icon

Som tehotná?

lenka990
17. apr 2012

ahojte kocky mam taky problem. Mali sme s manzelom nechraneny sex je to uz 9 dni a testy stale negativne tak preto sa obraciam na vas ci mi niektora nevie poradit .. uz 4 dni ma bolia prsia bradavky ma tak stipkaju-palia, boli ma podbruchom aj ked si potlacim tak ma to boli..vcer sme mali styk a velmi ma to bolelo, cely den sa mi chcelo vracat a stale ako by mi nieco sedelo v krku napina ma s toho :(... moze to byt tehotenstvo? alebo nieco ine? dakujem za odpovede

koladzero
17. apr 2012

ahoj, podla toho aky test si kupis,su testy aj uz 5 dni po oplodneni,ja som si ho robila tyzden po a bola tam velmi slaba ciarka ale o 3 dni na to uz bola silnejsia,a ci ti je zle z toho ze si mozno teho. tak to neviem lebo teraz cakam 3 babo a nebolo mi ani pri jednom zle,ale podbrusko ma bolelo ako pred menstru.,zuzana

lenka990
autor
17. apr 2012

@koladzero dakujem,ale vidis testy stale len 1palicka .,...a ja sa preto pytam pretoze pri 1 dcerke som nevedela cele tehotenstvo,ze som tehotna 🙂 takze teraz neviem skusim si spravit zas o 3 dni a uvidime..

lenka990
autor
17. apr 2012

@katren dakujem,ale ohladom takeho som nic take nenasla :(

kvetinqa
17. apr 2012

Kazdy tyzden sa tu zakladaju rovnake temy, nechapem, ci je fakt taky problem zadat do vyhladavaca klucove slova.. Ak si nenasla presne svoj problem, treba sa pytam priamo v teme...

katren
17. apr 2012

@lenka990 treba sa spytat rovno v teme, ked si nenasla, myslis, ze tam ti neodpovedia??? netreba na kazdy problem zakladat nove diskusie

hirjak
17. apr 2012

téma bola uzamknutá z dôvodu duplicity