Som 4 mesiace po pôrode a mešká mi menštruácia
Som 4 mesiace po pôrode hned po 600 nedeli som dostala menštruaciu keďže nekojim mala som už 3 menštruacie teraz tento týždeň som mala dostať ďalšiu ale neprišla test negativny snehovo biely ani žiadny duch stalo sa to niekomu že ms vynechala ? Môže to byť hormonálne ? Mam pocit v podbrušku na ms ale nie a nie prísť. Ďakujem
@simonam2205 ak si mala styk tak mozes byt tehotna, ale moze to byt aj hocico ine
No, 600 nediel od porodu este neuplynulo.
No, 600 nediel od porodu este neuplynulo.
@anonym_9f1ab0 wau to ma nenapadlo wtf
@simonam2205 ak si mala styk tak mozes byt tehotna, ale moze to byt aj hocico ine
@sweet20 sex bol s ochranou cize kondomom a nepraskol ani nič ale ved jasne môže sa stať aj tak no test bol negativny dneska som ho robila a ani naznak po druhej čiarke.
No mne po nabehnuti ms už chodí ako hodinky, ale mohla Ti omeškať, zas týždeň nie je veľa. Skús babské recepty (víno, vaňa, alchemilka) a ak nepríde, choď ku gyn.
Si este kratko po porode. Je normalne, ze ms moze chodit ako chce, aj ked niekedy je pravidelna. A to bez ohladu na to ci kojis ci nie.
@sweet20 sex bol s ochranou cize kondomom a nepraskol ani nič ale ved jasne môže sa stať aj tak no test bol negativny dneska som ho robila a ani naznak po druhej čiarke.
@simonam2205 aj mne to tak po pôrode havarovalo a myslím, že tiež som tretiu, alebo štvrtú nedostala, až po vyvolavacke. Potom už normalne
@simonam2205 haprovalo, nie havarovalo

@simonam2205 môže. Si ešte krátko po pôrode tak sem tam môže nastať nejaké haprovanie