Som tehotná?
Čo myslíte baby podľa testu

Lepšie si nevedela odfotit?
@stellarstar nechcelo mi pridať lepšiu fotku
@stellarstar nechcelo mi pridať lepšiu fotku
@anonym_autor to musíš ty lepšie odfotiť zlatko, ved tam ten test je v polo tieni. Daj to na nieco biele a nie pod svetlom naj pri okne
@anonym_autor hej, modrému koníkovi sa nechcelo pridať lepšiu fotku, aby sa ženy zbytočne rozčuľovali, že nič nevidia 😄 bože..
@anonym_autor treba to riadne odfotiť napr pri okne a nie ako keby si sa schovávala v špajzi
Druhá čiarka tam je,či to bude prosperujúce tehotenstvo uvidíš
Druhá čiarka tam je,či to bude prosperujúce tehotenstvo uvidíš
@esther100 dakujem 🫶
Tak keď sa Ti nechce dať lepsiu fotku, tak sa nepýtaj. 2 čiarky tehotná , jedna čiarka nie. Porataj ich
@anonym_autor ja tam vidím druhú čiarku ale ak sú to Mamatesty tie zvyknú byť falošne pozitívne, odporúčam ti zajtra kúpiť inú značku
Ahojte idem si k vám po radu , už som zažila dve straty preto som asi viac v strese a viac to riešim. Dnes 24.7 mám očakávaný deň menštruácie avšak v pondelok som si robila testy ktoré vyšli takto-viď foto. Dnes som si robila test ale zdá sa mi že čiarka nejako moc nesilnie. Stretla ste sa niektorá s tým? Keď som bola dva krat tak v deň menštruácie mi ukázal riadne koľajnice ale možno je toto dobre znamenie ako hneď vidieť čiary jak hrom
Ahojte idem si k vám po radu , už som zažila dve straty preto som asi viac v strese a viac to riešim. Dnes 24.7 mám očakávaný deň menštruácie avšak v pondelok som si robila testy ktoré vyšli takto-viď foto. Dnes som si robila test ale zdá sa mi že čiarka nejako moc nesilnie. Stretla ste sa niektorá s tým? Keď som bola dva krat tak v deň menštruácie mi ukázal riadne koľajnice ale možno je toto dobre znamenie ako hneď vidieť čiary jak hrom
@1123slniecko mne sa zdá, že silnie, nechcem ti robiť nádeje ale tak na spodnom je to viac viditeľné 🙂
@1123slniecko mne sa zdá, že silnie, nechcem ti robiť nádeje ale tak na spodnom je to viac viditeľné 🙂
@andrea2323 čitala som že by sa mali robiť testy rovnakej značky

Lepšie si nevedela odfotit?