Som tehotná?
Ahojte robila som si test večer o 18:00 obi dve mi vyšli takto. Som tehotná ? Mám 2 dni pred menštruáciou.

Ano..
a co tak navod si precitat? velmi smutne, ze taketo zeny budu matkami
@lili9182 návod na použitie sklamal?
Ja ti verim, ze sa tesim a rada si to vypocujes aj od inych - ano, su tam //.
@danka2009 tak tak
Ďakujem pekne návod som si prečítala .. až taká sprosta niesom 🤣 len som chcela vedieť ze či to môže byt ok keď som si test robila večer ..
@anjelicek26 ďakujem krasne ❤️
@stellarstar To je jasné, že si to môže a určite aj prečítala v návode, ALEEE....určite sa teší...tak sa dajte do pohody...a napíšte jej...ANOOOO SI TEHOTNÁ 😉
@dievcacitajucelist áno teším sa veľmi po dlhých rokoch snaženia sa podarilo ❤️ ďakujem za odpovede
Po dlhom snažení si žena ani nie je istá,či tam tie 2 // vidí... Zišlo by sa trochu podpory zo strany skúsenejších. A áno ste tehotná a blahoželám ❤️ nech vám všetko dobre dopadne
gratulujem 😍
Gratulujem )
Anooo si tehotna
@cyberk inak ja chapem na jednej strane tvoju odpoved, ja si o sebe myslim ze som celkom vzdelany clovek a ked vidim tieto temy na MK tiez mi to pride zvlastne ALE! ked som si urobila moj prvy tehotensky test v zivote a vysli mi tam 2 jasne ciarky poslala som to sestre ze “nie som nahanacka duchov ale co si myslis o tomto” teraz mi to pride strasne smiesne ale proste v tej chvili mi mozog nereagoval😂 nevytvorila som sice temu na MK na to ale reakcia bola podobna… ze neverim tomu- je to fakt tak? a zaroven asi aj tuzba potom ze to niekto iny potvrdi: ano fakt to tak je! (ale samozrejme racionalne clovek vidi 2 ciarky a navod- nie je o com debatovať)
@lili9182 gratulujem ....a neviem prečo sú ženy hneď uštipacne a odpovedajú ako odpovedajú.....urcite navod citat vies....viem ze sa tešíš a teším sa s tebou....prajem nech všetko dopadne najlepšie a kľudne napíš kedy ideš k dr a ci bolo vidno srdiečko.....kto ťa chce podporiť a povzbudiť tak to urobí....kto nie nie
@cyberk toto bolo prosím Vás na čo dobré? Uľavilo sa Vám keď ste tú ženu urazili? Nechápem ako si toto môžete dovoliť povedať. Možno ešte bude lepšou matkou ako ste Vy. Toľko zloby v jednom príspevku....Tak sa asi teší nie? a chce sa podeliť, porozprávať sa o tom. Možno to nechce hovoriť rodine, známym ešte - ak by to náhodou nevyšlo....
lili9182 - z celého srdca Vám gratulujem a prajem Vám bezproblémové tehotenstvo - nech svoje vytúžené dieťatko držíte čoskoro živé a zdravé v náručí. A ak Vám môžem poradiť, nájdite si podľa predpokladaného termínu pôrodu súkromnú skupinu tehotných mamičiek. Tam môžete zdieľať svoje pocity a klásť rôzne otázky, nezvyknú sa tam ženy navzájom urážať, keďže sú na rovnakej lodi, skôr sa podporujú. Napríklad je otvorená skupina Októbrovky 2023, nájdete ju cez skupiny a vyhľadávanie. Všetko dobré.
@dominikak4 ja súhlasím,nechápem ako sa,zena k žene môže takto správať
@lili9182 mna by zaujmalo preco by to nemalo byt ok ak si si ho robila vecer. Akoze co? Vecer su falosne ciarky jak hrom a rano su prave? Ci co? Prepac ale vazne nerozumiem. Tesime sa s tebou ale sak toto je snad tak jasne, ze jasnejsie to byt ani nemoze