Som tehotná?
To je dobre rozpity test :( Rano si sprav s ranneho mocu dalsi a ponor ho kratsie.
Skôr nie.
Ale tak vyskúšaj testovať z ranného moču, napr. o 1-2 dni a fotiť za denného svetla (nie kdesi v lese na kameni alebo na chodníku za bytovkou, či kde to je 🤷♀️)
@anjelicek26 kolko kratsie 10 sekund?a vidis tam nieco?
@renusik tieto tenke tak tri sekundy.. potom polozit na rovny podklad a nechat, nech sa natiahne farbivo... sirsie mozes dlhsie, ale tieto lacne srotiky tolko nevydrzia...
Bohuzial ja tam nic nevidim ani takto... kolko ti meska? Tieto dost duchuju tak ako tak co tu vidavam.
@anjelicek26 testujem dost skoro 6 dni pred ms ale vysla mi ciarka strasne tenulinka tak neviem ci to je kanalik ale biela nebola
Ale 6 dni pred MS... je strasne skoro... to sa vela babatiek este len uhniezduje...daj tomu trosku casu... ono sa to urychlit neda... ja som 7 dni od ovulky, ale do soboty na ziaden test ani len oko nehodim 😂
@anjelicek26 lebo ja si teda dalsie tehotenstvo nezelam 🙉
Ten prvy test si nasla vonku na dazdi? A aj fotku si tam robila?
Žiandá čiarka tam nieje👀
@renusik ziadna ciarka tam nie je..iba ta kontrolna.
Ja som naposlesy testovala 5 dni pred MS, ale vedela som, ze ovulacia bola skor, bolo to uz 10 dni po ovulacii a bol tento test jasne pozitivny. Ale mala som predtym aj ine, tiez pozitivne, tak som si kupila inu znacku potom a ked aj ten bol pozitivny, tak mi to bolo jasne. Ale tu nevidim ani naznak druhej ciarky. Ked nevies, ked bola ovu, tak je to naozaj skoro. Ak nechces byt tehotna, tak treba pouzivat spolahlivu antikoncepciu.

@renusik nie