icon

Som podľa vás naozaj v tom?

justina143
27. feb 2019

Ahojte baby, mohla by som vás poprosit o surnu radu, ako som vam tu pisala ze som pred tromi tyzdnami mala styk s priatelom na posledny deň ms,mala som bolesti.. Ale presli ma to a pred vcerom som mala zase styk s priatelom a dnes som mala dostat ms a nic,, hlavne by som sa chcela opytat ci by som mohla otehotnieť na konci ms aalebo. Par dni pred ms? Viete mi prosim vas poradit? Vopred dakujem

erickatt
27. feb 2019

@justina143 áno, otehotnieť môžeš dokonca aj cez ms. Urob si test

lucka12399
27. feb 2019

@justina143 no najlepsie urobis ked si urobis test...ak si mala posunutu ovulaciu .. nechraneny styk tak kludne mozes byt v tom

silvia610
27. feb 2019

@justina143 možné je všetko záleží kedy bola ovulácia sprav si test a budeš vediet na čom si my ti to tu nevyveštíme

klaudia_kaja
27. feb 2019

Z tvojej správy je cítiť, že dieťa nechceš, čo tak sa chrániť??? Tehotná môžeš byť aj nemusíš , takýchto primitívnych otázok je tu milión, každý mesiac môžeš otehotnieť pokiaľ máš pohlavný styk, musíš poznať následky...
Dnešnej mládeži chýba sexuálna výchova, a potom to takto dopadá otázkami na mk. Správ si test .Pekný večer

pukavica
28. feb 2019

No ked sa to tak vezme, otehotniet mozes proste v hocijakom case. Boli pripady kde zienky otehotneli aj pocas Ms.... No uz je to tu kazda 3/4 tema ta ista - Som tehu? My nie sme ziadne vestice a preto nevieme dat asi dostatocne uspokojujucu odpoved

justina143
autor
28. feb 2019

Možem sa ešte niečo opytať? Viem že asi zniem ako blba ale ešte sa mi toto nikdy nestalo som zufala k dokimu sa nedostanem skoro a test som si ešte nerobila ale myslíte žeby som mohla byť aj chora? Keď ma bolia stale križe, stale močim,asi každych 5 min utekam na vc a pod brucho ma to az tak neboli skoro vobec.a menštruácia mi meska 2 den

catherinah
28. feb 2019

@justina143 urcite si urob test, stoji par centov.

justina143
autor
28. feb 2019

@catherinah zajtra si ho rano urobim ale myslite ze tu je nejaka sanca ze by som tehotna nebola?

beky1813
28. feb 2019

Stale to je 50:50. Nie sme vestice

justina143
autor
28. feb 2019

@beky1813 viem ze nieste vestice ja prosim len o radu kedze ste skusenejsie ale ked som mala styk tak to domna nevpustil videla som to ani kvapku vsetko vyslo von na vreckovku

beky1813
28. feb 2019

@justina143 kazda rada a skusenost je ina. Treba pouzivat ochranu a nie stresovat cely cyklus

veronikaszabova
28. feb 2019

@beky1813 vytiahni tu vestecku gulu a povedz, ci je tehu 🙂 🙂

@justina143 a ty ked nechces dieta, tak sa preboha chran!!

catherinah
28. feb 2019

@justina143 samozrejme ze tehotna byt nemusis.

justina143
autor
28. feb 2019

@catherinah a ani byt nechcem a tiez sa obavam ze by sim mohla byt aj chora

veronikaszabova
28. feb 2019

@justina143 a preco sa nechranis pred tehotenstvom?? Toto akoze ozaj nechapem.

catherinah
28. feb 2019

@justina143 urcite chod k lekarovi, mozes mat zapal

erickatt
1. mar 2019

@justina143 no ako test

erickatt
2. mar 2019