Som tehotná?
Ahoj 👋 dnes som si spravila tehotenský test keďže mi menštruácia mešká 5 deň. Vidíte tam druhú slabšiu čiarku??

Ktoré tu píšete, že to je slabé, že vy ste mali taký test 2 dni pred meškaním a podobne - ale chápete, že so samotným meškaním to nemá nič spoločné, však? Že ide o dni od počatia. Že pri pravidelnom 28 dnovom cykle jedna môže mať ovuláciu 12.den, jedna 16., a ďalšia až 24., lebo kvôli chorobe či stresu sa jej v danom cykle výnimočne posunula ovulácia na neskôr (čiže aj ms by následne prišla neskor, ale vďaka tehotenstvu už nepríde). Jediné, čo by bolo trochu relevantnou informáciou, by bolo porovnávanie "ja som mala taký test 10 dní od ovulácie - ako máš ty 15 dní od ovulácie". Aj to len ak by šlo o potvrdenú ovuláciu, nie podľa kalendára, a s prihliadnutím na to, že hcg má dosť široké možnosti hodnôt v každom týždni tehotenstva.
@viki19971995 mam za sebou jeden potrat.Rok na to mi meskala menstruacia.Na 4 akebo 5 den slabucky duch.O dalsich par dni uz silnejsia.Dnes ma ta slabulinka ciarocka uz 6 rokov.Niekedy to nedopadne dobre a niekedy je len posunuta ovulacia.My sme sa druhy krat uz s muzom tesili opatrne ale rozhodla som sa nestresovat.Co ma prist to pride....Drzim ti tuho tuho palce.
Už niekedy napadlo niekoho, komu vyjde tzv.duch spravit aj druhý test???alebo doktor nič???🫣
@viki19971995 aj ja som mala slabu čiarku takto isto... keď som si robila test cez deň. Až ráno s prvým ranným močom bola silnejšia. Držím palce a daj vedieť zajtra 😊
@mia2906 jejj super 👌 😊. Hneď ráno si spravím test. A dám vedieť 😊 už sa neviem dočkať 🙏🙏
@viki19971995 negativne, skus urobit digi
Toto je moc slabe na 5 den meskania podla mna....🤔
@angi07 áno. Skúsim inú značku??
@viki19971995 nepočuvaj take že "v taky deň meškania už by boli kolajnice"... nevieš kedy si mala ovu... mohla byť neskôr a tym padom ti v podstate ešte ani nemeškaju... skus ten isty test urobiť zajtra a porovnaj či zosilnela... držim palce ☺️
@andie2810 možno že áno 😊. Skúsim. Ešte zajtra.. Lebo ráno som. Som spravila zase. A takú istú čiarku som mala ako včera
@any_soj napísali ste to super 👌.. A máte pravdu.. Lebo posledné mesiace som. Bola dosť v strese. 😊 Napísali ste to ako odborníčka 😊😊😊. Ďakujem
@viki19971995 držím palce!
@ankare ďakujem
@andie2810 dnes som si spravila a si myslím že hcg stúpa 😊🙏🙏
@mia2906 tak hcg už ide hore 😊😊🥰
@viki19971995 anoo gratulujem ! 🙂 urcite chod aj na kontrolu ku gynekologovi 🙂
@mia2906 áno jasné že pôjdem ale nechcem tak skoro týždeň ešte počkam 😊
@viki19971995 thuj thuj nech je to dobre

@viki19971995 vôbec sa nemusíš bat, môžeš mat posunutú ovulaciu a ja čiarku vidím mne tiež po týždni meškania vyšiel negatívny a potom som po 9 dňoch spravila digitálny a bolo to tam, palickový mi stále ukazoval slabú čiarku 🙂