icon

Som tehotná?

imanka69
4. feb 2022

Ahojte viete mi poradit bola som na krvi a od 0 do 5 som mala 2 co to znamena? K zenskemu idem az v stredu

ivetta1234
4. feb 2022

co tak tehotensky test urobit?

cherry_cherry
4. feb 2022

@imanka69 aku hodnotu si mala 2? Nerozumiem. Si ked tak urob tehotensky test.

imanka69
autor
4. feb 2022

@cherry_cherry brali mi krv hcg hormon a tam bolo od 0-5 moje je 2 ...neviem co to znamena a moja otazka je ci to uz niekto mal? je to tehotenstvo?

imanka69
autor
4. feb 2022

@ivetta1234 no uz som to tu pisala ja som nebola tehotna a testy mi ukazali ze ano takze ja chodim radsej na krv

haley7897
4. feb 2022

@imanka69 2 čoho? Hcg? Ak áno tak to ani tehotenský test nezachyti, to je hodnota tak v prvom týždni. Prečo si sa nepýtala rovno po odberoch?
Tu ti nikto odpoveď nedá. Tým skôr, že vlastne ani nevieme že "2" čoho ti vyšla hodnota

haley7897
4. feb 2022

@imanka69 oh ok, teraz čítam tvoje komentáre. Fakt len počkať na gyn. Tu môžme len hádať. Držím palce

pondelok01
4. feb 2022

@imanka69 menej ako 5 je negativne, ty mas 2, cize vysledok je negativny.

zojanka
4. feb 2022

@imanka69 hcg 2 je negativne

cherry_cherry
4. feb 2022

@imanka69 Tak potom to 0-5 bude referencna hodnota pre standardne mnozstvo v krvi. Nad 5 by bola zvysena a to by mohlo znamenat tehotenstvo. Ak to je iba 2, tak je mi luto, ale tehotna pravdepodobne nebudes. Neviem, ktory den cyklu mas. Ak niekedy pred menzesom, tak by si hodnoty mala mat niekde v rozmedzi 50-500. 2 je naozaj malicko.

imanka69
autor
4. feb 2022

@cherry_cherry Menstruaciu som mala mat 18.01 od 20.01 som mala spinenie od vtedy mi je hrozne strasne ma picha pod bruchom citim sa ako keby mam svoje dvi bolia ma prsia krize je mo hrozne a neviem co to je

imanka69
autor
4. feb 2022

@cherry_cherry mam jednu otazku co teda znamena to 2? vzdy som mala 0 a volala som zenskemu a povedala ze od 0 do 5 a moje bolo 2 a on ze mozno je to zaciatok tehotenstva a mam prist v stredu a neviem na com som :/ chcela som vediet ci to uz niekto mal ako a vyslo tehotenstvo

haley7897
4. feb 2022

@imanka69 vieš čo 2 je hodnota ktorú má tehotná tak prvý týždeň tehotenstva. Vtedy zväčša nikto ani netestuje. Takže áno, každá tehotná mala aj hodnotu 2 v určitom bode, to ale nemusí nevyhnutne znamenať tehotenstvo. Nedá sa z toho vydedukovat relevantnu odpoveď. Vydrž do stredy. Fakt držím palce

imanka69
autor
4. feb 2022

@haley7897 Dakujem!!❤

cherry_cherry
4. feb 2022

@imanka69 ak si mala mat menstruaciu 18.1., tak to je strasne nizka hodnota. Niekedy hcg stupne kvoli cyste, niekedy kvoli mimomaternicovemu tehotenstvu, niekedy aj kvoli normalnemu tehotenstvu, ale ked sa tehotenstvo neudrzi, tak zacne postupne klesat.. moznosti je viac, treba aby ta vysetril lekar, vylucil cysty, mimomaternicove tehotenstvo.. ale na normalne prosperujuce tehotenstvo to ja osobne nevidim. Ak mavas teda pravidelny cyklus a skutocne ti uz meska 2 tyzdne.

sense
4. feb 2022

@imanka69 ak by to viac ako 2 týždne meskal z tehotenstva tak by bolo hcg výrazne vyššie. Určite by som navštívila gynekológa môže sa jednať o cystu alebo hormonálny problém

imanka69
autor
4. feb 2022

@cherry_cherry mavam pravidelny cyklus a menstruaciu som nemala len take hnede....nemam cistu ani zapal to mi povedali este vcera ze vsetko je v poriadku a dnes mi prisli tie vysledky a videla som tam 2 takze asi tak ale pockam si na stredu lepsie

imanka69
autor
4. feb 2022

@sense asi ten hormonalny problem lebo tento mesiac som len spinila...cystu nemam ako som uz pisala v nemonici vcera povedali ze vsetko je ok ziadna cysta ani zapal nic.....:/ uz neviem :(

nafka0483
4. feb 2022

@imanka69 Hodnota 2 je negativna. Mnozstvo 0-5 sa bezne vyskytuje v krvi u netehotnych. A tehotnym hcg stupa skokovito (po desiatkach, stovkach) nie po jednotkach, cize ak by si tehotna bola, tak tie hodnotu su uplne ine.
Bohuzial, tehotna nie si.

imanka69
autor
Autor odpoveď zmazal
sense
4. feb 2022

@imanka69 tak nech ti spraví hormonálny profil

imanka69
autor
4. feb 2022

@sense robili mi a bolo vsetko ok ale poviem nech mi to zase pre istotu spravia

zuzi0911
6. feb 2022

Bezne ženy majú aj 5...proste je to negatívne...
Mrzí ma to

imanka69
autor
6. feb 2022

@zuzi0911 Dakujem za radu mna to nemrzi 🙂 Babu sa nebranim ale ani momentalne neplanujem lebo uz nedavam tu bolest pod bruchom nevolostni atd. lieky proti bolest brat nemozem mam alergiu....