Som 7 dní po ovulácii a takýto mám test
Ahojte, dnes mam asi 5-7dpo neviem to presne a mám takýto test, robila som si ho dnes ráno a vidím tam maličký náznak čiarky 🤷vidíte ho aj vy? Lebo naživo je ta čiarka trochu viac viditelnejsia.. Možno je to len kanálik ale dúfam že nie 😕

@simik7192 novačik alebo nie, netreba sa hneď urážať keď ti niekto napíše prečo testuješ skoro. Veľa žien ti chcelo len povedať aby si si neubližovala skorým testovaním. Radšej ešte pár dni vydržať a budeš si istejšia. Doležité je mať odsledovanú ovuláciu a potom sa ľahšie počítajú dni kedy cca skúsiť test. 🙂
Ahojte poprosím vás o váš názor .. paličkové mamatesty pekne ružové čiarky dakedy slabšie ,silnejšie ale tento mamatest comfort 10 nechápem ... Ďaujem za odpoveď respektíve skúsenosti,rady ...vyskúšala som ich viac rôzne značky všetko duchuje skôr menej ...najlepšie mi začali ukazovať mamatesty 10 paličkové ale sú v poslednom čase zle recenzie tak už neviem čo si mám myslieť...idem opäť na kontrolu bola som už lebo od novembra mi takto blbnú skôr menej testy ...zatiaľ nič nevidel ani sono ani krv ..no mám prísť o týždeň čiže už vo štvrtok..:(
@maca2790 a co vlastne potrebujes vediet od nas na mk? 🤷♀️
@kulumulu123 pýtala som sa na testy to je celé ..ak nemáš záujem poradiť alebo nemáš skúsenosti alebo neviem tak nemusíš reagovať..sama som zle z toho čo sa deje .. díky..
@maca2790 kubkazdemu tehotenskemuvtestu je pribaleny navod takze staci rozbalit precitat postupovat podla navodu vysledok je bud pozitivny alebo negativny potom sa zariadit podla toho aky vysledok ocakavas 🤷♀️🤷♀️🤷♀️.
@kulumulu123 veď samozrejme to viem ...to nieje žiadna novinka ...ani nič nové respektíve niečo múdre som sa nedozvedela od teba ..ale také testy ako mám ja som chcela len vedieť či už niekdo mal také alebo či má skúsenosti...ak nemáš záujem pomôcť...múdre reči si prosím nechaj pre seba alebo nereaguj keď sa ti nevidí dáky príspevok ... lebo toto čo komentuješ vie každá z nás že v krabičke do konca v každej ..:D je prívalový leták..
@maca2790 kazetovy ma viac farbiva takze by mal byt tmavsi ako papierikovy aj z toho isteho moču tažke za mna su tie papierikove falošne. Ja som kupovala uz len kazetove su spolahlivejšie
Ak je krv negativna tak bohužial tehotenstvo to nebude. Ten kazetovy sa ti tam spravil kanalik a papierikove su na prd. Držím palce aby ti to čo najskôr vyšlo ❤️🙏🏽. Nabuduce kup len kazetove mamatest, womensecret, clearblue a digi clearblue.
@martinaju ďakujem veľmi pekne ja som vystiedala už skoro všetky značky aj kazetové aj papierikove keď nie ryha, tak tieň keď nie tak tak duch ja som veľmi veľa dala za testy ak nie aj vyše 100 eu možno aj viac plus mínus..veď počkaj ešte nejaké fotky mám asi ale to bolo pred vyšetrením veď Zajtra ak nedostanem ms sa dozviem čo ako nech len som ok ..a ďakujem za odpoved a reakciu 🙂
@martinaju pred tým keď som bola čiže pred týždňom tak mala som skôr po limite čiarky ..a teraz hneď pár sekúnd po namočení preto robím prúžky mamatest lebo je tam viac farbiva..no ale áno o niečo asi je pokrok ale neviem uvidí sa zajtra lebo aj ja ..netestujem ranný moč len ako ako príde aj viac do dňa..ako šibnutá už s prepáčením..no tak sama neviem ..ale každopádne ďakujem aj tak a zajtra budem o niečo múdrejšia ak nepríde ms pri mojom šťastí má prísť za 2 dni, a takto mi to začalo od novembra..inak by som ani netestovala len 5 dní meškalo čo ja mám presne stále a krvacam len dva dni ..to je čudné u mňa keď mávala som 5 ,6 dní ms ..zmena aj cítim zmeny veľa ich je samozrejme nemusí to znamenať nič len nech som ok
@maca2790 jedna ciarka negativny dve ciarky pozitivny prosim daj vediet comu z toho konkretne nerizumies lebo mne to akosi hlava neberie ale mozno som iba ja nejaky chybny kus... Ked nevies ci vidis jednu alebo dve ciarky odporucam v tvojom zaijme navstivit ocneho lekara lebo sa to casom moze zacat zhotsovat. Prajem pekny vecer 😘
@kulumulu123 keby každý bol taký príjemný ako ty tak môžu zrušiť aj MK keď nereaguješ na danú otázku a nevieš pomôcť alebo poradiť tak radšej si nechaj tie "múdre reči " lebo to vie každá že jedna je nič dve pozitívne testy, tvojou odpoveďou si vôbec nepomohla ...ale tak kadejaký ľudia sú ako vidím ...a kukaj aj vyššie príspevky a ty si daj predpísať dioptrie lebo MK tu nieje na posmech alebo urážanie ale na pomoc čiže dobrú noc ..:*
@maca2790 moja ty tu splietas nieco o tom ze nevies co si mas mysliet o testoch ktore su pozitivne... Ja citat viem iba nechapem zmysel tvojej otazky??????
@kulumulu123 zmysel mojej otázky bol či majú skúsenosti alebo čo s takými testami ako sa mne ukázali ..nemyslím tie tyčinkové tam je jasná čiarka je to pozitívne áno viem vidím ..:D sú dve ..len tie čo som poslala ako prvé tie mama test comfort ten umelý test ..z toho som bola mimo ..či je to duch ,zlý test alebo čo ale to nebol ani kanálik lebo ten je tenký to skôr ako tieň ..nebol ani šedý ani biely presne ako kontrolná čiarka preto som sa chcela len opýtať nič viac nič menej ..tak preto som pridala aj obrázok testu.....preto som nepochopila tvoju arogantnú odpoveď alebo ako to nazvať lebo ja som sa slušne pýtala..

@domka222 Milá moja,, domka,, ak by si si prešla tým čím ja, tak určite by si robila to čo ja,lebo by si sa bála všetkého, ale čo sa mi stalo to si nechám pre seba, a nebudem to riešiť z niekým koho nepoznám.. Tak že si rieš čo máš sama a nie moje testy koľko ich tu pridávam.... Keď už tak, ideš zabŕdať tak sa nesnažím sa o to 5rokov, ale ani nie rok aj pol, kľudne si daj do svojho vyhľadávača a kontroluj. Už tu svoje testy dávať nebudem, aby ti tu náhodou nič nevyskocilo z mojim nickom.