icon

Som 3 dní od oplodnenia a veľmi ma pichá v podbrušku

miskamaco
8. jan 2018
Strana
z2
beky1813
8. jan 2018

????

certi
8. jan 2018

moje nervyyyy.......

may555
8. jan 2018

:D dobre, najskor som sa schuti zasmiala, ale mozno to bolo myslene len na 3. den od nechraneneho styku, nie doslovne tak ako bolo napisane :D

snehuuulienka
8. jan 2018

Áno môže to byť znak,že si tehotná,ale aj nemusí
To najskôr zistíš až testom,keď budeš očakávať ms

molllinka
8. jan 2018

mozno bola na umelom oplodneni, co je na tom smiesne?

janula12345
8. jan 2018

Kolko mas rokov? Snad uz 18... 🙂)
A ak naozaj cakas na toto serioznu odpoved- tisice mali pichanie a boli tehotne, rovnako ako tisice, ktore mali tiez pichanie a neboli tehotne. Mozno az prilis tuzis; a si namyslas priznaky tehotenstva, ktore sa vskutku 3 dni po oplodneni nedaju vyhodnotit ako tehotenstvo. Ani lekar ti nic take nepotvrdi, toboz my. Jedine vestica

miskamaco
autor
8. jan 2018

Každý sa pomýli zle som sa vyjadrila 3 dny od nechraneneho sexu

may555
8. jan 2018

@molllinka vidis to, to je tiez moznost 🙂

diana1512
8. jan 2018

Ahojte chcem sa opýtať. Niečo .... Som tehotná od začiatku ako som.zistila že som tehotná má pychanie pod bruchom. ..ale už dva dni zatiaľ nie mám sa obávať ? Alebo to tak býva

beky1813
8. jan 2018

Jedna lepsia ako druha 😂😂😂😂😂

janula12345
8. jan 2018

@beky1813 dnes je to tu zabava🤣🤣

diana1512
Odpoveď bola odstránená
miskamaco
autor
8. jan 2018

Neskúsena sa pýta skúsených a aj tak sa budete smiať

diana1512
Odpoveď bola odstránená
miskamaco
autor
8. jan 2018

@diana1512 asi tak nejako nevedia pomôcť

diana1512
Odpoveď bola odstránená
beky1813
8. jan 2018

@diana1512 krasne vyjadrovanie, fakt hodne buducej matky
@miskamaco co si si zalozila 2 nicky a pises si navzajom?
@janula12345 vsimam 😂

miskamaco
autor
8. jan 2018

@diana1512 máš taký istý problém ako ja?

may555
8. jan 2018

@miskamaco ja beriem spat svoj uplne prvy prispevok blby, tiez ma hned nenapadlo ze su aj ine moznosti 🙂 pichanie, pobolievanie v podbrusku kludne moze signalizovat tehotenstvo, myslim ze je to uplne normalny jav..ale treba si kupit test, hoci asi az o niekolko dni aby nebol vysledok falosne skresleny..a odporucam navsetvu lekara samozrejme

janula12345
8. jan 2018

@diana1512 dianka mila, nikto si z teba nerobi srandu. Po prve- ak ta nepicha pocaa teho- to nie je nic zle. Vsetko je v poriadku a nie je dovod na paniku. Ak naozaj sa obavas niecoho- len lekar ti vysetrenim potvrdi, ze je vsetko ako ma byt a maa byt kludna. Nestresuj sa malichernostami pocas tehu. A za druhe, to kto je aky- si sama ukazala svojim vyberanym slovnikom damy. Dakujeme za predstavenie sa.

diana1512
8. jan 2018

@miskamaco napíšem ti do správy

miskamaco
autor
8. jan 2018

@beky1813 hm??? Prečo musíte dávať blbé komentáre,,,

beky1813
8. jan 2018

@miskamaco no podla temy sa ine ani neda pisat. Uz ked sa nudis, tak si pozri, ako funguje oplodnenie, uhniezdenie a ako dlho to trva. Nie 3 dni po styku si nahovarat priznaky

babo123456
9. jan 2018

Ahojte , chcem sa vás opytat . Prvé bábätko som onho prišla kvôli nemocnici a lekarovi ! Nasadil mi antibiotikum na zapal močových ciest a vylúčil tehu . Pritom som bola už 4tt . Vravím nech má posle na hcg nie netreba . Fajn a tal som aj musela dať prec lebo plod sa nevyvíjal od STV tak ako mal . Je tomu cca pól roka 7 mesiacov . Mám nepravidelný cyklus ale ovulácii mám hneď 6 dni po menstruacii . Aj keď je to nepravidelne . Tak teda mali sme s partnerom nechránený sex . Presne na to najplodnejšíe . Otázka na vás 1 bol nechránený styk vtedy bolo plodne . Dnes je 9 . A mna posledné 2 dni možno 3 bolia kríze a raz pravý a raz ľavý vaječník a v strede picha . Neni to dlhodobá bolesť trosku pich a neboli ale kríze mna nikdy tak kríze neboleli ani nie bolesť ale take nepríjemne . BT mám 37,3 . A v podpazuší 37 . Boli má cely človek a neviem čo si mám myslieť , ani nenamyslam si viem vo robí psychika . A nadúvanie ! Niečo neskutočne . Mal niekto s tým skúsenosť a bol tehu ? Alebo ide na mna chrípka 😂😂😂take telo mám na dotyk no proste celé zle a najlepšie na tom je že ja menštruáciu mám dostať podľa minulého mesiaca som mala 21 tak 21 ak že budú meškať tak 1 februára . Celé je to . A výtoky napríklad mám ale take presne ako pri prvom žiadna vonia biele .ziadne svrbenie nič . Neviem buď mám ísť k lekarovi a povedať nech mi nasadí lieky na kríze alebo čakať bojím sa veľmi :/ .

babo123456
9. jan 2018

Oprava BT 37,7 v podpazuší 37
Dnes ráno takisto znova 37,7

babo123456
9. jan 2018

Možno že mi ľadviny pracujú , lebo chodim na vc malo vody Pijem ale curam ako by som 2 litre vypila . Možno z toho ka fakt neviem píšte že čo abo ja :/

babo123456
9. jan 2018

Ďakujem

xxxxxnnnnn
9. jan 2018

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

snehuuulienka
9. jan 2018

@babo123456 môžeš byt tehu,príznaky na to máš....no to naisto zistíš až o pár týždňov pomocou testu.....
Radšej by som lieky neuzivala na kríže,možno len nejaké homeopatiká proti bolesti alebo lieky,ktoré sa môžu aj v prípade.tehu

babo123456
9. jan 2018
Strana
z2