Som 7. deň po treťom KET
Pomozte prosim, som 7den po tretom KET, trapim sa, placem denne, milion vysetreni, ved ste zdrava doktori hahaha hihihi ale pomoc v nedohladne. Dnes som bola v drogerii na nakup a bohuzial neodolala som. Ci si to pivo mozem dat, aby to tym slzam slo lepsie von, alebo nie.... Dakujem vsetkym.
@martul myslis? Nikdy som nebola tehotna, ani ked sme navolno skusali, ani pod doktorovym dohladom ovulacii, nic. Toto je sprosty Pepino test za 2 eura, robeny teraz, nie z ranneho mocu. Ziadne priznaky tehotenstva nemam, uplna prazdnota....
Pokiaľ je to Pepino, stačí Ti kávu vypiť a ukáže // ... absolútne by som tento výsledok nebrala do úvahy ...
Vyzera to ako Pepino.. nechcem ti robit dalsie starosti, ale taketo ciarky som u Pepina mala niekolkokrat a tehotna som nebola. Pre pokoj v dusi si kup iny test.
@dzulli1980 ano, Pepino, po tolkych sklamaniach viac do toho investovat nechcem... Stacia mi tie tisice za CAR. Ani neviem, preco som tu hlupost kupovala a testovala sa.
Mne test pepino spravil falosnu ciarku ale nebola veru takato pekná ruzova. Tak nadych vydych a chod kupit este iny test.napr dr max
Drahe moje, velka vdaka vam... a tie Pepino testy klamu aj z ranneho mocu? Mam tam este jeden, dva kusy boli v baleni...
Mne nikdy neurobil pepino falošný výsledok, bud tam bola čiarka a bola som tehotná alebo nebola. Nič medzi tým. Vyzerá to sľubne, skus si pre istotu kúpiť mamatest z lekárne, už tých 5€ hore dole a aspoň budeš mat istotu ale silno držím prsty nech je pozitívny 🙂
Tie z drogerii nie su dobre? Ani tie drahsie? Toto som kupila v DMke.
Vyzera to slubne 🙏 pivko vynechaj 😁 a kup radsej iny test a o dva dni skus zase 🙂
Mne inak pepink tiez nikdy neduchoval...skus dr max test alebo nejaky iny v lekarni 🙂 drzim palce 😊
Mne top test ukazal s pepinom najskor. Podla mna to vyzera nadejne ti falosni duchovia zvyknu byt slabsi 🙂 drzim velni palce po tolkom trapeni nech sa vam konecne zadari!!!!🙂
podla mna bez po digitalny Clear Blue 🙂 a budes vediet naisto ale teda ja ju tam vidim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Oplati sa teda zajtra skoro rano z ranneho mocu ten Pepino? Ci bude klamat a robit zbytocne nadeje a dalsi smutok...?
Nekupuj dalsie, pockaj 2 dni a sprav ten druhy..ak si tehotna, ciarka zosilnie aj ked je to pepino...
Tiež odporúčam digitálny clearblue. Áno je drahší, ale vieš na čom si. Držím palce 🙏
Podla mna toto bude babo. Skus kupit digitalny a zajtra skus ten, drziiim 🤞🤞🤞🤞
Kúp si clear blue, nechapem preco kupujete pepino keď skoro ma každy falošny vysledok.Radšej raz investovať do kvalitnejšieho testu keď meska ms
Dakujem pekne za povzbudenie, ste zlate... A tie, co takisto cakate ako ja na zazrak, prajem vela stasticka 🍀
Ak ten zajtrajsi ranny Pepino bude tmavsi, tak to bude jasne. Ale aj tento mi pride pozitivny.
Vyzera to nadejne♥️ avsak “to sproste pivo” nepotrebujes. Daj si pohodu, rob nieco co mas rada. Ked uz ste tolko do toho investovali, tak sa vykasli na pivo🤗 vypusti emocie bez neho. Drzim ti silno palce

Je to tam, určite. Potichučky sa teš.