icon

Som podľa tohto tehotenského testu tehotná?

katika2983
29. okt 2020

Mám otázku,som tehotná?mala som dostať tento týždeň menstruaciu,ale mala som aj abces v líci pri mŕtvom zube,ktorý mi museli trhať.a beriem aj antibiotiká.no priateľ mi kúpil test nech si ho spravím.ziadne príznaky na menštruáciu nemám.a o bábätko sa snažíme tak dva týždne v kuse.toto bolo z druhého ranného moču,lebo pri prvom som bola ochrapana ešte.dakujem za odpovede

Som podľa tohto tehotenského testu tehotná?
Strana
z2
macicka111
12. nov 2020
katika2983
autor
13. nov 2020

@macicka111 toto mieste tehotná....ani náznak....máte príznaky tehotnosti?nevoľnosť?bolest bradaviek?veľmi časté močenie ako inokedy?a po koľkých dňoch po akte ste si robili test?ja skoro po mesiaci a potom o dva dni a potom ešte o týždeň...a mám dve krásne čiarky....každopádne,ak ste si robili test moc skoro po milovaní,tak počkajte a opakujte test o pár dní,o týždeň trebárs.

macicka111
13. nov 2020

@katika2983 menštruáciu som mala dva dni a to slabú preto robila tento test a vyšiel takto 🤔 som len unavená a raz za deň hnedý výtok

katika2983
autor
15. nov 2020

@macicka111 aha,skúste ešte neskôr.....mňa aj prsia bolia,ale nie tak ako pred menštruáciou ale aj bradavky...aj ráno už byva zle....no rozhodne držím palce a urobte si ešte ďalší test.

macicka111
18. nov 2020

@katika2983 dnešný ☹️

Strana
z2