Som 12 DPO - ukázal by už test prípadné tehotenstvo?
Ahojte. Som 12dpo myslite si, že uz by test ukázal?
Dnes ked pojdem do mesta kupim clearblue a zajtra ráno spravim to by som mala mat akurat 4 dni pred ms ... tak ak ukaze ukaze budem rada ak nie tak bohuzial .. ale v podbrusku ma boli ako na ms tak neviem noo snad nebude mimomaternicove
Ja by som si spravila test az ked nepride MS, bodaj by nie ale zeny mavaju casto aj biochemicke tehu a prave preto sa odporuca robit si test az ked meska MS, aby nedoslo k sklamaniu.. pravdupovediac, ja tam tu ciarku druhu tiez vidim, ALE je vzdy otazka ci sa babo udrzi
@ls56 mna momentalne skôr desia tie bolesti co mám, fakt ako menstruacne a silne
@ls56 ja som v aprili mala biochemicke .. ale tam mi ms meskala tyzden a testy pozitivne a ked uz som dostala menstruaciu tak som mala velke kusy krvi a v ten den uz bol test negativny takze to odislo vtedy samo
na mimomaternicove vobec nemysli. na to vobec nemas dovod. tieto bolesti ako na ms su bezne pri uhniezdovani aj. ale to ti nik nepovie aktualne z coho ich mas. ak si zajtra 13 dpo potvrdenych lekarkou tak podla mna nebudes mat 4 dni do ms. vies aku mavas dlhu lutealnu fazu? klasicka lutealna faza trva cca 12-16 dni, bezne je 14.
Poslednu ms som mala 4.9. tu som mala do 9.9. ... 13.9. som mala trochu špinenie a od vtedy som mala bolesti, 16.9. som mala ovulacny test s dvoma silnými kolajnicami a vtedy sme mali aj sex ... cyklus mavam presne ako hodinky 30dnový .. ja mam lutealnu fazu 16 dňovú
no tak zial uz len cakat, aj ked to je najhorsie. drzim ti palce, ja mam take tusenie ze tam proste nieco zacina...tiez ma na 12-14 dpo velmi bolelo brucho ako na ms, u mna to ale bolo ine, lebo ma nikdy nebolieva pred ale az ked zacne.
@bm_ no a akurat som bola na vc a ruzový hlien takze nic 😪 uz druhy krat
ja som mala na 12 dpo aj implantacne krvacanie :D take jednodnove...ale nechcem ti robit zbytocne nadeje, to je tiez take ze len treba pockat ako sa to vyvinie. ak to nevyslo teraz tak snad nabuduce, viem si predstavit ako velmi po tom tuzis. u mna spinenie pred ms bolo vacsinou len bezne spinenie, to krvacanie ked sa podarilo bolo trosku ine. ale opat kolko ludi tolko roznych skusenosti...
@bm_ zatial je to take ružove fakt len trosku ako ruzovy hlien .. ale tie bolesti teda boli menštruačné uvidim co zajtra a co bude dalej
Mala som to isté na začiatku tehotenstva v čase očakávanej ms…bola som sklamaná, plakala, že po pozitívnych testoch došlo sklamanie, že sa už viac nebudem testovať skôr, a nakoniec sa z toho nič nerozvinulo, skončilo to pri takom svetlom špinení/výtoku/hliene neviem ako to nazvať…žiadna Ms nedošla🙂
@ivkav5 uvidime ☺️ čo z toho bude .. co bude rano a zas do dalsieho dna
Tak je to menstruacia ... takze u mna tento mesiac mal 25dc ... ako vobec tomu nerozumiem co sa toto udialo, ja som o tom bola doslova presvedcena :( ale popravde vzdy mavam nevolnosti aj pri ms, a tiez viem vracať takže nič nové... len mi je to luto, no este neprisiel ten správny čas
Niečo tam je, tak skús o 2 dni či silnie
a mala si normalnu menstruaciu? dostatocne dlhu a silnu? moze byt biochemicke, ze sa embryo snazilo uhniezdit ale malo nejaky geneticky problem a nevyslo to. lebo teda tu mas naisto dve ciarky, len ti velmi pomaly tmavnu na to, aby slo o normalne tehotenstvo podla mna. aj ked vsetko je mozne.
Nechcem ťa sklamať, ale ak si mala normálnu MS, tak môže ísť o biochemické tehotenstvo :( snáď ale nie…
@bm_ no normálnu .. prisla o dost skôr.. nebola silna ale zase bolestiva .. a dnes este mam trochu spinenie cize uvidim zajtra cize dnes je to 5 deň co ju mam ale tak 3 vlozky za deň co neni moc .. minuly mesiac som minula 1.5 balicka
Ratam s tym ze mohlo ist o biochemicke este pockam tak par dni asi a spravim test ze aky bude .. a inac ako to je pri mimomaternicovom aj co sa tyka menstruacie ..
Ahoj, čítala som tvoju diskusiu. Ako to vyzerá ? 🙂 robila si si potom ešte test?
Dnes uz test bol negativny takze pravdepodobne biochemicke
Tak to ma mrzí, budem držať palce na dalsi mesiac 🥰

Mne tak pomaly stúpalo hCG, asi 4 dni som tam mala len dúšikov, slabé čiarky, niekedy sa mi zdalo, že ranné nie sú vôbec silnejšie ako večerné. A som už v 4.mesiaci 😁 ja som testovala Dr.Max testami. Inak ovulačný som mala pozitívny tiež 😁 vraj to tak nemusí byť, ale čítala som o tom tak som skúsila a čiarka až bordová, tmavá…