Som tehotná?
Dobre rano, dnes mi mal prist menzes, od pozitivneho ovu testu je to dnes 16 dni. Ale testovala som aj skor a v sobotu sa mi zdala ta ciarka silnejsia ako teraz, ale aj digi ukazuje 2-3 tyzdne. Nemam sa stresovat? Je to ok?

@anonym_autor taktiez som teraz zmatena, z coho by si mala byt v strese? Ved tie testy su jasne, isto si tehotna
Co by si na tych testoch este chcela ? Vsak su oba jasne pozitivne
Tu su tusim len dva extremy - bud tam hladaju nieco co tam ani nie je, alebo ma niekto pochybnost pri jasne pozitivnom teste 🤦♀️ Akoze stresovat sa mozes stale, my ti nepovieme ci to zajtra nebude inac, ale toto je teraz pozitivny test a tak to nateraz treba brat. Co bude neskor uvidis.
@anonym_autor dakujem, ano, to riesim, ci ta sila ciarky je ok. Ale viem, citala som tu, ze v case, kedy mala byt menstruacia ani neboli este dve ciarky, tak asi sa naozaj nemam co stresovat. Len kazdu chvilu ma boli brucho ako keby som mala dostat, a vzdy, ked idem na wc, tak kontrolujem 🫣.
@anonym_autor dakujem, ano, to riesim, ci ta sila ciarky je ok. Ale viem, citala som tu, ze v case, kedy mala byt menstruacia ani neboli este dve ciarky, tak asi sa naozaj nemam co stresovat. Len kazdu chvilu ma boli brucho ako keby som mala dostat, a vzdy, ked idem na wc, tak kontrolujem 🫣.
@anonym_autor bolesti podbruška ako pri ms som mávala aj ja a dnes už ma 5rokov. Všetko bude dobre 🙂 gratulujem
@anonym_autor Ani pri prvom, ani pri druhom tehotenstve som nemala nejaké extra silné čiarky.
@anonym_autor taktiez som teraz zmatena, z coho by si mala byt v strese? Ved tie testy su jasne, isto si tehotna
@pupavocka101 stresovat z toho, ze ak mizne ciarka moze ist aj o biochemicke tehotenstvo😉
Autorka - nestresuj sa... mozno iny test s inou citlivostou 😊
Je to v absolutnom poriadku, nestresuj.
Teraz nerozumiem, co ti sposobi stres, ale ano si tehotna. Uz len pockat a objednat sa k lekarovi, ktory ti to potvrdi.
@anonym_autor nie, presne takto som mala...
@anonym_autor ahoj aj ja predtym ako som zistila ze som tehu som mala 3 dni krce akoby mi uz mala zacat menstruacia a zrazu prestali a vtedy som si robila test a bol pozitivny a vsetko dobre dopadlo...niektore zeny citia krce kazdy mesiac pocas tehu v case kedy by mali mat menzes dokonca aj mierne vtedy krvacaju....drzim palce

Stresovať kvôli čomu? Je to pozitívny test si tehu alebo tehu nechceš byť?