Som podľa testu Woman Secret tehotná?
@katarina51941 ja nvm trz rano robený a ten bol poobede
@nataly00 neviem no. Ine by odpovedali že je negatívny. Ja som mala tiež 3 dní do zadu3 ducha a dnes som si robila a test biely ani náznak. Sprav zajtra ale pozajtra. Ale podľa mňa bývať ciarka mala byť už pekne silná
@katarina51941 aj ja si myslím včera som mala dostať mnz tak preto som zrobila
@nataly00 uvidíš či príde či nie. Netestuj každý deň. Skús za dva dni zase
Sprav zase za dva dni a uvidis
@katarina51941 Ahoj, ja som tiez mala 11 DPO druhu ruzovu ciarku a 12 DPO slabsiu a dnes 13 DPO uz je test negativny. Myslis ze je to biochemicke?
@sylvia_123 netuším. Ja som mala na 9dpo slabý druhú čiarku. Dnes je to 11dpo a na teste nič. Stalo sa mi tá aj minulý mesiac. Takže tomu nechápem. Môže byť ale niekde som čítala že môžu mať ženy pred ms vyšiel hcg a ani nemusia byť tehotné. Takže neviem. Za 3 dní mám dostať ms tak uvidíme.
@katarina51941 tak uvidíme, lebo ja som nikdy v živote ani slabučkú druhú čiarku nemala a teraz bola dosť viditeľná na 11 DPO, som skoro odpadla a už ďalšie dni slabučka a dnes vôbec nič, mám dnes alebo zajtra dostať, ale už aj cítim, že dorazí..
@sylvia_123 aj mne dorazí už to vidím.
@katarina51941 ja som ju prave dostala...
@katarina51941 takto vyzeral moj test na11 DPO, test dr.max
@sylvia_123 no to bola pekná ciarka. Ale mozno že ju budeš mať slabucku. Možno že si tehu. Mám kamošku ktorá mala ms do 5 mesiaca a ani nevedela že je tehotná.
@katarina51941 o tom pochybujem, na 12 DPO zoslabla a dnes rano 13DPO uz test negativny... No snad to vyjde raz.
@sylvia_123 a na mojom je daco
@sylvia_123 Veď uvidíš.
Ja vidím čiarku 🙏
@nataly00 Ano vidim na tvojom

Je tam slabulilinka ciarocka. Ale mala si uz silnejšiu