To už by si mala test pozitívny keby si bola tehotná
@sparkling dnes by som bola len 10DPO, ak nie 9
A normálne si ovu nesledujes? Lebo podľa kalendára to je také ako z vešteckej gule 😅
@ninka99865 nikdy som ovu neratala podla kalendara a nijak si ju nesledujem, len sa pytam ze keby nahodou toho 7.8. prebehla, ci by bola samca ze som kvoli tomu nedostala menzes
Kokos vsak nemozes mat ovulaciu aj 1.8. Aj 7.8. Aj neviem kedy este. Ak by si bola tehotna zo styku 1.8. a teoreticky by bola vtedy ovulacia, tak by si uz mala mat pomalicky pozitivny test.
Ak si otehotnela a mala ovulaciu neskor, tak este nebudes mat pozitivny test (aj ked su aj take pripady). Ak je ovulacia a sex, je mozne aj tehotenstvo. Nijako inak (jedine cez Ivf).
Menzes môžeš dostať pri takejto oneskorenej ovulke, aj nemusíš. Sú aj také aj také ženy.
@sparkling mein gott ja tomu rozumiem, pisala som o tom, ze zo styku z 1.8. urcite tehotna niesom, nemusis zo mna robit blba.. ja neviem ci nechapate moju otazku, pytam sa, ci je mozne ze by mi menzes meskal ak by som otehotnela 3-4 dni pred nim
Ved vyssie ti pisem, ze ano je to mozne. Ale mozes to mat aj tak ze by ti prisiel a byt tehotna a aj ti nemusi prist. Potom asi ja som nechapava ale na co si sem davala informaciu o teste zo styku z 1.8., ked to nie je podstatne? Neotehotnieva sa od toho kedy mas styk ale od toho kedy mas ovulaciu. A kludne môžeš byť urazená, mne to nevadí
Ak sa ti posunula ovulacia,tak ano,mozes byt tehotna..ale kedze nevies kedy si mala ovu,tak tazko povedat…nezostava nic ine len cakat na ms alebo o 2 dni sprav test znova 🤷🏻♀️
Áno, ak by ovu bola vtedy, tak by ms prišla až o 12-16 dní na to. Môže sa stať, vplyvom stresu, choroby, hocičoho, že sa ovu výnimočné posunie aj pri pravidelných cykloch.

Btw, 12.8. som robila test kvoli styku z 1.8. a bol negativny, takisto aj vcera 16.8.