icon

Som tehotná?

mamulik10
8. máj 2022

Ahojte mamičky 🙂 S mužom sa snažím o babatko poslednú menštruácia som mala 13.4.2022 🙂 Prvý test je z Dnešného dňa a pod je zo včera 🙂

Som tehotná?Som tehotná?
majamat
8. máj 2022

spodna ciernoiela foto - nevidim cele to okienko, preto celkom dobre neviem.
horna foto, tam vidim jeden pasik a akoby je tam anznak druheho, pri tom modrom.,a le ak sa nemylim, tak druha ciarma ma byt na opacnej strane. tam, kde sa to namaca

majamat
8. máj 2022

neviem, nejak sa mi to nevidi, druha ciarka ma byt pri tom bielom,a le akosi tam nie je miesto na ciarku. neviem sa akosi v tych testoch zorientovat. toto su oje testy pred 12r.

lesnajahodka
8. máj 2022

Podľa mňa sa tam črtá druhá čiarka, skús zajtra 🤞🤞🤞

janai1
8. máj 2022

Nie je ten prvý test nejaký divný? Nemá byť kontrolná čiarka na opačnej strane? 😅

ysseba
8. máj 2022

Je to pravdepodobné, že si tehotná, je to 50:50 😀

sense
8. máj 2022

Ten ptvy test je aky ta ciarka bleda nema byt na druhej strane? Takze skus rano iny

mamulik10
autor
8. máj 2022

@janai1 zle som to odfotila snáď to nevadí ;)

andrea_82
8. máj 2022

@mamulik10 maju pravdu, je to naopak. Testovacia ciarka by mala byt prva od toho konca, ktory ponoris.

mamulik10
autor
8. máj 2022

@lesnajahodka ďakujem 🙂

janai1
8. máj 2022

@mamulik10 ale ja nehovorím ze máš foto naopak... Ale ze čiarky na teste sú naopak 😂 pri tom modrom by mala byť kontrolná čiarka ako prvá a druhá je testovacia

mamulik10
autor
8. máj 2022

@andrea_82 ankoooo ja som to zle odfotila 🙂

andrea_82
8. máj 2022

@mamulik10 ako sa to da zle odfotit? Cely test je zly, skus rano druhy.

mamulik10
autor
8. máj 2022

@andrea_82 co je na nom zle? 🤔

andrea_82
8. máj 2022

@mamulik10 na 99% tehotenskych testov je kontrolna ciarka silna, silnejsia ako ta testovacia. Cize, ak to mas takto, tak je ta kontrolna strasne slaba a testovacia je zase az extra silna. Ta intenzita ciarok nam nesedi. Mohlo by to znamenat, ze test je chybny.

sunny_g
8. máj 2022

@mamulik10 baby myslia to, že biela časť je tá nasiakavacia, do ktorej ponáraš a modrá tá, za ktorú držíš, tým pádom by to malo byť tak, že prvá od bielej časti má byť jemnejšia a nie naopak, ale mne sa marí, že toto je nejaký rozobratý kazetový test a tým pádom je to ok, lebo ak baby pozrú lepšie, tak tá biela časť nie je tá namáčacia, lebo do nej prešla a vpila sa farba, takže je to správne. Spravila by som ešte o 2 dni a uvidíš ;)

Držím palce

mamulik10
autor
8. máj 2022

@andrea_82 ďakujem Ti za vysvetlenie si zlata 🙏👼

mamulik10
autor
8. máj 2022

@sunny_g ďakujem 🙏👼

mamulik10
autor
9. máj 2022

@andrea_82

@sunny_g test som zopakovala 🙂

lluss
9. máj 2022

@mamulik10 gratulujem 😊🍀

derdia
9. máj 2022

@mamulik10 ano ja vidim na prvej fotoje slabulinka ciarka. Treba testovat najlrpsie zranneho a urcite tam je drobcek😊😊😊

mamulik10
autor
9. máj 2022

@derdia ďakujem 🙏👼 robila som to z ranného, ale mám ešte jeden druh testov a tam mi ukazuje ale veľmi slabulinko 🙏 je možné, že nemusím byť vôbec tehotná?

majamat
9. máj 2022

@mamulik10 je tam niecol, skus trochu pockat, aspon 2 dni a potom otestuj. mala by byt silnejsia

derdia
9. máj 2022

@mamulik10 no kazdy den by ta ciarka mala silniet... Lebo pri spravnom tehotenstve HCG stupa... Takze test bude stale viac a viac pozitivny... Lebo v tvojom moci bude stale viac a viac hormonu HCG. 😊😊😊😊

mamulik10
autor
9. máj 2022

@majamat ďakujem 🙂 silnie to. Pred 2 dnami nebola dobre vidiet 🙂 teraz uz je pekne vidiet. 🙂 kazdopadne dakujem

mamulik10
autor
9. máj 2022

@derdia dakujem krasne 🙏👼