icon

Som 9 dní po Ovitrelle a vidím slabú čiarku

21. máj 2021

Zdravím. 😊
Chcela by som sa opýtať dnes ráno som si robila robila zo zvedavosti test a som 9 dni od pichnutia injekcie ovitrelle s tým že som mala folikul 19,x mm veľký. Neviem či to bude vidno ale naživo tam vidím slabú čiarku. Neviem či si to len namýšľam a je to len nejaký kanalik alebo tak alebo to je ešte z tej injekcie. Ďakujem za všetky odpovede 😊

Som 9 dní po Ovitrelle a vidím slabú čiarku
Strana
z2
sense
27. jún 2024

@nikadominka mas aj progesteron ci len ovitrelle a dost. Ak nemáš progesteron tak ak neotehotnies ms by mala prísť normálne keďže lutealna fáza je vždy rovnaká 12-16 dní od ovulácie.

nikadominka
27. jún 2024

Nie progesteron zatiaľ nemám. Len nedávno som zistila že mám veľmi nízke amh len 0,70 ng/ml na môj vek 23 rokov tak sme sa rozhodli že vyskúšame pár cyklov prirodzene a potom radšej pôjdeme asi do ivf keď to nevyjde keďže ta rezerva vajíčok stále klesá.

sense
27. jún 2024

@nikadominka držím silno palce nech to v tvojom prípade nie je ovitrelle už

nikadominka
27. jún 2024

@sense ďakujem si zlata 🙂

autor
27. jún 2024

@nikadominka skus zajtra a budeš vedieť ak čiarka bude bledsia, je to ešte ovitrelle ale stále môže začať tmavnut. Mne začala tmavnut na 11ty deň 😊

nikadominka
27. jún 2024

Ďakujem, budem sa snažiť vydržať aspoň do očakávanej ms ale podľa mna si ajtak spravim skôr 😁

nikadominka
1. júl 2024

@michell999 Ahojte baby, ďakujem 🥹 dnes je 13 deň po injekcií a z krvi mi vyšlo hcg 60 a testy už pekne pozitívne. V car mi povedali že to už isto nie je ovitrelle ale jasné tehotenstvo ☺️

Strana
z2