Som 3 týždne po potrate. Môžem byť tehotná?
Zdravim! Potrebovala by som vaš nazor no moju hlúposť... Som tri týždne po potrate. Robili mi aj kyretáž. Druhý týždeň po ňom som mala s priatelom analny sex, no raz sa netrafil tam kde mal a zasunul do pošvy ale hneď ho zase vytiahol keď som ho na to upozornila. Myslite si, že by som mohla byť zase tehotná? Mám hrozný strach. Ďakujem za odpovede.
Rit je hned vedla vaginy,takze semeno co sa vylialo zo zadku stieklo do vaginy .Hovienko sluzi ako plodny hlien,takze vo vagine mohli velmi dlho prezit.Podla mna si na 100 percent tehotna.
No moja zlata este mas dierky v nose,usiach a usta.
Tam mozes ist na istotu.Ale len v pripade,ze nemas derave crevo,lebo ked ma partner silne spermije,tak dokazu cez crevo vytiect ,alebo sa prevrtat do maternice.
@obsadenemeno no asi nevie to sa v skole neuci.
good luck pri vyčleňovaní peniazov na druhý potrat
@emilia25 aj keby sa ucilo, ona vtedy chybala.... 😨
koľko máš rokov? ak si po potrate aj tak si stále nevieš zaobstarať antikoncepciu alebo neviete používať kondómy tak potom asi nie ste zrelí na to aby ste mali sex
Paneboze, 22 a nevies taketo veci? A este take chujove vyhovorky, ze odkial to mas vediet 😲 V dnesnej dobe, ked je clovek doslova zahlteny informaciami z kazdej strany...a ked uz sa tak velmi neda spolahnut na internet, skus prosim ta otvorit knihu. Lebo s takymito debilnymi otazkami a spravanim ako 15 rocna ofucana primadona sa na nete naozaj lepsich odpovedi nedockas...
@kahlan_8 obdivujem ta ze dva tyzdne od potratu si vobec mala chut ale to je vedlajsia vec a moje myslienky...ale ak zasunul kam nemal a nahodou sa objavila nejaka ta kvapocka ano mozes byt ale sanca malicka kedze hned vybral....davaj si vsak pozor dobuducna po kyrete mozes otehotniet velmi rychlo....nabudce zalep druhu dieru aby triafal tam kde ma 😉
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
😂😂😂...no z jednej strany mi je smiešni ale z druhej....no neviem neviem či plakať alebo sa smiať...dúfam že moje dievčatá budú mať viac rozumu ked budú v tvojom veku....skôr si nastuduj čo a ako a potom sexuj..a modlí sa aby si dajaký pliagu nechytila...a o pár rokov nezabudni tu napísať že si zúfalá z toho že nemôžeš mať deti...vieš interrupcia to môže spôsobiť keby si naaaahodou nevedela..tak štúdiu štúdiu moja...potom rob veci pre dospelých...

@kahlan_8 nuz, nechcela som reagovat, ale k***tska otazka, k***tska odpoved. ano, mozes byt tehotna - medzi hrubym crevom v oblasti analu a posvou je totiz taka tajna chodba, titanova rurka - a nou sa spermie dostali do maternice ... aku si cakala odpoved? tehotna mozes byt len ked sa spermie maju ako dostat do maternice. skor ako tehotenstva by som sa obavala infekcie. anal neodsudzujem, kazdemu, co mu dobre robi, len proste ma to nejake hygienicke zasady.