Som podľa týchto testov tehotná?
Ahojte baby, digitálny vyšiel, aj keď je to 25 hcg, ale pri klasickom si nie som istá a to je 10tka :/
Áno
Este by som skusila o dva dni ci ciarka zosilnie. Moze to aj klamat a zbytocne sklamanie...
@nafka0483 aj ja som presne tento mala a ano je to Dr. Max 🍀teraz som 13tt+4🥰
verim ze si nedockava, no vydrz este ho tie digitalne su vraj dost presne 🙂 drzim palce aby to bolo pozitvne 🙂
@veronikalubko tie obyčajné ešte neukazujú, tak som si myslela, že vypadli pixely pre textom “no” :D
Myslím ze ten Dr.max ma citlivosť 25mlU 🤷🏻♀️😊
@emuedu 😂 no ja som si myslela tiež keď som ho robila že ukáže aj týždne ako Clearblue 😂🙏
@veronikalubko nevypadli mi pixely, hej? :D že nenabehne tam NO :D pred text 🙈 odskúšaný máte ;) lebo tento som mala 1.krát
@veronikalubko áno, je to tá 25...
@emuedu pixely sú presne tam kde majú byť 😂🙏 ale potichučky gratulujem k bábätku 😊💙
Si tehotná ❤️
Si tehulka, gratulujem
@lulupulu som z toho zmätená :/, posledný ms som mala 23.1. klasický/7dňový... cyklus mám pravidelný 28dňový. Oplodnenie bolo 30.1. a tento digitálny 25tka je pozitívny, paličkový 10tka 2x robený, 1.negatívny, 2. taký všelijaký 🤷🏻♀️Dnes ružový výtok, tak neviem, či mi náhodou nezačne ms :/

Este pockaj par dni a sprav si dalsi a budes si ista ale vacsinou tie digitalne su dost presne