Som naozaj tehotná?
Ahojte s manželkom sme už chceli dieťa tak som vysadila antikoncepciu poslednú tabletku som mala 12.5. menštruáciu som ešte nemala ibaže predvčerom som si urobila test len tak zo srandy lebo mám taký jemný tlak v podbrušku a test je pozitívny to bol pre mňa prvý šok že sa to podarilo tak rýchlo teda ak je to naozaj tehotenstvo (v stredu idem k dr.) pretože mám aj cystu na vaječníku a doktor mi povedal že môže byť ťažšie otehotnieť takže som nečakala že to bude tak rýchlo. A ďalšia vec je že ak som naozaj tehotná tak ja neviem nič keď som brala antikoncepciu a nemala som ms nemám žiadne dátumy len dátum vysadenia hak...ja neviem pri ktorom styku sa to mohlo stať ani nič a popravde mám teraz veľký strach a úzkosti z toho čo bude ako to zvládnem a všetko je na mňa príliš zložité a občas mám pocity ako by som ani nechcela byť tehotná 🥺🥺 neviem či naozaj som tehotná keď som ms nemala ešte a ani neviem kedy ju mám dosť ale podľa starého cyklu pred hak by som ju mala mať o dva dni a mám aj tú cystu na vaječníku ...ja neviem baby ja si pripadám že neviem ani kde som a čo som 😏😏 stále mi nedochádza že môžem byť naozaj tehotná 🥺🥺🥺

Neboj, ta zmatenost ta raz dva prejde, zvyknes si na ten pocit, ze si tehotna a zacnes sa tesit 🙂
No co, my sme tiez spravili syna na prvy pokus 😂 nic, len drzat palce. Zmaknes to
Ak sa to podari na prvy pokus, casto byva clovek zaskoceny (vlastna skusenost) 🙂 ano vyzera to tak, ze si tehotna. Budes mat dost casu to spracovat, drzim paste 😀
ducha zvykne robit aj cysta... toto su vsak jasne ciarky a vyzera to naozaj na tehotenstvo,.

No pockat do stredy 💁🏻♀️
My Ti tiez viac nepovieme