icon

Som tehotná?

lenka990
17. apr 2012

ahojte kocky mam taky problem. Mali sme s manzelom nechraneny sex je to uz 9 dni a testy stale negativne tak preto sa obraciam na vas ci mi niektora nevie poradit .. uz 4 dni ma bolia prsia bradavky ma tak stipkaju-palia, boli ma podbruchom aj ked si potlacim tak ma to boli..vcer sme mali styk a velmi ma to bolelo, cely den sa mi chcelo vracat a stale ako by mi nieco sedelo v krku napina ma s toho :(... moze to byt tehotenstvo? alebo nieco ine? dakujem za odpovede

koladzero
•
17. apr 2012

ahoj, podla toho aky test si kupis,su testy aj uz 5 dni po oplodneni,ja som si ho robila tyzden po a bola tam velmi slaba ciarka ale o 3 dni na to uz bola silnejsia,a ci ti je zle z toho ze si mozno teho. tak to neviem lebo teraz cakam 3 babo a nebolo mi ani pri jednom zle,ale podbrusko ma bolelo ako pred menstru.,zuzana

lenka990
autor
•
17. apr 2012

@koladzero dakujem,ale vidis testy stale len 1palicka .,...a ja sa preto pytam pretoze pri 1 dcerke som nevedela cele tehotenstvo,ze som tehotna 🙂 takze teraz neviem skusim si spravit zas o 3 dni a uvidime..

lenka990
autor
•
17. apr 2012

@katren dakujem,ale ohladom takeho som nic take nenasla :(

kvetinqa
•
17. apr 2012

Kazdy tyzden sa tu zakladaju rovnake temy, nechapem, ci je fakt taky problem zadat do vyhladavaca klucove slova.. Ak si nenasla presne svoj problem, treba sa pytam priamo v teme...

katren
•
17. apr 2012

@lenka990 treba sa spytat rovno v teme, ked si nenasla, myslis, ze tam ti neodpovedia??? netreba na kazdy problem zakladat nove diskusie

hirjak
•
17. apr 2012

téma bola uzamknutá z dôvodu duplicity