Som tehotná?
Ahojte baby..som rok po pôrode..a s priateľom sme prvýkrát od pôrodu išli na plno..prešlo len 3 dní od p.styku ..no mala som dostať menštruaciu no neprišla..chute mám také, že sama pozerám na kombinácie ktoré jem .. som unavená..len by som spala ,ale prešlo len 3 dní..nechce sa mi veriť, že tak skoro by som cítila príznaky..a aj že hneď na prvýkrát od pôrodu by to prišlo 😳..ked som bola tehotná všimla som si príznaky až na 8 deň od meškania menštruacie.. Čo myslíte plany poplach ,alebo to môže byť to? Za odpovede ďakujem 😉😊
@jana182929 3dni po styku je veľmi skoro aj à test aj na tehu príznaky
@viestta myslíš,že 3 dní po mi ukáže? Nieje to moc skoro?
Priznaky po 3 dnoch 😄
@sense áno áno.. aj mne je to divne dosť.. keďže pri tehotenstve som niečo cítila až na 8 deň..
@beata_k nemusíš sa mi smiať ja nehovorím, že to môže byť niesom najmudrejšia tak som chcela názor iných žien 😉
@jana182929 Ale nooo. Ved uz dieta mas a to su tak zakladne informacie....
@jana182929 Svagrina tak isla den pred MS, ze to isto nema plodne dni. MS neprisla a cez vikend sme uz oslavili 6 narodky jej syna :D Rok ma rozdiel medzi detmi 🙂 VZDY ked ides bez ochrany, tak treba ratat s tehotenstvom. Ale ostava ti len pockat a potom testovat 🙂
@surama no pekne 😀😀tak to som zvedavá.. či nakoniec dostanem, alebo potom sem napíšem, že som v tom 😀my sa nesnažíme, ale ani nebranime..len mi je divne, že na 3 deň ,že by to bolo také rýchle..ale myslím, že testovať sa asi na 4 deň neoplatí teda či?
Nemohla si otehotnieť skôr?
@jana182929 Ked ti uz meska, tak testuj 🙂
@catherinah spali sme spolu aj predtým ,ale nie naplno tak neviem či by to bolo možné..ale vôbec sa necítim, že by som mala dostať tu menštruaciu ,lebo ja sa pred dosť natrpim bolesti brucha a tak a teraz vôbec nič..
@surama fajn tak teda zbehnem zajtra po ten test 😉ďakujem
@jana182929 tak samozrejme možné to je🙂 test robeny rano? Nieco sa tam črtá
@catherinah to nieje môj test 🙂ja som nerobila ešte..rozmyslam či urobiť ráno, alebo počkať kým prejde viac dni
@catherinah to je môj testik. Zapojila som sa do diskusie ak nevadí ☺️
@lucia0118 a meška ti koľko dní?🙂
@jana182929 ešte mi práveže nemeska,ale snazilkujeme 2 mesiace tak som dnes len tak skúsila či náhodou 😉
@jana182929 nie, nemozes mat ziadne priznaky 3 dni po styku...priznaky prichadzaju po tom, ako sa zvysuje hcg, a to zacne rast az ked za uhniezdi oplodnene vajicko...
@jana182929 ahoj, neviem cim to bolo ale aj ja som mala take divne chute a hlad kazde 3 hodiny, unavena ako slak som bola, casto na wc chodila - no ciste tehotenstvo😁Testy negativne, gin vysetrenie tiez. Doteraz netusim, cim to bolo, trvalo to asi dva tyzdne. Je mozne, ze si otehotnela uz pri predchsdzsjucom poh. stiku? To by potom pasovalo.
@lucia0118 a nemáš už náhodou na neho vytvorenú tému????
@jana182929 možno len trochu mešká MS od horúčav a máš PMS - tie chute a tak.. mne sa v lete stále rozhádze cyklus, ktorý mam inak úplne na deň pravidelný.. akože možno je to totálna blbosť, že z horúčav, ale vážne každé leto sa mi posunie a prestaví cyklus :D a potom je zase pravidelný az do dalsieho leta.. cize preto si to takto vysvetlujem..
@christinka1 a to vadí? Ano mam 🙂
@lucia0118 nie nevadí,len neviem načo dávaš všade negatívny test a nasilu chceš asi počuť,waaauu áno si tehotná gratulujem 🤦🤦
@christinka1 vieš koľko bab malo takéto testy a boli tehu ? 🤦
@christinka1 a zas nemôžeš vedieť ci to chcem nasilu počuť, nepoznáš ma, tak neuvažuj za mňa 😉

Sprav si test