

ivuskake
12. dec 2021

Ja len že k lekárovi ti odporúčam ísť až tak v 7tt podľa cyklu..aby bolo vidieť srdiečko 😍 držím silne prsty (ja som aktuálne 6+3, v októbri som mala MÁ v 9tt 💔

kajka232
12. dec 2021

Ahojte som som 12 dní po oplodnení
Moze to byť duch

henka123123
12. dec 2021

@kajka232 neni videt podla mna

kajka232
12. dec 2021

Nesprávny som poslala ten prvý

autor
12. dec 2021

@ivuskake to mi je ľúto. No k lekarovi sa chystám aspoň na krv zatiaľ, viem že toho na sone ešte moc neuvidí, Ale ak by som bola tehotná, v praci nemôžem ostať ani o sekundu dlhšie, pracujem vo veľmi rizikovom prostredi s tazkymi chemikaliami.🙂

kajka232
20. dec 2021

Vidíte tam aj vy ducha už uschnuty

cecilia29
20. dec 2021

@kajka232 ducha vidím

kajka232
20. dec 2021

@cecilia29 počkám ešte 2 3 dní či bute silnieť 🙂

cecilia29
20. dec 2021

@kajka232 držím prsty. Ja som mala trošku slabšieho ducha a bol to kanálik na Rapid clear. Ale o mesiac už som mala test pozitiv