Som tehotná?
Ahojte🙂 s priateľom sme mali 29.12. pomer a po týždňi ma začali hrozne bolieť bradavky a prsia od pazuch.. Menštruáciu som mala 23.12... Mam sa tešiť alebo plany poplach?
Nič v zlom, ale týždeň po nechránenom sexe riešiť tehotenstvo mi príde no ... dosť skoro. Skôr si myslím, podľa tých príznakov, že máš ovuláciu.
@taylor255
Mňa raz pri ovulke bolia prsia, inokedy chrbát, potom zas podbruško ... kľudne to môže byť aj začinajúce tehu, len sa mi zdá ešte zavčasu na "závery" 🙂
@taylor255
@taylor255 ak si počas toho "pomeru" (nedá mi pousmiať sa) otehotnela, tak po tieto dni sa oplodnené vajíčko zahniezďuje a tvoje telo začína produkovať HCG. Domáce testy, ktoré ocikáš, reagujú na HCG v moči, kde je ho podstatne menej ako v krvi, lebo močom sa vlastne iba vylučuje to, čo je navyše. Ako časom stúpa jeho hladina v krvi, stúpa aj v moči a okolo druhého týždňa po pomere, už reaguje (niekedy aj skôr, je to individuálne, lebo aj tie hladiny sú individuálne). V každom prípade, ak nie si tehotná, ale ovuluješ, tak ďalšie a ďalšie pomery a bábo sa podarí. Držím palce 😉
Môže to byť aj tehotenstvo ale ešte by som sa netešila, keď test ukazoval len jednu čiarku. Treba počkať ešte do ďalšej menštruácie a keď bude meškať, tak znovu test opakovať a potom zájsť k doktorovi
Ahojte ja sa chcem opýtať či môžem byť tehotná? Menzes som mala 16.12. A pomer sme mali na den ovulácie 1.1. Myslíte sa že sa to podarilo? Kedy test? Alebo dá sa to už zistiť z krvi?
@labutienka333 ďakujeeem 😊 no a dnes (3 dni pred príchodom) uz takto 🙂 tak v stredu pôjdem pánovi doktorovi, nech mi to potvrdí 🙂
No ako ste dopadli madam?plodbe su teoreticky 12-16den od zac menštruácie pri 28d cykle. Pri 31dnovom 15-19 hadiky-spermie mozu prežiť 4dni v zene, tak nic nie je nemozne.
Ahojte, už je to rok čo som sem nepísala. ja len že nakoniec som bola tehu a teraz mam krásneho skoro 5 mesačného synčeka😍❤️

@taylor255 a test?