Som tehotná?
Ahojte ešte minulý týždeň som vám písala mam mocove kamene a bola som na výmenu stentu do obličky po tej výmene som začala krvácať prvý deň nie moc len pri cikani potom už ako pri menstruacii ale do menstruaciu som mala ešte 5 dní čas....no problem je v tom že som kráčala 3 dní potom to prestalo a teraz mi ms nešla 5 dní tak neviem z muzom sme spolu spali pred 2 týždňami
A my to máme ako vedieť? Sprav si test
moja vestecka gula dufa, ze nie si....
vsak ale ked si krvacala kvoli tej oblicke, tak to nebola menstruacia, nie? predtym to bolo z toho podla mna a potom ti prisla normalna menstruacia.
Tak mali ste sex a meska, takze (?) Test si spravit...
@marty_4 práveže som si neni istá že či to krvácanie bolo z tej výmeny toho stentu lebo táto výmena bola už tretia a prvá a druhá výmena stentu bola ok žiadne krvácanie akurát teraz pri tretej výmene hneď po výmene som si všimla trocha krvi v noci potom na druhý deň už ako pri menstruacii a to som len 3 alebo 4 dní krvacala potom to prestalo a pred 5 dňami som mala dostať ms a ešte nič tak neviem že či to krvácanie bolo z tej obličky alebo ms...ked som volala na urologiu hneď ma odpraskli že oni s tím nemajú nič spoločné
@vladkabalazova - co tak sa zdvihnúť, ísť do lekárne, kúpiť tehotensky test a urobiť si ho? 🙈🙈🙈🙈
Fakt si volala na urologiu skor, ako si si spravila tehotensky test, ze ved nech ta vysetria, ci to neni to? Neni jednoduchsie spravit 4e test? A volat potom? V kazdej lekarni, drogerii kupis testy, ked mas nejaky blok, tak objednaj s netu alebo posli muza.
@anjelicek26 nemusi ist ani do lekarne, staci v bille pri pokladni zhrabnut test a dat na pas medzi iny nakup, ak chce byt nenapadna a nikoho neoslovit
@vladkabalazova Si tehotná gratulujem😂🤪 toto si chcela počuť??
Veď si urob test 🤦
@anjelicek26 na urologiu som volala keď sa mi spustilo to krvácanie a mala som 40 horúčky
@vladkabalazova ano, si tehotna, gratulujem! 🍾👍

@vladkabalazova a test?