icon

Som tehotná?

jozefinka111
25. jan 2014

Ahooojte Babuľky.. nezabite ma hned tychto veci tu je nespocetne vela.. ja to viem.. ale potrebujem vasu pomoc.. v case .. teda z 8. na 9.1.2014 sme boli spolu s priatelom.. Nespravil sa do mna.. mam pocit ze vytiahol vcas kedze mu to vtedy este nejaku tu minutku trvalo kym sa mimo mna spravil. Obliekli sme sa .. rozpravali a po pol hodine sme si to zopakovali. Vcera tomu bolo cca 15-16 dni. spravila som si testik.. a POZRITE prosim co mi vyslo.. ja vazne nechapem. Myslela som si ze po 16 dnoch by mi to uz mohlo ukazat.. Ovulku som mala normalnu ..a predpokladanu menstruaciu mam dostat niekedy okolo 3tieho, kedze cyklus mam taky vselijaky. Ano ano vraj sa test pred menstruaciou robit nema, avsak poradil mi to gynekolog - kamarat. Plus mala som vtedy neplodne dni.. bola som 4-5 dni po menstruacii.. Ochranu sme vtedy zhodou nahod nemali co lutujem, bola to mladicka chyba. Citim sa skor ako pred menstruaciou.. zle mi nebyva, unavena az tak niesom.. tak normalne..sem tam mam mini zavrat.. ale to ani nestihnem registrovat a je to prec.. prsia ma bolia klasicky, dvorce mi nestmavli.. a podbrusko a krize ma bolia ze uuff. nemam ziaden vytok ani nic.. ani na wc nechodim nijako extra.ani chute neviem ake ani nic. len sa citim taka nafuknuta.. akoby mala MS dost kazdu chvilku ..Len ten testik ma trosku zmiatol. PROSIM tehulky aj snazilky pomozte mi budem vam vdacna... ☹ dufam vsak ze to nic nie je.. s partnerom mame krizu a hrozi fatalny koniec.. toto bol akysi vybuch nicoho..a sama tomu nerozumiem..zda sa mi akoby tam ten druhy pasik ozaj BOL.. p.s. este doplnim ze na svetle nebolo nic vidiet.. az kym som to nehodila do pocitaca a nespravila tam hru s tienom tak mi ukazalo toto.. Holky HELP ME a dakujem ☹ ☹

Som tehotná?
Strana
z2
danielahamar
25. jan 2014

ja ako pozerám, tak pozerám, nič tam nevidím

elina25
25. jan 2014

Ja tiež nie 😒

maria1989
25. jan 2014

@jozefinka111 no moja, ja tam dačo vidím. ale nestresuj a urob zajtra ráno. 😉

luba28
25. jan 2014

@jozefinka111 nic,...

shaga
25. jan 2014

Neboj nemas tam nic 🙂

lulubenc
25. jan 2014

ani ja nic nevidim....

maria1989
25. jan 2014

možno ja som slepa

mima4
25. jan 2014

@jozefinka111 nema zmysel si teraz robit test. Kedy si mala ovulku? treba pocitat dni od ovulky, nie sex. styku.
Test si sprav az toho 3. februara, skor nie.

A nemaj pohlavny styk len tak s hocikym.

jozefinka111
autor
25. jan 2014

Holky najlepsie na svete ste... 🙂 ani si neviete predstavit ako ste ma ukludnili... 🙂 pre kazdy pripad ak si ho spravim este raz teraz .. myslim v nasledujucom tyzdni to bude cca. 20 dni od styku a ukaze mi toto alebo resp. nic.. uz si mozem nadobro vydychnut vsak??

mima4
25. jan 2014

@maria1989 niekedy vidno biely pasik - prednastaveny priestor na ten prpadny ruzovy. Nema vyznam lustit niečo...počkat 5-6 dni a robit potom test, desiatkovy.

winka99
25. jan 2014

a z coho teda usudzujes, ze by si mohla byt tehotna???
z toho, ze si to hodila do pc a stiahla tiene? niesi tym troska posadnuta? skor mi to pride akoby si chcela byt...ze sa s tym tolko zaoberas

maria1989
25. jan 2014

@mima4 aha, to som nevedela 😉

jozefinka111
autor
25. jan 2014

@maria1989 vidis tam presne to co ja... ☹ a prave preto si neviem odpovedat... ach... strasny pocit ☹

maria1989
25. jan 2014

@jozefinka111 kašli asi na mňa, tu mima4 písala že to je dačo iné... ja osobne s tým nemám skúsenosti, len sa mi asik dačo zdalo

maria1989
25. jan 2014

@jozefinka111 a okrem toho sa hlavne nestresuj, aj keby si bola tehu, všetko sa časom vyrieši 😉

jozefinka111
autor
25. jan 2014

@mima4 tak toto som vobec ale vooobec netusila.. preco toto nie je aspon niekde vysvetlene?? .. dakujem ti .. potrebovala som toto pocut a vydychnut si .. lebo uz asi z toho vsetkeho blaznejem ...

mima4
25. jan 2014

@jozefinka111 pozri si pomaly mikroskopicky nepouzity test...priestor na čiarky je "vyhraneny"... aby prave na tych miestach bolo zachytene pripadne tehotenstvo.

