Som podľa vás naozaj v tom?
Ahojte baby, mohla by som vás poprosit o surnu radu, ako som vam tu pisala ze som pred tromi tyzdnami mala styk s priatelom na posledny deň ms,mala som bolesti.. Ale presli ma to a pred vcerom som mala zase styk s priatelom a dnes som mala dostat ms a nic,, hlavne by som sa chcela opytat ci by som mohla otehotnieť na konci ms aalebo. Par dni pred ms? Viete mi prosim vas poradit? Vopred dakujem
@justina143 no najlepsie urobis ked si urobis test...ak si mala posunutu ovulaciu .. nechraneny styk tak kludne mozes byt v tom
@justina143 možné je všetko záleží kedy bola ovulácia sprav si test a budeš vediet na čom si my ti to tu nevyveštíme
Z tvojej správy je cítiť, že dieťa nechceš, čo tak sa chrániť??? Tehotná môžeš byť aj nemusíš , takýchto primitívnych otázok je tu milión, každý mesiac môžeš otehotnieť pokiaľ máš pohlavný styk, musíš poznať následky...
Dnešnej mládeži chýba sexuálna výchova, a potom to takto dopadá otázkami na mk. Správ si test .Pekný večer
No ked sa to tak vezme, otehotniet mozes proste v hocijakom case. Boli pripady kde zienky otehotneli aj pocas Ms.... No uz je to tu kazda 3/4 tema ta ista - Som tehu? My nie sme ziadne vestice a preto nevieme dat asi dostatocne uspokojujucu odpoved
Možem sa ešte niečo opytať? Viem že asi zniem ako blba ale ešte sa mi toto nikdy nestalo som zufala k dokimu sa nedostanem skoro a test som si ešte nerobila ale myslíte žeby som mohla byť aj chora? Keď ma bolia stale križe, stale močim,asi každych 5 min utekam na vc a pod brucho ma to az tak neboli skoro vobec.a menštruácia mi meska 2 den
@justina143 urcite si urob test, stoji par centov.
@catherinah zajtra si ho rano urobim ale myslite ze tu je nejaka sanca ze by som tehotna nebola?
Stale to je 50:50. Nie sme vestice
@beky1813 viem ze nieste vestice ja prosim len o radu kedze ste skusenejsie ale ked som mala styk tak to domna nevpustil videla som to ani kvapku vsetko vyslo von na vreckovku
@justina143 kazda rada a skusenost je ina. Treba pouzivat ochranu a nie stresovat cely cyklus
@beky1813 vytiahni tu vestecku gulu a povedz, ci je tehu 🙂 🙂
@justina143 a ty ked nechces dieta, tak sa preboha chran!!
@justina143 samozrejme ze tehotna byt nemusis.
@catherinah a ani byt nechcem a tiez sa obavam ze by sim mohla byt aj chora
@justina143 a preco sa nechranis pred tehotenstvom?? Toto akoze ozaj nechapem.
@justina143 urcite chod k lekarovi, mozes mat zapal
@justina143 no ako test
@justina143 no??

@justina143 áno, otehotnieť môžeš dokonca aj cez ms. Urob si test