Som alebo nie som tehotná?
To bude zlý test, nezobrazila sa ta ciarka, čo vždy je, teda urob si iný. Toto vôbec nič neznamená
@jaskolka veď je tam čiarka na oboch
@solinkarka takto ma vyzerat pozitivny test.. aj negativny by mal mat jednu ciarku ovela silnejsie viditelnu ako hladat "duchov" po celom teste.
@amelia000 ja duchov teda nevidim...čiarky su rovnako silné asi len zlá foto
@solinkarka vazne? Ja som pri prvom rychlom pohlade rozmyslala preco tu niekto odfotil nepouzity test :D no snad da autorka este jednu fotku 🙂
@solinkarka nie, ak je test správny a dobre urobený, musí sa urobiť ta jedna ružová ciarka,testovacia sa asi vola, proste ta je vždy na každom teste, to je znak, že test nie je chybny, alebo zlý. Tu ani ju nevidno, akoby len kanálik bol. Je to aj v každom návode.
@jaskolka viem ako má vyzerať pozitívny test. Ja vidím obidve čiarky takže zrejme nekvalitná fotka
@solinkarka tak asi aj ostatné baby tu, co píšu to iste, vidia len neplatný test. Sú tam dve sive čiarky, ani náznak ružovej, nič. Dva kanáliky...veľa žien dá aj zlu fotku, ale vždy je jedna ciarka ružová, nie sivá...
@jaskolka ja si myslím že je tehotná a verím že nám to potvrdí aj druhým testom alebo kvalitnejsiou foto
zlý test...
@solinkarka veď to jej tu každá radi, že urobiť nový test, tomu testu by som vôbec neverila
@rebeka243 ja som to vedela že len blbá foto však tie čiarky pekne bolo vidno 😍
@rebeka243 ahoj koľko ti už mešká? Mne dnes tretí deň bojím sa aj test spraviť.. A gratulujem 🎊
No, to je super test, to už je úplne jasné 🙂že bude bábätko
Je tu niekto kto mi poradí
@veronika1223 a s cim..
@klarissa25 bola som pri gyn. Lebo som mala tri pozitívne testy tak som šla na kontrolu a keď som prišla k nemu tak ako potvrdil mi tehotenstvo ale povedal ze vydi žltý vak ale plod nie neviete čo to znamená????
@veronika1223 tak v prvom rade si sa mala opytat lekara.. Asi ti aj povedal ze treba znova prist.. Tak este nebolo nic vidno lebo je skoro
@klarissa25 áno 24 mam ísť znova tak mala by to byt v pohode keby nebolo tak mi to povie ze?

Áno