Som podľa týchto výsledkov tehotná?
Dobrý večer chcela by som sa opýtať teda či som tehotná dnes som bola na krvy na hcg a dali my papier z hodnotami ale neviem sa v tom vyznať a hore je napísané týždeň tehotenstva sa =5 prikladám foto
Ale testy su negat a meška to 7 dni zatiaľ
Ale testy som mala negat aj pri prvom synovy a zistilo sa to až z krvy

nie si tehotba na UTZ ides uplne zbytocne
@mimi2567 mi mi mi mi. Prepac, to až oči vypichuje to tvoje my
@mimi2567 Neviem, aké info si uviedla v labáku, ale diagnózu uviedli 104, čo by mala byť iná a bližšie neurčená bolesť brucha. Hladinu hCG máš veľmi nízku. Keby si bola v 5 tt, tak by si mala minimálne 18. Ako píšu kočky vyššie, tehotná asi nebudeš. Mne je nepochopiteľné, že tehotenstvo riešiť 12 dní po styku. Resp. opýtam sa takto: po poslednej menštruácii ste mali styk len 1x a to pred 12 dňami? Keby si aj bola 2 týždne tehotná, na sono nebude vidieť NIČ.
@tenerifka Ťa určite nechcela uraziť a ani Ti nezávidí. Len Ťa chcela svojou "poznámkou" upozorniť na to, aby si sa viac venovala gramatike:
Tvar MI (s mäkkým i) píšeme, ak ide o tvar zámena JA v datíve: (mne - mi) - len 1 osoba:
daj mi, podaj mi, kúp mi, napíš mi, vie mi niekto poradiť?...
Tvar MY (s ypsilonom y) píšeme, ak ide o 1. osobu množného čísla – vždy označuje VIAC osôb (ja + niekto ďalší): my prídeme, my kúpime, my napíšeme, my ti poradíme...
Používanie predložiek S a Z si zapamätáš podľa jednoduchého pravidla:
- predložku S (SO) spájame so 7 pádom. Keď odpovedáme NA OTÁZKU S KÝM, S ČÍM, použijeme predložku S (SO): s láskou, s kamoškou, s dieťaťom, s prácou, so školou, so srdcom...
- predložku Z (ZO) používame s 2 pádom. Keď odpovedáme NA OTÁZKU Z KOHO, Z ČOHO, patrí do vety predložka Z (ZO): z lásky, z kamošky, z dieťaťa, z práce, zo školy, zo srdca...
Treba písať bodky a čiarky, lebo text sa bez nich veľmi ťažko číta a niekedy je úplne nezrozumiteľný. Hrubky riešiť nejdem.
@mimi2567 určite je výsledok negatívny. Ak by si bola v 5tt, ako píšeš, alebo ako napísali (aj keď si myslím ze baby vyššie majú pravdu s tým preto to tak je napísané) , v 5tt by si mala už jasné pozitívnne testy, ktoré máš negatívne. Aj krv negatívnu. Takže, podľa tohto tehotná niesi.
@sovica toto bolo aké fajne jazykové okienko
Píšeš, že si mala doniesť krv. Kto ti ju teda odoberal?
Ja ti neviem,testy negatívne, krv negatívna. Vychádza mi z toho, že sa pomýlil v tt
@mimi2567 podľa mňa máš strašný chaos v tom všetkom, čo sa týka oplodnenia, testov a pod.
@mimi2567 po 15tt? Tu si asi len niekto robi srandu,je to totalna hovadina,tehotna nie si a kedze ti 7dni meska ms a sex ste mali pred 12dnami,tak sa pokojne mohli stat,ze ste ho mali davno po ovu a uprimne treba rozmyslat,dolezita v tych vysledkoch je ta hodnota,ktora je totalne negativna bez ziadnej pochybnosti ani naznaku a nie je dolezity nejaky popis,ktory v tomto pripade nema ziadnu vypovednu hodnotu,topiaci sa aj slamky chyta
No co si podľa MS 5,6, 15 týždeň, táto hodnota je negatívna, čiže tehotná nie si.... Ten 5.tyzden co tam píšu je súčasť hlavičky, patrí k tvojim osobným údajom, nie je to údaj, že si tehotná v 5.tyzdni.....
Načo sa s ňou vôbec bavíte? Veď vidíte že si aj tak ide svoje
@mimi2567 tehotna urcite nie si, ja som mala v 5tt HCG 408.. co sa tyka toho urcenia tyzdna mohli ho uviest preto lebo v 5tt sa najskor tehotenstvo z krvi da zistit kedze 5tt je vlastne ten tyzden ktory nasleduje po predpokladanej menstruacii, ale je to zvyk labaku co tam pisu, ten tyzden tam nie je vobec dolezity, dolezita je hodnota z krvi a ta bohuzial ukazuje ze sa o tehotenstvo nejedna.. a to ze ti neukazovali testy tehotenstvo v predchadzajucom tehotenstve do 15tt.. no od 12tt zacina HCG klesat cize po 12tt ti uz testy tehotenstvo ukazovat nebudu 🤷🏽♀️.. krv bohuzial neklame a labaky tieto chyby nezvyknu robit, mrzi ma to
@mimi2567 autorka, zelam to tehotenstvo... a sama viem, ake je to cakat kazdy mesiac.. ja som cakala 5 rokov. Ale toto, ze utekat 12 ci kolko dni po styku na odbery, a aj ked su negativne, zaroven byt uz objednana na utz..? Neprehanas kusok? Ukludni sa, pockaj si par dni a ked sa ms nedostavi, proste chod na kontrolu. Nebehaj na krv a podobne. Ocividne mas neg test a aj tak to nevidis🙂 drzim palce, mozno sa podari inokedy.
@mimi2567 ak by si aj mala posunutú ovuláciu a bola tehotná, tak na sone reálne niečo vidno okolo hcg 1000. Keďže si mala hcg nižšie ako 2, nie je reálne, aby bolo v pondelok dostatočne vysoké na to, aby bolo na sone niečo vidno.. nedeptaj sa tým zbytočne viac tento mesiac. Keď to nevyšlo teraz, vyjde to iný mesiac...

@paulikk lenže kamarátke dali týždeň 0 ale tak múdrejšia budem v pondelok ale ďakujem zatiaľ 🙏