Po ovulacii treba pockat aspon 12 dni na testovanie, inak je to zbytocne...

winka99
25. jan 2014

ale @jozefinka111 uz to nijako predsa nezmenis teraz, ci si tehotna ci niesi...pockaj si na menstruaciu a nestresuj s tehotenskymi palickami

jozefinka111
autor
25. jan 2014

@winka99 ja viem ze mas pravdu ze to nezmenim.. ale ten stres.. uz by som to chcela vediet.. doteraz som riesila padajuci vztah... a teraz toto.. je toho na mna vela..

tova
25. jan 2014

@jozefinka111 ja tam aj cez pc vidim slabu druhu ciarku. najlepsie musis povedat volnym okom cez pc to neni take jednoznacne. Niekedy je slaba ta testovacia ciarka ale potom ako moc sa vysusi tak zmizne a je uplne biely test ako sneh. ked je pozitivny ostane druha ciarka aj par rokov

tamarka9
25. jan 2014

@jozefinka111 ja tam tiez nic nevidim, ale ked mas ms dostat az o tyzden, vyskusaj neskor. A vies kedy si mala ovulku? Datum?

kiki68
25. jan 2014

o par dni si to zopakuj a uvidis.

zuzicek88
25. jan 2014

@jozefinka111 nic tam nemas,vobec nic

norcima
25. jan 2014

@jozefinka111 ak mas dostat MS az 3.2., tak neexistuje, zeby ti nejaky test teraz ukazal, ze si uz tehotna. Nie si tehotna.

tinacho
25. jan 2014

@jozefinka111 nič tam nie je, keby si bola tak tie // jasne vidíš 😉

aliza
25. jan 2014

@jozefinka111 ked si kliknem na fotku a teda zvacsim, tak tam tu druhu ciarku vidim tiez 😒. Kedze ti menstruacia este nemeska, tak ti nezostava nic ine, len cakat, ci pride alebo nie. Ak budes testovat o par dni, najlepsie o tyzden, tak v pripade tehotenstva ciarka bude omnoho silnejsia. V tomto stadiu s tym nic nenarobis, zial 😖

jozefinka111
autor
25. jan 2014

@aliza vidis.. tak niesom jedina ktorej sa to tak zda.. uff.. tak co uz narobim ... strach pretrvava.. ☹

bungo
25. jan 2014

Pozri sa ak ti menzes chodi kazdi mesiac a stane sa ze ti mesiac vinecha tak je najlebsie navstivit ginekologa a navise test nieje vzdi 100% richlejsie ti ti zistia s krvi ale ak sa bojis a myslis si ze si tehotna porad sa s ginekologom a uvidis.

sisa2605
26. jan 2014

@jozefinka111 nechcem ta strasit ale mne vyslo nieco podobne cca 10 dni po sexe, samozrejme ze som citala vsetky tie rady co pisu baby aj tu,, ze to nie je mozne aby mi to ukazalo tak skoro... to urcite! samozrejme som sa nemohla dockat, uz som to chcela vediet. vysla taka slabucka ciarocka ze som mala pocit ze je to ocny klam. na druhy den som zopakovala hned rano - druha ciarka bola sice slabucka ale zretejnejsia ako den predtym. tak som pockala a treti testik som spravila ked 1 den meskala MS a to uz bolo jasne. teraz som 23tt a v maji cakame nasu ciarocku. takze velmi by som nedavala na reci ze tak skoro to nema zmysel a ziadny test to neukaze. mojej kamoske ukazal test 3 dni po sexe slabu druhu ciarku a neskor to potvrdil aj doktor.

sisa2605
26. jan 2014

@jozefinka111 a este nieco, tie testy (aj najlacnejsie) funguju vsetky na tom ze meraju hladinu hcg. tato moze u kazdej zeny stupat inak, zalezi aj ako rychlo prebehne uhniezdenie - az potom sa zacina vylucovat hormon hcg. cize uplne individualne!! u jednej zeny moze byt jasne aj par dni styku, u druhej nemusi byt jasne aj mesiac po.. pockaj par dni a testuj znova, najlepsie hned rano prvy moc, vtedy je hcg najvyssie 🙂

Strana
z2