icon

Som tehotná?

jozefinka111
25. jan 2014

Ahooojte Babuľky.. nezabite ma hned tychto veci tu je nespocetne vela.. ja to viem.. ale potrebujem vasu pomoc.. v case .. teda z 8. na 9.1.2014 sme boli spolu s priatelom.. Nespravil sa do mna.. mam pocit ze vytiahol vcas kedze mu to vtedy este nejaku tu minutku trvalo kym sa mimo mna spravil. Obliekli sme sa .. rozpravali a po pol hodine sme si to zopakovali. Vcera tomu bolo cca 15-16 dni. spravila som si testik.. a POZRITE prosim co mi vyslo.. ja vazne nechapem. Myslela som si ze po 16 dnoch by mi to uz mohlo ukazat.. Ovulku som mala normalnu ..a predpokladanu menstruaciu mam dostat niekedy okolo 3tieho, kedze cyklus mam taky vselijaky. Ano ano vraj sa test pred menstruaciou robit nema, avsak poradil mi to gynekolog - kamarat. Plus mala som vtedy neplodne dni.. bola som 4-5 dni po menstruacii.. Ochranu sme vtedy zhodou nahod nemali co lutujem, bola to mladicka chyba. Citim sa skor ako pred menstruaciou.. zle mi nebyva, unavena az tak niesom.. tak normalne..sem tam mam mini zavrat.. ale to ani nestihnem registrovat a je to prec.. prsia ma bolia klasicky, dvorce mi nestmavli.. a podbrusko a krize ma bolia ze uuff. nemam ziaden vytok ani nic.. ani na wc nechodim nijako extra.ani chute neviem ake ani nic. len sa citim taka nafuknuta.. akoby mala MS dost kazdu chvilku ..Len ten testik ma trosku zmiatol. PROSIM tehulky aj snazilky pomozte mi budem vam vdacna... ☹ dufam vsak ze to nic nie je.. s partnerom mame krizu a hrozi fatalny koniec.. toto bol akysi vybuch nicoho..a sama tomu nerozumiem..zda sa mi akoby tam ten druhy pasik ozaj BOL.. p.s. este doplnim ze na svetle nebolo nic vidiet.. az kym som to nehodila do pocitaca a nespravila tam hru s tienom tak mi ukazalo toto.. Holky HELP ME a dakujem ☹ ☹

Som tehotná?
Strana
z2
bosoriak
26. jan 2014

@jozefinka111 Mne sa zda, ze tam druhu vidim. 10-12 dni po ovulacii ti test pokojne moze ukazat, ci si tehotna. Kazdopadne, stane sa aj to, ze test je falosne pozitivny (mne sa to este nestalo, ani pri Pepino testoch, ale vraj sa to deje). Pripadne je pozitivny, ale tehotenstvo sa neudrzi. Skutocne ti neostava nic ine, nez pockat na menstruaciu. Ak bude meskat viac, nez tyzden, odporucam ist k lekarovi. STALE TO NEMUSI BYT TEHOTENSTVO.
Ale moze. A prerusovana suloz rozhodne nie je antikoncepcna metoda pre rozpadajuci sa vztah. Ale to uz vies aj sama.
Drzim palce, aby to dopadlo tak, ako chces.

jozefinka111
autor
3. feb 2014

Ďakujem za všetky rady a za všetko baby .. kramy som nakoniec dostala na deň presne a včera sme sa s priateľom nadobro rozišli a zacinam nový život .. 🙂 nech vám všetko vyjde ako len vy chcete a držím vám prsty držte sa 🙂 😉

vali777
5. feb 2014

hojte, môžem sa opýtať, približne v akej dobe od pohlavného styku sa začínajú objavovať žilky na prsiach a zmena pŕs?

dimitra
6. feb 2014

ja ju tam vidim, daj vediet ako ti dopadol druhy test

Strana
z2