Som 12 dní po ovulácii. Je tento test pozitívny?
Alebo Sa mi už sniva.... 12dpo

Co tak si urobiť test, keď ti bude menzes meškať a nie čarovať...
Je tam niečo … tiež som robila skôr test presne po 14dnoch ;)
Tiež bol takýto 🙂 drzim palce
Ten kto nečaká na druhu čiarku môže pisat, že testovať az keď mešká …
Vyzerá že áno 🙂 ja som si robila 11 deň po ovulácii a bol snehobiely - chcela som vedieť či som tehu kvôli tomu že som chodila dosť namáhavo cvičiť. Tak som šla. A na 14 deň som len tak pre.zaujimavost skúsila ešte raz a čiarka už bola pekná. Takze odporúčam až tak okolo 14 dňa testovať.
Ahoj,urob si clear blue test,ten ti ukáže aj včasné tehu
@agacela tak nie v zlom, ale tehotenstvo sa tým neurychli, neudrží, proste nič, iba tak na MK rozoberať, kto tam co vidí a dúfať. Lebo zo slabej čiarky môže byť silná a nemusí byť žiadna, takže úplne zbytočné, či niekto čaká, či nie. Janka 789 mohla mať to isté a Zuzka 453 už nie a teraz co? Falošné nádeje? Alebo? Ja nerozumiem... Ja som tretie aj druhé chcela, prvé bola náhoda a netestovala som sa.
@maciatkolulu Nie v zlom, Ale toto dokáže napisat len niekto, kto prvé mal náhodou, a ďalšie dve Sa vydarili ako po masle 🙂 som rada, že ty už máš svoju cestu za sebou a gratulujem k trom detickam
@maciatkolulu co ta po tom, ked chce carovat, nech si caruje, a teba ked to nezaujma, tak temu neotvaraj, nie?
Vyzera, ze ano. Drzim ✊🏻✊🏻
@maciatkolulu sú tu o mnoho zbytocnejsie témy ako či prišiel rodicak… tam je istota že príde …
Ale ako som písala ak niekto veľmi túži po 2ciarksch tak prečo sa netestovat a ak nemá skúsenosti s tým či takéto čiarky sa dajú považovať za pozitívne tak nech si ten príspevok napíše 🙂
Keď som bola prvýkrát tehotná tiež som sa tu radšej spýtala či mam volať gynekológovi či to je pozitívne 😅
Takze vôbec tieto príspevky neodsudzujem 🙂
@agacela
@danielina30 ďakujem tym, ktorí ma pochopili 🙂 nevydržala som do rana 🤭 je to tam !!!!😊😊😊
Jeeeeej!!!blahozelam 😍
@ivuskake ďakujem veľmi pekne 🙂 dúfam že všetko bude ok, to budú Vianoce 🙂 ale priateľ to uz vie, to by som nevydržala:D
Sa ti nečudujem 😍 koľko ti to vlastne mešká?
@ivuskake veď vôbec praveze, v pondelok mám dostať, tak sa bojím aj tešiť. Nemám Ani príznaky len bolesť brucha ako pred ms a hustejsi výtok,taký som nikdy pred ms nemala ;)
Kvôli tomu som si robila aj test, že či náhodou. Tešiť sa budem Az Keď povie dr že je všetko v poriadku,ale tak prvotna rad o st sa nedá zastaviť. Dnes som presne 2 mesiace po laparoskopii, čo mi brali cystu,takže som opatrna 🙂 mám aj pcos
Ja len že k lekárovi ti odporúčam ísť až tak v 7tt podľa cyklu..aby bolo vidieť srdiečko 😍 držím silne prsty (ja som aktuálne 6+3, v októbri som mala MÁ v 9tt 💔
@kajka232 neni videt podla mna
@ivuskake to mi je ľúto. No k lekarovi sa chystám aspoň na krv zatiaľ, viem že toho na sone ešte moc neuvidí, Ale ak by som bola tehotná, v praci nemôžem ostať ani o sekundu dlhšie, pracujem vo veľmi rizikovom prostredi s tazkymi chemikaliami.🙂

Ja tam cosi vidim