Som tehotná?
Ahojte dievčatá. Mala som menzes ktorý trval 1 deň aj to nebolo tak strašne silne ako obvykle a odbtedy len 2 dni spinenie a vyšiel mi pozitívny test… je to možné máte skúsenosť?
Je
Keď ti vyšiel pozitívny test to čo znamená?
@klarissa25 tak ale čo ten menzes potom 1 dňový
@nnnuuunnn a nevadí ten menzes 1 dňový ?
@stellarstar tak ale nie je problém ten menzes ?
Nevadí. Môžeš mať menzes a byť tehotná. A navyše si mala iba jeden deň... Nič to neznamená.
Tak asi to nebol menzes (ale hematom, prasknuta cysta ci cievka, mozny zacinajuci potrat). Zavolat lekarovi a dohodnut termin kontroly.
Uhniezdovanie, oplodnené vajíčko vŕta do maternice a sliznica je citlivá a prekrvená. Tieto základy môžeš aj na Google preštudovať. Pokiaľ nemáš silné kŕče a bolesti a krvácanie tak je to ok
@nnnuuunnn som zvedavá
@vevesh ale mne ten test pozitívne vyšiel dnes po špinení 🙂
@stellarstar no len toto bolo deň odvtedy som mala už len mierne spinenie a vyšiel pozitívny test
Ale vsak ano, on mohol byt aj predtym pozitivny, ale asi si netestovala kazdy den predtym, ci?
@vevesh nie vôbec nie .. len má prekvapilo že som krvacala len en potom zrazu že akonáhle to prešlo a vyšiel hneď pozitívny test .. pondelok mám prísť
Áno, môžeš byť tehotná napriek 1 dňovej menštruácii, mnoho žien to zažilo. Objednaj sa ku gynekológovi pre podozrenie na tehotenstvo.
@lilope ona potvrdila hcg 55 len či to je fskz možné
Nepísala si, že tehotenstvo už máš potvrdené, tak teraz ani nerozumiem na čo sa vlastne pýtaš. Ale možné je všetko.

No tak keď ti vyšiel pozitívny test tak asi áno, nie ?